Candaş Tolga Işık Yıldırım ve İmamoğlu'na soru: İstanbul'un en büyük sorunu ne?
HABERİ PAYLAŞ

Yıldırım ve İmamoğlu'na soru: İstanbul'un en büyük sorunu ne?

İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarının konuşmalarını takip ediyoruz. İstanbul’un sorunlarını sıralıyorlar. Çözüm önerilerini dile getiriyorlar. Lakin bana göre her iki adayın da İstanbul’un sorunları sıralaması yanlış.

İstanbul’un çözülmeyi bekleyen birçok sorunu var. Ancak İstanbul’un artık bir dakika bile gecikmeye tahammülü kalmayan, adeta saatli bir bomba gibi üzerinde oturduğu ve ne zaman patlayacağı belirsiz tek bir sorunu var: Deprem!

Aslına bakarsanız bu İstanbul’un değil, Türkiye’nin ulusal bağımsızlık meselesi! 80 milyonluk bir ülkenin ekonomisinin kalbi İstanbul’da beklenen deprem sadece İstanbul’u değil, Türkiye’yi yıkacak.

Haberin Devamı

1999’dan bu yana gelinen noktayı görmek için Kartal’da çöken bina son derece açık bir ibret vesikası... Ben şahsen oyumu adayların İstanbul depremiyle ilgili eylem planına bakarak vereceğim. Çünkü şu an itibarıyla halimiz şu: İstanbul depreminde ölen şanslı olacak!

DİYANET’İN İKİ SATIR LAFI YOK MU?

Ozan Arif’in cenaze töreninde yaşananları gördünüz mü? Naaşın evinin önüne getirilmesiyle birlikte onlarca kişi elindeki telefona sarıldı.

Yıldırım ve İmamoğluna soru: İstanbulun en büyük sorunu ne

Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edilirken bile herkes o anları canlı yayınlamak, kameraya kaydetmek için birbiriyle yarıştı. Bu rezalet ne ilk yaşanıyor ne de son olacak. Peki Diyanet’in şu kepazeliğe edecek iki satır lafı yok mu?

BU ÜLKEDE HER ŞEY OLABİLİRSİNİZ...

Ergun Göknel kitap yazmış: “Nasıl seçim kazanılır?” O Ergun Göknel ki 1993’teki İSKİ skandalıyla SHP’ye İstanbul büyükşehir belediye başkanlığını kaybettiren kişiydi. Nasıl olsa biz balık hafızalı bir milletiz ya...

Nasıl olsa bu ülkede ne yapsan yanına kar kalıyor ya... Yazın kardeşim hepiniz yazın. Merak ediyorum Selçuk Parsadan yaşasaydı “Dürüst İnsanın El Kitabı” diye kitap yazar mıydı bu ülkede acaba?

Düşünsenize, Jet Fadıl yazdı: “Nasıl Ticaret Yapılır?” Ya da Adnan Hoca’nın son kitabı raflarda: “Nasıl Ahlaklı Olunur?” Bir kez daha emin oldum arkadaş: Bu ülkede her şey olabiliyorsun ama rezil olamıyorsun!

BURALARDA DÖNER YEMEDİYSEN DÖNER YEDİM DEME!

Haberin Devamı

Döner sever misiniz? Ben bayılırım...

Çok da meraklıyımdır gittiğim her yerde döner tatmaya...

Bundan böyle her pazar bu köşede bana göre en iyi 5 lezzet durağını yazacağım.

Bugün dönerle başlıyorum. İşte bana göre en iyi 5 dönerci:

1- Bayramoğlu (Kavacık)

2- Sadık Usta (Aksaray)

3- Metet (Kuzguncuk)

4- İntiba (Beşiktaş)

5- İmren (Bağlarbaşı)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder