Candaş Tolga Işık Yeni kabinede MHP'li bakan mı olacak?
HABERİ PAYLAŞ

Yeni kabinede MHP'li bakan mı olacak?

Ankara’ya çok hakim bir kaynak dedi ki, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la MHP Lideri Bahçeli arasında Devlet Bey’in evinde yapılan görüşmede Yeni Bakanlar Kurulu konuşuldu.” Ben de sizin gibi “İyi de bunu bilmeyen mi var?” dedim. O da cevap verdi: “Peki yeni bakanlar kurulunda MHP’li 1 ya da 2 bakan olacağını bilen var mı?” Bakanlar kurulu dedikoduları her dönem olur. Her ne kadar böyle dönemler bu tip söylentilere mesafeli olsam da “Ya tutarsa” diyerek kendimi yazmaktan alamadım. Atalım fava bekleyelim.

Haberin Devamı

KAZ DAĞLARI’NDA SİYANÜR KULLANILIYOR MU?

Bir yanda Enerji Bakanlığı’nın Kaz Dağları’ndaki altın arama çalışmalarında siyanür kullanılmayacak açıklaması diğer yanda dün gazeteci Çiğdem Toker’in arama yapan şirketin resmi sitesinde siyanürle arama yapılacağına dair ifadesi bulduğu ve yayımladığı haber. Bir: Enerji Bakanlığı’nın buna bir izahatı olmak zorunda, Kaz Dağları’nda siyanür kullanılıyor mu? İki: Bir an önce doğru neyse kamuoyuyla paylaşılmazsa başta “195 bin değil 13 bin ağaç kesildi” açıklaması da dahil hiçbir açıklamalarının inandırıcılığı kalmayacak.

SİZ DOĞRU BİLGİYİ VERİN BEN GURURLA ÖZÜR DİLERİM!

Arkadaş, Tarım Bakanlığı’na 15 gün boyunca her gün soru sorduk, 15 günün sonunda CİMER olmasa yine cevap alacağımız yoktu. Bu bitti şimdi 1 hafta önce yazdığım yazıyla ilgili günler sonra çıkıp diyorlar ki, Bayburt Havalimanı’nda 2 milyon yolcu garantisi yokmuş. Benim yazdığım yolcu istatistikleri 2018 Haziran sonu verisiymiş, 2018’in tamamı değilmiş. Yazım yanlışmış. Benim yazıdaki temel eleştirim 80 küsur bin nüfuslu bir ile 2 milyonluk havalimanı yapma fikriydi. Hâlâ da aynı noktadayım. Ama hiç merak buyurmayın dünyanın en kolay özür dileyen insanıyımdır. Allah rızası için Ulaştırma Bakanlığı resmi olarak bu konuda doğru düzgün bir bilgilendirme yaparsa okuyucularıma doğru bilgiyi aktarmaktan, şayet yazdığım eksik-yanlış bir şey varsa düzeltip özür dilemekten imtina etmem aksine mutlu olurum.

SENCİYİZ NORM REYİZ!

Ben ki büyük bir Cezacı, ben ki son günlerde büyük Ben Fero’ya düşmüş biriyim. Buna rağmen kimse kusura bakmasın “yerli repırlar” arasındaki savaşta yerim Norm’un (Ender) yanıdır. Niye mi? Rapin raconunu bilmem ama delikanlılığın raconu belli: Yok öyle 4 kişi toplanıp 1 kişiye dalmak! Yaşasın kavgaya kendi bileğine güvenerek girenlerin haklı mücadelesi, kahrolsun dört kişi toplanıp bir kişiye çullananların zulmü!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder