Diş Hekimi Denizhan Uzunpınar Dişleriniz beyaz değilse...
HABERİ PAYLAŞ

Dişleriniz beyaz değilse...

Her fotoğrafta dişleriniz sarı çıkıyor olabilir. Tabii ki telefon uygulamaları dişlerinizi beyazlatır ama gerçekte maalesef böyle bir şansınız yok. Bu sorunu kısa yoldan çözmek için, dişlerinizi karbonat ve tuz ile ovmaktan vazgeçin. Diş beyazlatma işlemi için bir engeliniz yok.

Gelişimini tamamlamış olan herkes diş beyazlatma işlemini yaptırabilir. Diş beyazlatma işlemi profesyonel bir şekilde, hekiminiz tarafından yapılmalı. Bu işlemin zararlı olduğu gibi hurafeleri dikkate almayın. Bilimsel olarak böyle bir araştırma yok.

Haberin Devamı

Diş beyazlatma sonrası dişlerinizin rengi birkaç ton açılır ve eski haline hiçbir zaman geri dönmez.

Kozmetiklerde satılan beyazlatıcı jelleri kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Ya profesyonel bir beyazlatma yaptırın ya da hiç yaptırmayın.

Dişlerinizi beyazlatırken uygun diyetler yapmanızda fayda var. Diş beyazlatması sırasında renklendirici ve şekerli gazlı içecekler tüketmemeniz, çay kahve ve sigara kullanımını minimuma indirmeniz istenir. Ne kadar iyi diyet, o kadar beyaz diş.

Dişleriniz sizin bir takınız. Güzel takılar güzel şans getirir. Siz de dişlerinizi beyazlatmak için diş hekiminize başvurun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder