Candaş Tolga Işık Terör ihracatı Amerika'dan sorulur
HABERİ PAYLAŞ

Terör ihracatı Amerika'dan sorulur

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’ndaki konuşmasının şu bölümünü tekrar okumakta fayda var:

“...Terör örgütlerinin hepsi tüm güçlerini silahlı yöntemlerden almıyor. 15 Temmuz darbe gecesi vatandaşlarımızı öldüren FETÖ böyle bir örgüttür. Peki bunun lideri nerededir? Bunun başı Amerika’da Pensilvanya’dadır. 400 dönümlük bir arazide yaşamakta ve buradan dünyanın 160 ülkesine terör ihraç etmektedir.”

Erdoğan’ın FETÖ elebaşı için kullandığı “terör ihracatı” ifadesi aslında Amerikan dış politikasının özellikle Soğuk Savaş sonrasında benimsediği adeta resmi ideolojisi.

Haberin Devamı

Bunun da aşamaları var. Sırasıyla yazalım... İ

lk aşama: CIA marifetiyle terör örgütü kurup bir ülkeye/bölgeye musallat etmek sonra bu örgüt üzerinden o ülkede/bölgede devleti, toplumu yönlendirmek, yönetmek.

İkinci aşama: Bu örgüt üzerinden Amerikan çıkarları gereği koşulların oluşmasını sağlamak ya da dayatmak.

Üçüncü aşama: Örgütün son kullanma tarihi dolduğunda tasfiye edip yerine yenisini kurmak. Bu arada tasfiye ettiği örgütün elebaşını, lider kadrolarını ya kendi imha etmek ya da belli garantiler almak suretiyle teslim etmek.

Dördüncü aşama: Bizzat kendi kurduğu örgütü bahane ederek “Sizde terör var, acilen demokrasi getirmemiz lazım” diyerek “uluslararası müdahaleye” zemin hazırlamak.

El-Kaide’ye bakın, PKK’ya bakın, IŞİD’e bakın, FETÖ’ye bakın söyleyin, haksız mıyım?

3 İHTİLAL, 5 CUMHURBAŞKANI 46 HÜKÜMET GÖRDÜ!

“Ajda’dan tatil pozu” başlığıyla gazetelerde, internette dolaşan bu fotoğrafı görmüşsünüzdür.

Terör ihracatı Amerikadan sorulur

73 yaşındaki Ajda’nın bu son derece fit haline önce bir maşallah diyelim.

Süper Star’ın bu fotoğrafına bakarken yanımdaki arkadaşım Ajda Pekkan mucizesine hiç kimsenin bakmadığı bir yerden bakıp, şapka çıkardı:

“Arkadaş bu kadın 3 ihtilal, 5 cumhurbaşkanı, 46 hükümet gördü... Sanatına, sesine büyük hayranlığım var ama en çok da böyle bir ülkede 70 küsur sene bilfiil yaşayıp böyle kalabiliyor olmasına müthiş saygı duyuyorum.”

MARMARA DENİZİ'NİN NEFESİ BİTMEK ÜZERE!

“Her Yönüyle Marmara Denizi 2018 Çalışma Verileri” açıklandı.

Haberin Devamı

✔ Marmara Denizi’nde 0.2 mg/litre miktarda oksijen var. Ciddi eksiklik! 15 senelik süreçte suyu bulanıklaştı.

✔ 15 yıl önce 8 metreye inen güneş ışınları şimdi 1.5-2 metreye kadar inebiliyor. Denizin altında olan çayırların güneşle irtibatı kesiliyor. Partiküller nedeniyle, su ne kadar bulanık olursa deniz o kadar ısınıyor, sıcaklık artınca gaz çözünmüyor ve erimiş oksijen miktarı düşüyor.

✔ Dünyanın en kirli nehri olan Ergene Nehri’ne akan kirli su, Marmara Denizi’ne, arıtılmadan Tekirdağ açığında basılacak. 3 ay içinde Marmara Denizi kahverengi olacak, balıkçılık dramatik bir biçimde düşecek, koku olacak. Marmara kullanılmaz hale gelecek.

✔ Birçok yerde balık örneklemesi yapıldı. Köpekbalıkları grubu Marmara’da ciddi şekilde yok oldu, uzaklaştı. Balıklardan mide analizi yapıldı. Hepsinin mide ve kas dokusunda nanoplastik bulundu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder