Candaş Tolga Işık Tövbe estağfurullah!
HABERİ PAYLAŞ

Tövbe estağfurullah!

AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Sivas Belediye Başkanı Adayı Hilmi Bilgin'e oy isterken, “Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum” demiş. Boğaz Köprüsü’nü satanı, cennetten tapu dağıtanı görmüştük ama kıyamet gününe beraat belgesi dağıtana ilk kez rastlıyoruz. Kutluyorum eski bakanımızı! Umarım şu sözlerinden sonra kıyamet günü için kendisine de bir plan yapmıştır.

MANSUR BEY BİRAZ YAVAŞ!

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş hayvanlara şiddetle ilgili konuşurken şöyle demiş: “Bu olaylara dini yönden bakan insanlar, hem derler ki ‘Allah’ın yarattığı hiçbir varlık sebepsiz değil.’ Ama bakarsınız, bu tür söylemlerde bulunanların çocukları bunları yapıyor.”

Haberin Devamı

Bir kez daha emin oldum: CHP’linin CHP’ye yaptığını başka hiç kimse yapmıyor arkadaş. CHP Ankara’da seçimi kazanmaya daha yakın ya, adayı tüm anketlerde önde çıkıyor ya dayanamadılar. Adeta “Aman Allah’ım olamaz böyle bir şey, böyle giderse Ankara’yı almaya çok yakınız” diyerek kendi kendilerini sabote ediyorlar. Not: Mansur Yavaş bu sözleri ile ilgili özür diledi.

CENAZEDE ÜNLÜYLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK NASIL BİR SAÇMALAMAKTIR?

Ayşen Gruda’nın cenazesinde ünlülerle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar istedikleri olmayınca kazan kaldırmış. Memlekette dangalaklık, yozluk, kendini bilmezlik her geçen gün el büyütüyor. Cami avlusunda mevtaya son vazifesini yapmaya gelen acılı insanlarla fotoğraf çektirmeye çalışmak nasıl bir şuursuzluktur? Ayrıca ölene de saygısızlık, ailesine de saygısızlık... Ne kültürümüzde ne dinimizde ne örfümüzde var böyle bir şey! Kimse kusura bakmasın; cenaze töreninde, cami avlusunda ünlüyle fotoğraf çektirmeyi aklından geçirmek ayıp, bu teklif kabul görmeyince ünlüye saldırmak, bağırmak çağırmak ise bir dangalaklıktır. Tabutla selfie, cenazede ünlüyle fotoğraf... Derken korkarım bu iş mevta kefeniyle mezara konurken kabre girip son bir toplu fotoğrafa kadar gidecek. Vah ki bu memleketin haline, vah! Ne hallere geldik.

Haberin Devamı

ŞOORSOZ!

İlber Ortaylı’nın minik torunu Deniz şu sıralar diline bir laf dolamış: Şoorsoz! Birine kızınca patlatıyormuş hemen “Şoorsoz” diye. İlber Hoca anlattı, gülmekten karnıma ağrılar girdi. Şoorsoz ne mi? ‘Şuursuz’un Denizcesi!

SIFIR BİR'İN TÜKENİŞİ

Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana’da yeni sezonunun ilk bölümü yayınlandı. Dizinin en önemli üç ana karakterinin ikisi birbirleriyle anlaşamadıkları için projeden ayrıldılar. Senaryoda hızlı bir hamleyle öldürülerek diziden çıktılar. Ciyo yok, Özgür yok, Savaş var ama o da nasıl var belli değil. Yazık... Şahane bir iş insanların egosuyla ancak bu kadar mahvedilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder