Candaş Tolga Işık Devletin omzu...
HABERİ PAYLAŞ

Devletin omzu...

Aşağıdaki bu fotoğraf önceki gün İzmir-Bergama’daki şehit cenazesinde çekildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun omzuna kafasını koyan Batman’daki hain pusuda şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus’un babası Yücel Ulus. Bazı kareler vardır üstüne çok uzun uzun cümleler yazmaya gerek yoktur. Kendisini anlatır. Bu fotoğraf da böyle bir kare. Bu fotoğrafa siz ne başlık atardınız bilmiyorum ama benim tek bir başlığım var: Devletin Omzu

BÜYÜKŞEHİRLERE KABİNEDE ADAY GÖSTERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam kampında yaptığı dünkü konuşmasında “Son dönemde yaşadığımız hadiselerle Mart 2019 yerel seçimlerinin önemi artmıştır” diyerek altını çizdiği şu kısım çok önemli:

Haberin Devamı

“Kimi zaman belediyelerde başarılı olan arkadaşlarımıza Meclis’te, parti yönetiminde ve bürokraside vazife veriyoruz, kimi zaman da buradaki arkadaşlarımızı belediyelerde görevlendiriyoruz.

Önümüzdeki seçimlerde de bu süreç devam edecek.” Bir haftadır yazdığımız eski ve yeni bakanların, bürokraside-parti yönetiminde Erdoğan’ın çevresindeki bazı önemli isimlerin belediye başkanlıklarına aday gösterileceklerinin ilk ve en güçlü sinyalidir bu sözler...

Ve yaklaşan yerel seçimin yıldızı sayılan büyükşehirlerde AK Parti’nin belediye başkanlığı aday profilini anlamak açısından son derece önemli.

YOL ARKADAŞIM 2'Yİ SEYRETTİM, GÜLMEKTEN ÇENEME KRAMP GİRDİ!

İbrahim Büyükak muhteşem filmler yapıyor. İlk filmi Küçük Esnaf 1 milyon, Oğuzhan Koç’la oynadıkları ikinci filmi Yol Arkadaşım ise 2 milyon seyirci tarafından seyredildi sinemada.

İbo şimdi Yol Arkadaşım 2’yi çekmiş. Film daha vizyona girmedi ama sosyal medyada herkes filmden “sızan” sahneleri paylaşıyor.

Önceki gün İbo aradı “Abi filmin ham halini birlikte seyredelim mi?” diye. Atladım gittim. Bir ara gülmekten çeneme kramp girdi “İbo, Allah aşkına durdurun bir nefes alalım” dedim.

Bir tuvalet sahnesi var oturduğum koltuktan düştüm. İbo’nun arabadan düştüğü sahneyi falan seyredince neden bahsettiğimi anlayacaksınız. Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de vizyona giriyor ama şu kadarını söyleyeyim son dönemde bu kadar komiği yapılmadı.

Haberin Devamı

OĞUZHAN KOÇ YARADANA YALVARTMA'YI NASIL SÖYLEDİ?

Bir akşam Oğuzhan Koç’u aradım, “Bir şarkı var albüme koyar mısın koymaz mısın bilmem ama en azından benim için söyler misin?” dedim. “Hangisi abi?” dedi.

“Ufuk Yıldırım- Yaradana Yalvartma” dedim. O konuşmanın üstünden birkaç ay geçti, telefonuma bir ses kaydı geldi Oğuzhan’dan.

Ben evde biz bizeyken söyleyecek zannederken baya profesyonel stüdyo ortamında Yaradana Yalvartma’yı söylemişti. Bayıldım. Sonra İbo aradı, “Abi senin şarkıyı filmin müziği yapıyoruz” dedi.

Oğuzhan Koç’un Yaradana Yalvartma yorumu çıktığı gün ilk 3’e girdi! Fizy’de, Spotify’da en çok dinlenenler listesinde. YouTube’da şu anda 4 milyon kişi tarafından seyredilmiş. Radyolarda, müzik kanallarında saat başı bu şarkı dönüyor. Sesine, yüreğine sağlık Oğuzhan.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder