Candaş Tolga Işık Ordu ve sel
HABERİ PAYLAŞ

2008’de Ordu’da sel felaketi yaşandı.

2011’de Ordu’da yine sel felaketi yaşandı.

2012’de Ordu’da yine sel felaketi yaşandı.

2013’te Ordu’da bir kez daha sel felaketi yaşandı. 2016’da Ordu’da tekrar sel felaketi yaşandı. (Üç kişi öldü.)

Geçen ay Ordu’da bir daha sel felaketi yaşandı.

En son dün Ordu’da yine sel felaketi yaşandı. Dünkü felaketin faturası:

● Karadeniz sahil yolu trafiğe kapandı.

● Sel nedeniyle 2 ilçede 4 köprü yıkıldı.

● Fabrikalarda 165 kişi mahsur kaldı.

● Üreticinin 30 ton fındığı ziyan oldu.

Haberin Devamı

Her seferinde evler, işyerleri, yollar, köprüler yok oluyor.

Hayatlar kararıyor. Ordu’ya ve Ordu’nun güzel insanına teşekkürler. Lakin burada bir tuhaflık yok mu? Herkes başını elinin arasına alsın düşünsün. Neden aynı felaket sürekli aynı bölgeyi vuruyor ve neden sonuç hiç değişmiyor?

Karadeniz’de doğanın dengesiyle oynamanın ve topyekun ülkece başımıza gelen felaketlerden ders çıkarmamızın, doğru tedbirleri alamayışımızın bedelidir bu.

TV KARŞISINDA DİZİ BEKLEME DÖNEMİ BİTTİ!

Dünya hızla değişirken alışkanlıklarımız da bu değişime ayak uyduruyor. Sizi bilmem ama ben de dahil çevremde düzenli televizyon seyreden bir Allah kulu kalmadı. Eskiden bir dizi başlayacak diye ekranın başında dakikalarca beklerdik. Televizyonda ana haber seyretmek diye bir alışkanlık vardı. Şimdi bakıyorum en basitinden kendi evimde televizyonun açılması için ya maç olması gerekiyor ya PlayStation oynamam gerekiyor ya da Netflix, BluTV, vesaire...

Bir kanalda bir dizi mi var canım ne zaman isterse o zaman giriyorum kanalın sitesine -ki çoğu zaman akıllı telefondanseyrediyorum. Bir haber videosu mu izleyeceğim, koca bültende o habere sıra gelmesini beklemek yerine açıyorum YouTube’u izliyorum, çıkıyorum. Misal şuq ara iki dizi var ki seyretmeye doyamıyorum. Biri BluTV’deki Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, öteki ise Netflix’teki FAUDA... Israrla tavsiye ederim.

SURİYE'DE ESAD VE YPG/PKK GÜÇLENİYOR

Suriye’de rejim ve Amerika destekli YPG/PKK sahip kontrol ettikleri alanları genişletiyor. İşte Suriye topraklarında son durum... Ahmet Davutoğlu ne diyor acaba bu duruma?

Haberin Devamı

Esad: Yüzde 59

YPG/PKK: Yüzde 28

Muhalifler: Yüzde 10

IŞİD: Yüzde 3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder