Candaş Tolga Işık İmamoğlu Cumhurbaşkanı'ndan neden randevu istedi?
HABERİ PAYLAŞ

İmamoğlu Cumhurbaşkanı'ndan neden randevu istedi?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istemiş. Çok şık bir hareket. Hemen İmamoğlu’nu aradım, randevu talebinin detaylarını sordum.

Anlattı: “Sadece Sayın Cumhurbaşkanı’ndan değil, daha önce İstanbul’da belediye başkanlığı yapan herkesten randevu istedim. Dalan’la, Sözen’le görüştüm. Gürtuna’yla da görüşeceğim.

İstanbul’a dair karşılıklı görüş alışverişi yapmanın faydalı olacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’ndan yazılı olarak randevu talep ettim. Randevu verirlerse kendilerini de ziyaret edeceğim.”

Haberin Devamı

TELEFONUN VERGİSİNİ AL AMA HİZMET VERDİRME!

Yurtdışından aldığım iPhone’u düşürdüm, ekranı kırıldı. Tamir için Apple’a götürdüm. “Kusura bakmayın yurtdışından alınan telefonlara servis hizmeti veremiyoruz” dediler. Yahu böyle saçma şey olur mu? Bu nasıl uluslararası marka?

Türkiye’den alınan iPhone’ları Apple üretiyor da yurtdışından alınanları başka şirket mi yapıyor? Garanti vermezsin anladık da ücretiyle servis hizmeti vermemek ne? “BTK böyle emrediyor, yasal olarak yapmamız yasak” dediler.

Sahiden böyleyse Ulaştırma Bakanı’na bir sorum var: Vatandaş yurtdışından aldığı telefonu kullanmak için burada devlete bir vergi ödüyor. 170 liraydı şimdi 500 lira oldu o vergi hatta.

Madem devlet bu telefonlara servis hizmeti bile verilmesine müsaade etmiyor o halde o vergiyi niye alıyorsunuz bir zahmet anlatabilir misiniz?

HİÇ YAKIŞMADI

AK Parti'den 27’nci dönem Sakarya milletvekili olarak seçilen eski milli motosikletçi dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu Meclis’teki makam odasında çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta; ayaklarını masaya uzatmış bir vaziyette, karşısında ise iki danışmanının hazır vaziyette beklediği görülüyor.

Sofuoğlu fotoğrafın üstüne “Emir erlerim” yazmış... Gelen tepkiler üzerine de “Siyasete espri katmak istedim” açıklaması yapmış.

Spor kültürü ve disipliniyle yetişmiş, genç, aklı başında bir adam bile yakasına vekil rozeti taktıktan sonra bu hale geliyorsa çok yazık, çok üzücü... Güldürmedi. Bir milletvekili olarak Türkiye’den özür dilemeli.

Haberin Devamı

BU İKİ POLİSİ ÖDÜLLENDİRİN!

Ankara’da Grand Ankara Otel’de kalan bir vatandaş arkadaşıyla gece kulübüne gidiyor. Bir saat oturup hesap istiyorlar. Beş bin lira hesap geliyor. Adamcağız itiraz edince hesaba, zorla tehditle cebindeki kredi kartından parayı çekip atıyorlar.

Vatandaş otele yakın karakola gidip derdini anlatıyor. Karakoldaki genç bir polis mağdur vatandaşı alıp mekana gidiyor. Tek başına gece kulübünün altını üstüne getirip mağdur vatandaşın parasını geri alıyor.

Van’da buz tutmuş göle bir köpek düşüyor. Dalgıç polis suya atıyor kendini, donma pahasına köpeği çıkarıp hayatını kurtarıyor.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu sizden bu ülkenin bir evladı olarak rica ediyorum: Bu iki polisi terfi mi ettirirsiniz, ödül mü verirsiniz bilmem ama ne olur onore ediniz. Ediniz ki iyi örneklerin sayısı artsın. Bizim polisimiz budur kardeşim, herkes bilsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder