Candaş Tolga Işık CHP yerel seçimden sonra çok farklı
HABERİ PAYLAŞ

CHP yerel seçimden sonra çok farklı

Suriyeliler konusunda sürekli hükümetin politikalarını eleştiren CHP ilk kez somut bir adım atıyor.

CHP yönetimi İstanbul’da bu konuyu enine boyuna tartışmak adına bir konferans düzenliyor.

Suriye meselesinin tüm tarafları konferansa davet edilecek. Son yerel seçimler CHP için adeta bir milat oldu.

Sürekli eleştirmek yerine alternatif üreten ve sunan, çok laf az iş yerine, az laf çok iş üreten bir muhalefet var artık karşımızda.

Umarım böyle devam ederler... Zira etkili ve faydalı bir muhalefetle, kazanan Türkiye ve demokrasimiz olur.

Haberin Devamı

ESAS MESELE CHP'NİN HDP'YLE İLİŞKİSİ DEĞİL!

Akşener “CHP’nin HDP’yle ilişkisi var mı bilmiyorum” dedi. Meral Hanım böyle bir ilişki İYİ Parti’yi bozar demeye getirdi. Aslına bakarsanız burada esas soru “CHP’nin HDP’yle ilişkisi var mı?” değil.

Esas soru şu: “HDP’nin PKK’yla ilişkisi var mı?” Aslında hepimizin cevabını bildiği bu sorudur asıl mesele. Yoksa bir siyasi partinin bir başka siyasi partiyle ilişkiye girmesinde ne yanlış olabilir ki?

FİKRET ORMAN GERİ DÖNER Mİ?

Başkan benim hem dostum hem ağabeyim hem de iki buçuk yıl yönetiminde birlikte çalıştığım camia başkanım. O yüzden çok sık konuşuruz. Görüşürüz. Orman çok doğru bir iş yaptı ve istifa etti.

Şimdi o istifayı geri çekip, döneceği söyleniyor. Yanılacağımı sanmıyorum; benim tanıdığım Fikret Orman bu yoldan dönmez. Kendisini çok seven bir dostu olarak benim fikrim de tavsiyem de dönmemesidir.

MANSUR BAŞKAN BİR DAHA DÜŞÜNMELİ!

Mansur Yavaş müthiş gidiyor. Hatta itiraf edeyim; Mansur Başkan, Ekrem İmamoğlu’ndan bile daha popüler hale geldi.

Önce maşallah diyelim. Yavaş, geçenlerde bir açıklama yaptı ve dedi ki “Belediyede kim hangi aracı kullanıyor açıklayacağız.

Bizim vatandaştan saklayacak bir şeyimiz yok.” Başkan’ın maksadının iyi olduğuna, daha şeffaf belediyecilik için böyle bir adım atmaya çalıştığına şüphem yok.

Ancak Ankara Belediyesi gibi milyon değil milyarlarca lira rantın döndüğü bir kurumun yöneticilerinin kullandıkları araçların bilgisini paylaşmanın oluşturacağı güvenlik riskinin boyutu bence bir kez daha düşünülmeli.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder