Candaş Tolga Işık De ki ekonomi battı, de ki hepimiz meteliğe muhtaç olduk..
HABERİ PAYLAŞ

De ki ekonomi battı, de ki hepimiz meteliğe muhtaç olduk..

“Yurt dışındaki altınlarımıza el koyacaklar, borçlarımızı ödeyemeyeceğiz” dediler. Külliyen yalan, ve büyük bir saçmalıktan ibaret olduğu çıktı ortaya. Ardından “Marttan sonra Türkiye’yi IMF yönetecek” diye bir laf attılar ortaya. Maliye çıkıp çok net ve sert bir dille bunu da yalanladı...

Bu deli saçmalıklarını birkaç sosyal medya meczubu atsa ortaya anlayacağım. Lakin yakasında vekil rozeti bulunan kelli felli abiler konuşunca iş değişiyor. Ekonomiye dair eleştirilerini ifade edersin. Yanlışları söylersin. Kimse itiraz etmez, edemez. Lakin işkembeyi kübradan felaket senaryosu üretip piyasalarda kriz beklentisi yaratmak başka bir şeydir. Bunu yapmayın. İktidara gelme umudunuz Türkiye ekonomisinin batması, bu milletin yoksulluktan harap olması mıdır? Ayıptır. Yazıktır. Yapmayın bunu.

Haberin Devamı

BİNALİ YILDIRIM BU SALDIRIYA KARŞI TAVIR KOYMALI!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na önceki gün seçim çalışması sırasında ağır hakaret ve küfürlerle saldırıda bulunuldu. Hatırlayın, Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Hanım’a yönelik aşağılık saldırılar yapıldığında buna ilk ve en üst perdeden tepkiyi Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu göstermişti. Şimdi Binali Bey’e yakışan İmamoğlu’na yapılan bu saldırıyı kendisine yapılmışçasına kınamaktır.

SİGARA İÇME ÖZGÜRLÜĞÜ DİYE BİR ŞEY OLAMAZ!

Hükümetin son uygulaması sigara tiryakilerine bildiğin ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapıyor! Ben başından beri bu sigara yasağı işini destekliyorum. Bu uygulamalar bir tek kişiye bile sigara bıraktırabilir, o illetten soğutabilirse o bile değerlidir. Kaldı ki bizdeki sigara yasağı tamamen ticari sebeplerden hiçbir mekanda doğru dürüst uygulanmıyor. Birbirimizi kandırmayalım. Bu konuda çok netim: Hiç kimsenin kendisini, çevresindekileri öldürmek gibi bir özgürlüğü olmasın, olamasın!

STRATEJİ VE SLOGAN

Prof. Dr. Veysel Ulusoy’un paylaştığı bir sabah notu: “Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin ekonomi yönetimi açısından ayrıldıkları özellik; gelişmişler ekonomiyi stratejilerle, gelişmekte olanlar ise sloganlar ile yönetir. Strateji ve slogan doğrudan gelir farkı yaratır!”

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder