Candaş Tolga Işık Terörle mücadelede çağ atladık!
HABERİ PAYLAŞ

Terörle mücadelede çağ atladık!

MİT ve TSK tarafından yürütülen ortak operasyonda, 21 Mart Perşembe günü, PKK elebaşı Bayık’ın en yakın adamlarından olan Rıza Altun ve beraberindeki isimler, Kandil’e yönelik hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi. PKK'nın tepe kadrosunda bulunan terörist Altun’un, Mikail Özdemir ve Emrullah Dursun ile Kandil’in İran sınırı yakınlarındaki Abu Bakra Köyü'ne gittiği Bayraktar TB2 İHA ile tespit edilmesinin üzerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait F16 uçakları tarafından havadan hedefle vurulmuş.

Haberin Devamı

Türkiye’nin son dönemde terörle mücadelede kat ettiği yolun en büyük göstergelerinden biri de hiç şüphe yok ki kimseye bağımlı olmadan kendi insansız hava aracı teknolojisini geliştirmesidir. Sınırlarımız artık yol geçen hanı değil. İçeride de dışarıda da en ufak bir terörist unsura göz açtırılmıyor. Anında tespit ediliyor. Polisimiz, askerimiz, jandarmamız, istihbaratımızın özverisi-gayreti ve savunma sanayi teknolojisinde geldiğimiz şu nokta çok açık: Terörle mücadele çağ atladık desek yeri var.

BİNALİ YILDIRIM MİZAHI DİYE BİR ŞEY VAR

Simit yerken “Onu da ben yaptım” dediği izlenme rekorları kıran videodan sonra Binali Yıldırım’ın YouTube kanalındaki son videosu deli gibi paylaşılıyor. Devir artık dijital medya devri, vaktimiz çok değerli, hız kavramı hayatımızın olmazsa olmazı. Hele internet ortamında...

Gel gör ki Binali Yıldırım’ın en önemli özelliği yavaş konuşması. Peki nasıl olacak?! Yıldırım buna da çare bulmuş. “Bilirsiniz yavaş konuşurum ama soyadım gibi hızlı çalışırım. Şimdi Resul size bunları hızlıca anlatacak” diye başlıyor anlatmaya ve hemen ardından Rapçi Resul alıyor sahneyi... Siyaseten farklı düşünebilirsiniz, oy veririsiniz ya da vermezsiniz... Bunları bilmem ama Binali Yıldırım mizahı diye bir gerçek var. Siyaseti kavgadan, öfkeden kurtarıp biraz daha sevdirmek istiyorsak en çok ihtiyacımız olan şey bu...

LİNÇ ETMEK KOLAY ESAS İŞ KAZANMAK

Erhan Ertürk televizyon ekranındaki en düzgün, en iyi haber spikerlerinden biridir. Yaptığı hiç şüphe yok ki çok büyük bir hata. Savunulacak tarafı yok. Ama şuna eminim ki herkesten çok Erhan Ertürk üzülmüştür kendisini düşürdüğü o rezil duruma ve en esaslısından sağlam bir ders çıkarmıştır.

Haberin Devamı

İnsanları yok etmek, linç etmek kolay. Mühim olan hatalarından ders çıkaran, hiç kimseye bırakmadan en sertinden özeleştirisini yapıp böyle bir rezaletin tekrar yaşanmasına kendi iradesiyle izin vermeyecek bu insanları kaybetmemek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder