Candaş Tolga Işık Gündem icraat olursa Yıldırım çok avantajlı
HABERİ PAYLAŞ

Gündem icraat olursa Yıldırım çok avantajlı

Ahali “beka tartışmaları” yaparken AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım herkesi ters köşeye yatırdı:

“Beka tartışmasının yerelde gündemde olmaması lazım. İstanbul’u ve İstanbulluların sorunlarını tartışmamız gerekir.” Binali Yıldırım icraat adamıdır. Proje üretir. Az laf, çok iş yapar.

İstanbul’daki en büyük avantajı da bugüne kadar yaptıkları. Binali Bey “Bırakın icraatımızı yarıştıralım” derken seçim yarışını en güçlü olduğu alanda tutmaya çalışıyor ve çok mantıklı bir strateji yürütüyor.

Haberin Devamı

AMERİKA SATIYOR, SUUDLAR ALIYOR

Stockholm Barış Araştırma Enstitüsü’nün raporuna göre; son 4 senede ABD’nin dünyadaki büyük ölçekli silah ihracatı yüzde 30’a yakın artışla yüzde 40’lık bir orana gelmiş. En çok silah satan ülke Amerika, peki tahmin edin bu dönemde en çok silah alan ülke hangisi? Suudi Arabistan. İstanbul’daki başkonsolosluk binasında katledilen ve cinayeti adeta sümen altı edilen Cemal Kaşıkçı’ya rahmet ve saygıyla...

DEHA YETERLİ DEĞİL...

Oscarlı Green Book (Yeşil Rehber) filminde duydum, şahane bir söz: “Çünkü deha yeterli değildir, insanların kalbini değiştirmek için cesaret gereklidir.”

ÖZHASEKİ’YE DAİR 3 NOT

Geçen akşam AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’yi seyrettim.

✔Konusuna çok hakim. Bir projesinden bahsederken Ankara’nın hangi mahallesini, hangi sokağını etkileyeceğine kadar detay vererek anlatıyor.

✔Atıp tutmuyor. Ulaştırma projelerini anlatırken Cumhurbaşkanıyla arasında geçen diyaloğu anlattı: “Destek olacaksanız bu vaatte bulunacağım. Bunu tek başıma yapamam. Yapamayacağım bir şeyi de asla vaat etmem” dedi. Bu açıklık inandırıcılığını arttırıyor.

✔Ses tonu, üslubu çok sakin. Asla sinirlenmiyor. Agresifleşmiyor. İletişime çok açık. Yavaş’ı tartışmaya davet etmesi artı puan.

Yazın bir kenara: Ankara’daki seçim son ana kadar çok çekişmeli geçer. Kazanan burun farkıyla kazanır. Tabii iddianameler, dosyalar falan izin verirse...

CAHİL CESARETİ Mİ? DELİ CESARETİ Mİ?

Bursa 12. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Gülay Hoş mahkeme kaleminde ifade alırken, hemen yan tarafta bulunan makam odasına bir şahıs giriyor. Hakimin çantasını karıştıran şahıs, bulduğu cüzdanı çalarak kayıplara karışıyor.

Haberin Devamı

Hakime hanıma çok geçmiş olsun öncelikle. Ama bir hakimin odasına girip cüzdanını çalmak nedir yahu! Bunun adı cahil cesareti mi, deli cesareti mi bilmem ama dünyanın başka bir yerinde rastlayamazsınız. Memleketimin hırsızlarının gözü döndü arkadaş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder