Dr. Haydar Dümen Acıyı kadın ceker...
HABERİ PAYLAŞ

Acıyı kadın ceker...

Haberin Devamı

Büyük penis erkeklerin hayali ama asıl sorunu kadın yaşıyor. Çünkü ilişkiden zevk almak yerine acıyla kıvranıyor. Pek çok erkeğin düşü, kadının kabusu oluyor, eşinden uzaklaşıyor. İdareli olun, eşiniz acı çekmesin ki sizin de canınız sıkılmasın...

BÖYLE SORU YOK!


Penisime biber gazı sıksam etkiler mi?

Koruma amaçlı satılan biber gazının içindeki bir madde sevişme süresini arttırıyormuş. Ben 2 tane almak için sipariş verdim. İşe yarar mı? CEVAP Hey gidi biber gazı. Sen neymişsin be! Göz yakarsın, soluk aldırmazsın, kalabalığı dağıtır, insanların nefesini tıkar, adeta boğulur gibi yaparsın. Meğer asıl mucizen başka yerdeymiş! Bizim vatandaşımız öküz altında buzağı ararken, buzağının kuyruğundaki kılları da mucize diye bulur, boşa kürek sallar!!! İyi vallahi olur diyelim de biber gazı sorduğun şeye yararlı olsaydı, üretim tavan yapar, herkes hisse senedi kapmak için borsanın kapısında yatardı. Tıp ve bilim dururken sen gaza gelmişsin de yavrum, farkında değilsin.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

2 farklı kızla oluyorum

20 yaşındayım, seksi çok seviyorum. Kızlar da benimle olmayı seviyor. Bu yüzden her sabah 2 saat farklı kızlarla ilişkiye giriyorum. Sıkıntı yaratır mı? CEVAP Değerli okurum, bulunmaz Hint kumaşı mısın yoksa palavracı başı mısın? “Hint kumaşıyım” desen onun karizmasını naylon gibi yapay kumaşlar tüketti. Şimdi kimsenin umurunda değil. Palavracı başı da olamazsın. Benim manik (akıl hastalığı) bir hastam vardı. Kendini o kadar zengin sanıyordu ki “Paran oda dolusu mu?” diye sorduğumda yüzüme acıyarak baktıktan sonra “Be gafil, bütün bankalar benim” demişti. Seninkine sözlü mastürbasyon denir. Her gün ilişki (!) kızlar sırada bekliyor (!) olayın hayal bile olsa bir gün birileri çıkar, senin karizmanın yönünü hiç beklemediğin biçimde değiştiriverir. Gösteri atı gibi şahlanma, kızları da kompleksine malzeme diye kullanma.

Acaba benim paslı çivi işe yarar mı?

50 yaşındayım, karım 3 yıl önce vefat etti. Şimdi çocuklarım beni evlendirmek istiyor. Acaba evleneceğim hanıma mahcup olur muyum? Benim paslı çivi işe yarar mı? CEVAP Değerli okurum, şu evlatlar hayırlı mı, hayırsız mı anlayamadım. “Aman babamız bu dünyadan gitmeden kâm alsın, içinde ukte kalmasın. Onu evlendirelim, mutluluğundan bizim de göğsümüz kabarsın” diyorlarsa... Çocuklarını kutlarım. İkinci gerekçeleri: Bizim de hayatımız var, her şeyimize engel oluyor, çok konuşuyor, işlerimize karışıyor, eşlerimizi ve eşleşeceklerimizi beğenmiyor, bir kurtulsak ise onlara hak veriyorum. Hadi ustam, yolun açıldı. Kuşkulandığını alanda ise ustalık bana kaldı. Ne pası be damat adayım? Özel yapım Japon kılıcına benzetir, eşin genç olursa ondan da çocuk bekletirim.

* * * *

İlişki sırasında kan geliyor

25 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım.

Eşimi memnun edebilir miyim?


Penisim 11-12 santim. 1.90 boyundayım, 85 kiloyum. 24 yaşındayım. Evlenirsem eşimi memnun edebilir miyim? CEVAP Değerli okurum, evlenirsen hiçbir şey olmaz. Sevgilin seni başına tac eder. Fazla kilo alma. Mutlu olacağına ben inanıyorum. Ama ruhunu, aklını biraz geliştir diyorum.

Kızdan kan gelmedi

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 18 yaşında. İlişkiye girdik, kan gelmedi. Sevgilim 2 yıl önce darbe aldığını ve kanaması olduğunu söyledi. Acaba kızlık zarı o zaman patlamış olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, ne yapacaksın? Kızın namusunu ya da zarını o kadar koruyacaktın, neden onunla yattın? Evlenecek misin? Evleneceksen sineye çek. Ama evlenmeyeceksen bu kızla fazla oynama.

Kimseyle ilişkiye girmek istemiyorum


22 yaşındayım ve penisim 11 santim. Uzatılmaz biliyorum. 11 santim bir kadını mutlu eder mi? CEVAP Değerli okurlarım, tıbba göre 11 santim yeterlidir. Kadını mutlu eder, üst tarafı bizi ilgilendirmez.

Hiç orgazm olmadım

30 yaşında kadınım. 6 yıl evli kaldım ve ayrıldım. Hiç orgazm olmadım. Şimdi biriyle birlikteyim ama yine orgazm olamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, keşke her şey doğru düzgün gitseydi de evlilik sürseydi. Sen boşalamamaya şartlanmışsın. Birçok kadın gibi orgazm güçlüğü yaşıyorsun. Bu da aşılır. Biraz teknik yardım alman gerekir. Sanıyorum her seferinde orgazm konusuna odaklanıp “Acaba olacak mıyım, olamayacak mıyım?” diye konsantrasyonunu dağıtıyorsun. Arada fantezileri ihmal etme.

Vajinasının üzerine boşaldım

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk ama sevgilim vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı var mı? Ne olur yardım edin. CEVAP Değerli okurum, bilemem ki. İşin sırrı senin spermle kızımızın yumurtasında gizli. O keratalar da sır vermiyorlar ki. Gizli kapaklı dehlizlerde buluşuyorlar. Bir de çok küçükler gözle de görülmüyorlar. Dışarıya dökülmüş. İçeride yumurta daha anasından doğmamış yani yumurtalıktan çıkmış mı, çıkmamış mı onu da bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz.

Erken boşalmayı nasıl tedavi ederiz?

20 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Bir dakika bile sürmüyor. Düzenli seks hayatım var. Sorunu çözemedim. Bana ne olur bir yol gösterin. CEVAP Sevgili okurum, tedavi olacaksın. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Kız arkadaşınla 6 ay daha ilişkin devam edecekse sorunu çözülür.

Eşim acıdan korkuyor

21 yaşındayım. 1 hafta önce evlendim. Eşim 20 yaşında. Bir kez ilişkiye girdik. Çok zor oldu. Tekrar ilişkiye girmek istiyoruz ama eşim korkuyor. Ne yapmamız gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, biraz sabır, bekleme. Tabii hoşgörülü ol ve kadınının üzerine gitme. Şöyle 1-2 ay geçsin. Sonuç alamazsanız, onu çözeceğim. Bir vajinismus olayına benziyor.

Hamile kalır mıyım?

19 yaşında kızım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla düzenli ilişkiye giriyoruz. Sevgilimden boşalmadan önce bir sıvı geliyor. Bu sıvıdan hamile kalabilir miyim? CEVAP Sevgili okurum, o sıvıdan hamile kalma ihtimalin yok. Amma o sıvının içine karışmış spermler de olabilir. Çok nadir ama ihtimaller içerisinde düşünürsek gebe kalabilirsin. Korunma yöntemlerine bakın ve dikkatli olun.

İlaçlar yüzünden mi?


Psikolojik sorunlarım olduğu için bazı ilaçlar kullanıyorum. Bu ilaçlar cinsel soğukluk yaratır mı? Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Sevgili okurum, psikolojik sorunları atlat. İlaca devam. Ama bağımlılık yapmasın. Asıl ilaç önce kendi iraden ve mantığın. Sonra çevrendir. Cinselliğin uzun yıllar sürecek. Bu psikolojik sorunların da 3-5 ay hadi 1 sene içinde geçmesi gerekir. Umarım o tür geçici bir psikolojik sorundur.

Benimle dalga geçiyorlar

Penisim büyük olduğu için kızlar beni hep terk ediyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Küçültmenin yolu yok mu? Arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar. Ne yapacağım? CEVAP Değerli okurum, gemisini kurtaran kaptan olmuş, iyi yapmışlar. Yani o gemiye sahip faturası yani tapuları elinde olan bir ilişki değil bu. Eşin olur da sineye çeker, bir düzen kurulur. Yavrucukların nesine. Acıya, işkenceye atılmaya ne anlam var? Canım biraz iradeli oluver.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder