Candaş Tolga Işık Bir yeni partinin hiç yeni olmayan hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Bir yeni partinin hiç yeni olmayan hikayesi

Kimine göre, “Gül, Davutoğlu ve Babacan yeni bir parti kuruyor” kimine göre “Babacan, Gül destekli bir parti, Davutoğlu kendi başına başka bir parti kuruyor” kimine göre “Bu isimlerin parti filan kurduğu, kuracağı yok. AK Partili farklı bir küskünler ekibi parti kurmaya hazırlanıyor. Bu isimleri de ikna etmeye çalışıyor.” Anlayacağınız dedikodular, söylentiler muhtelif. Ne kadarı doğru, ne kadarı uydurma bilemiyoruz. Lakin bildiğimiz bir şey var: Anlaşılan o ki yeni kurulacak partinin hedefi AK Parti seçmeni...

Haberin Devamı

Ben de diyorum ki Tayyip Erdoğan olduğu sürece ne Abdullah Bey’in ne Ahmet Hoca’nın ne de Babacan’ın esamesi okunur. Kendi seçmen kitlesinde Erdoğan varken kimse gidip bu isimlere oy vermez. Yeni bir parti veya yüzde 40 küsurluk AK Parti seçmenine oynayacak merkez sağda yeni bir lider ancak Erdoğan siyaseti bıraktığı gün konuşulur.

ŞİŞLİ'DE CHP SARIGÜL'E ÇALIŞIYOR

Şişli’nin değişik yerlerinden gelen fotoğraflar dolaşıyor günlerdir elden ele... Caddelerde, sokaklarda toplanmamış çöp yığınları... Şişli halkı, esnafı isyanda! Şişli’nin CHP’li belediyesi adeta vatandaşa bir mesaj veriyor: Bir daha bizi seçmeyin de kimi seçerseniz seçin!

Bir yeni partinin hiç yeni olmayan hikayesi

Sarıgül’ün yerinde olsam Hayri İnönü’ye bir çiçek gönderir, teşekkür ederim! Oy rekoru kırarsa İnönü sayesinde kıracak!

EKONOMİK DARBEYE KARŞI SAVAŞA ÖZEL OKULLAR KATILMIYOR MU?

Ekonomi Bakanlığı’nın önderliğinde Türkiye yaz ortasından beri “enflasyonla topyekûn mücadele” adı altında çok önemli bir savaş veriyor. Döviz kuruna dış kaynaklı müdahaleyle başlayan ve ekonomimizi çökertmeye çalışan yapıya direniyor.

Sanayicisinden çiftçisine berberinden manavına kadar herkes bu taşın altına elini koyarken birkaç haftadır dikkatimi çekti, özel okulların yeni dönem fiyatları açıklanıyor teker teker... Yüzde 30 zam yapan okulları bile duydum! Anaokuluna 50 bin lira isteyen var! Milli Eğitim Bakanımıza, Maliye Bakanımıza soruyorum: Bunun adı fırsatçılık değilse nedir?

AVRUPAİ İKİYÜZLÜLÜK!

Avrupa Parlamentosu’nda 7. İdam Cezasına Karşı Dünya Kongresi başladı. Kongrenin sponsorluğunu ve ev sahipliğini üstlenen Avrupa Birliği (AB) adına açılış konuşmasını Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini yaptı. Soru 1: İdam cezasına karşı düzenlenen bu kongrede hafta sonu Sisi’yi ayakta alkışlayan AB liderlerinden bahseden oldu mu?

Haberin Devamı

Hayır! Soru 2: Mısır’da geçen hafta 9 genç idam edildi, İdam Cezasına Karşı Dünya Kongresi bununla ilgili bir kınama-açıklama yaptı mı? Bir tavır koydu mu? Bir saygı duruşu düzenledi mi? Hayır. Hayır. Hayır. Avrupa ikiyüzlülüğü diye bir şey var kardeşim. Mide bulandırıcı bir ikiyüzlülük...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder