Derya Özel Kış hiç gelmese
HABERİ PAYLAŞ

Kış hiç gelmese

Haberin Devamı

Yaz gelince "çocukları nasıl eğlendireceğim" derdi kendiliğinden yok oldu. Attık kendimizi yazlığa, kızlar bütün gün bahçede bir aşağı, bir yukarı koşup duruyor. Şahane bir öğle uykusunun ardından, akşama kadar deniz ve kum onların emrine amade.

Yazın "ne yedirsem" derdi bile hafifliyor. Karpuz, peynir, ekmek üçlemesi, öğle uykusundan sonra çocukları hem serinletiyor, hem de doyuruyor. Her sebze mevsiminde güzel. Domatesin kokusu, bahçeden gelen yaseminlere karışıyor.

Aktiviteleri saatlere böldük. Kahvaltı sonrası bahçede evcilik saati, boyama saati, balkon yıkama zamanı ve öğle yemeğinden sonra uyku zamanı. Bazen hava çok sıcak olduğunda, boyama ve balkon yıkamayı atlayıp, şişme havuzda yüzme saati de yapıyoruz. Öğleden sonra çay saati (atıştırmalık), deniz, kum, güneş, banyo, akşam yemeği ve uyku saati gelmiş bile.

El becerileri gelişsin diye önlerine koyduğum 1 kilo barbunyayı ayıklamak, yüzük makarnaları boyayıp ipe dizmek, makas, renkli kağıtlar ve su bazlı yapıştırıcılarla harikalar yaratmak ve arka balkonun duvarına asmak üzere en güzel resimlerini yapmak, en sevdikleri aktiviteler. Daha ne olsun? Hiç kış gelmese ya...

Çocuklar bu yaz tiyatroya doyacak

Yazın İstanbul'da kalanlara da aktivite bol. Trump Alışveriş Merkezi, yaz boyunca devam edecek çocuklara özel tiyatro şenliği düzenliyor. Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde her Çarşamba – Cumartesi - Pazar günleri çift seans olarak sergilenecek oyunlarda anne-çocuk bilet fiyatı sadece 5 TL olacak!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi, bu yaz çocukları tiyatro ile buluşturuyor. Amaç yaz döneminde İstanbul’da kalacak çocuklara hem tiyatroyu sevdirmek hem de eğlenirken öğrenmelerini sağlamak… Trump Alışveriş Merkezi’nde tiyatro şenliğinin yanı sıra yaz süresince yaratıcı atölyeler ve neşeli oyunlar da düzenlenecek.

İki kişilik bilet sadece 5 TL…
29 Haziran - 8 Eylül tarihleri arasında her Çarşamba-Cumartesi-Pazar günleri 14.00 ve 17.00’de çift seans olarak gerçekleşecek tiyatro şenliği 500 kişilik Trump Gösteri ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Tiyatro şenliği için 3 başarılı tiyatro grubuyla anlaşıldı; 5 Taş Tiyatrosu, Tiyatro Yeniden ve Tiyatro Mie… Üç grup da birbirinden güzel oyunları çocuklar için sahneleyecek.

Çocuklara yaz boyu eğlence…
Trump’ın küçük dostlarını yaz boyu atölyeler, gösteriler de bekliyor olacak. Çocuklar için özel tasarlanmış Trump Özel Çocuk Katı’nda yaratıcı atölye çalışmalarından zeka oyunlarına hem eğitici hem öğretici aktiviteler düzenlenecek.

Detaylı bilgi için; www.trumpistanbul.com.tr / 0212 348 78 67

Sıradaki haber yükleniyor...
holder