Candaş Tolga Işık Hep bizim yüzümüzden
HABERİ PAYLAŞ

Hep bizim yüzümüzden

Haberin Devamı

Başbakan, dün gazetecilere saydırdı. Tesadüfe bak önceki gün de Kılıçdaroğlu gazetecilere verip verdirmişti. Bahçeli her konuşmasında mutlaka dokunduruyor gazetecilere... Demirtaş’ın da gazetecilerden, medyadan çok memnun olduğu söylenemez.

*[[HAFTAYA]]

Peki, haksızlar mı?

*

Silivri’yi, ‘Türk Silivri Kuvvetleri’ne gazeteciler çevirdi.

*
Vatandaşa gazeteciler rica etti, “Takla at da görelim” diye...

*

Türkiye bugün işçi ölümlerinde Avrupa’nın 1 numarası olduysa hep gazeteciler sayesinde... Kadına yönelik şiddetin 1 numaralı sorumlusu da, ileri demokrasiyi baltalamak için yoldan geçenin yüzüne biber gazı sıkan da gazetecilerdi...

*

Lider olarak girdiği ilk seçimde dalgınlığı yüzünden oy kullanamayan tek siyasi parti lideri bir gazeteciydi! Siz bilmezsiniz... Ağzından çıkanı kulağı duymayan profesörleri gazeteciler milletvekili yaptı bu ülkede!

*
Siyaset tarihine geçemeyince yaptığı matematik hesaplarla cebir tarihine gazeteciler geçti. Miting meydanına urganla gazeteciler geldi.

*

Belli ki farkında değilsiniz... Teröristlerle gazeteciler kucaklaştı. Barışı, Habur’da gazeteciler baltaladı.

*

Tayyip Bey çok haklı. Kemal Bey doğru söylüyor. Devlet Bey ne dese yeri var. Selahattin Bey’in ağzına sağlık! Bu gazeteciler yok mu gazeteciler... Ne hale getirdiler şu memleketi!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder