Dr. Haydar Dümen Alışan bırakamıyor
HABERİ PAYLAŞ

Alışan bırakamıyor

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyona öyle alışıyor ki sonunda ondan vazgeçemez hale geliyorlar. Evleniyorlar ama eşleriyle girdikleri ilişkiler onlara tat vermiyor, hemen banyoya koşuyorlar. Beyler, cinselliğe bir an önce alışmaya çalışın, sorunları büyütmeyin. Siz mastürbasyondan vazgeçemiyorsanız kadının suçu ne? Düşünceli olun ki sorun çıkmasın...

GÜNÜN SORULARI

Vajinasının şekli bozuk ama kızlık zarı sağlam

17 yaşındayım. 9 aylık bir ilişkim var. Geçen gün kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Vajinasının şeklinin bozuk olduğunu farkettim. Ama kızlığı bozuk değildi. İlişkimiz tehlikede lütfen yardım edin.

CEVAP
Tabii yardım edeceğim değerli okurum. Çiçeği burnunda bir delikanlıyı hayatın sarp ve dikenli yollarında öyle başı boş bırakamam. Bak anana, babana bile sırrını açamadan, ilk yaşam bilgilerini onlardan alman gerekirken bana danıştın. Tabii bu başvuru karşılıksız kalmayacak. Zaten sen iyi ya da kötü işi ilerletip teşhisini de koymuşsun. Sanırım senin kafadar kız arkadaşın da yola çıkacak tren için istasyonu teftişe açmış. Her şey yolunda. Hızlı trene yol verir gibi yeşil ışık düğmesine basıvermiş. Ancak yollar ne kadar güvenceli bilemem. Ya kız da 17 yaşında ise, tren tünele değil de bir deliğe yani o yoldan cezaevine giriverirse! Bunları da bir yana bırakalım, gel tut elimi, kıza birlikte gidelim. Yolda kale fethetmeye giden cengaver gibi olma. Üzüntülü dur ki kimse olayı çakmasın. Belli olur diye elimizde hediye götüremeyiz. Ama sen cebinde bir lolipop bulundur. Birlikte parkta oturup ben kıza ‘Yavrum, deli misin, bu yaşta fikir aman Tanrım... Anan, baban, okulun, özellikle ağabeyin’ deyip yağıp gürleyeyim. Cebindeki lolipopu da senden alıp ona ben vereyim ve ‘Senin yaşın şimdilik bunları yemeye uygun’ da diyeyim. İşte sana yardım ettim, seni de büyük bir felaketten kurtardım, sağlık haberlerini bekliyorum.


Yağmurda şapkasız kaldık

Yağmurda hayat kadınıyla şapkasız kaldık. Sırılsıklam olduk. Sivilcelendik, derdime derman olun. RUMUZ:: TÜNELE KASKSIZ GİREN AKÇABATLI

CEVAP
Değerli okurum, sen hangi ülkenin gizli servisindensin? Yazdıkların baştan sona şifre. Eğer bir yetkilinin eline geçerse 6 ay içinde seni bulurlar, başına da çorap örerler. Niyetin ne? Mesela hayat kadınından kimi kastediyorsun? Yani o bir Rus gizli ajanı mıydı? Şapka dediğin Suriye’ye giden yardım malzemelerinin listesi miydi? Islanma olayın da acaba beklenmedik bir sürprize yakalanma mı? Sivilcelerden kastın, yakalandıktan sonra yediğin dayakların, gördüğün işkencelerin işareti mi? Derdime derman diyerek büyük para beklediğin belli. Tünel: Rus gizli ajan örgütü KGB’nin işkence hücreleri mi? Bak ben bu kadar acemiliğime rağmen neler buldum. Bir de ustasının eline geçerse 7 sülalenin canına okurlar. Rumuzun da şifreli: Akçaabatlı. A: Aman. K: Kapı kapanmadan C: Canım çıkmadan A.A: Aa diye diye B: bağıra bağıra T: Tabutumu L: Lanetli çukura atmadan. I: Kandırmacası. Aslı İ idi. O da imdat. Ya böyle yorumlanırsa? Ben bilmem. Ne demek istediğini ben anladım da sen gizli servise anlat anlatabilirsen. Neyse, ben kestirmeden anladığımı sana söyleyeyim. Hayat kadınıyla prezervatifsiz ilişkiye girdin, penis mikrop kaptı, sivilceler oluştu. Akçaabatlı bir cildiye uzmanını ziyaret ediver, benim de selamlarımı söyleyiver.



Penisim mutlu etmiyor

Penisimin küçüklüğünden şikayetçiyim, sadece 13 santim. Bu yüzden çok utangacım. Ne olur bana yardım et.

CEVAP
Değerli okurum, iyidir. Kararı bizler vereceksek iyidir. Bazı şeyler keyfe kalmıyor. Yani mavi göz mü, siyah göz mü daha iyi midir olayı gibi. Göz gözdür. Yeterli boyutta olmalı ama iyi görmeli. Önemli olan budur. Unutmayın ki kavalla senfoni çalınmaz.



Kızdan kaçıyorum

Kız arkadaşımla yaşıyorum ama şu sıralar ondan kaçıyorum. Onunla yatınca cinsel isteğim kalmıyor. Kendime hakim olamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP
Kaçmaya devam yavrum. Formülü bulmuşsun, çare arıyorsun. Ya da çareyi bulmuşsun, formül arıyorsun. Ben ne yapayım? Benim de elimi kolumu bağlıyorsun. Aklına uy. Uyduğun aklına biraz da bir tutam vicdan koy ve yola koyul.



Eski cinsel isteğime nasıl kavuşurum?

21 yaşındayım. 1.5 yıl önce 4-5 ay anti depresan kullandım. Bu cinsel isteğimi azalttı. Ereksiyon sorunu yaşıyorum. Doktoruma sordum, “Sorun olmaz” dedi. Eski isteğime kavuşmak için ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, eski cinselliğini bulacaksın. Çünkü bir şey kaybetmedin. Doktorun dediği doğru. O ilaçlar alındığı sürece bu tür sonuçlar olabiliyor. Ama ilaç bedenden atıldıktan sonra izi kalmıyor. Olay şu: O dönem zarfında duyguların ve organ fizyolojisi şartlandı. Bu şartlanmayı sen kafana taktın. Üzerine gidince o da nazlanıyor. Bu işin kuralı böyledir.



İlişkiye giremiyorum

23 yaşında, 6 aylık evli kadınım. İlk gece ilişkiye giremedik. Bir ay sonra birleşme oldu, çok acı çektim. Şimdi de ilişkiye giremiyorum. Vajinismus muyum? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, vajinismus. Onu çözüyoruz. Kaygılanacak bir durum yok. Acısız sürekliliğini biz sağlarız.



Hiç boşalmadım

21 yaşındayım. 1 yıl önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sorunum bugüne kadar boşalamamam. O boşaldığı zaman ilişkiyi bitiriyoruz. Mastürbasyon yaptığımda sorun yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurum, sorun mastürbasyona alışmanda. Hep söylerim kimi kahvaltıda çay, kimi kahve kimi de çorba ister. Hani derler ya ‘Alışmış kudurmuştan beterdir’ diye, onun gibi. Bu tür alışkanlıklar evlilikte de sürüyor. Evlilik zarar görüyor. Mastürbasyonu elden geldiğince azalt.



Penisim normal mi?

14 yaşındayım. 1.80 boyundayım, 65 kiloyum. Penisim bana küçük geliyor. 14 santim. Küçük mü yoksa normal mi?

CEVAP
Yavrum, boyun ne kadar normal ise, o da o kadar normal. Daha ne istiyorsun? Bacak kadar çocuksun, büyü biraz. Şimdi için rahat etsin. Aklına erken takmışsın bu konuları. Hemen dersin başına hadi hadi.



Sorun bende mi?

Arkadaşların kimi günde 1, kimi 2 kere mastürbasyon yaptığını söyledi. Bana 3 günde bir yetiyor. Sorun bende mi?

CEVAP
Değerli okurum, sen doğru yoldasın. Ötekilerini unut yavrum.



Neden sertleşme olmuyor?

18 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girdiğimde ereksiyon olamıyorum. İlişki 20 dakika sürüyor. Kız arkadaş sıkılıp gidiyor. Bunu yenmek için ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, gelişmesi, olgunlaşması, kendi yolunu bulması için zamana ihtiyacın var. Komplekse girme. Aklını takıp olayı irdeleme ki sistemler yerine otursun. Şimdilik bir sorun görmüyorum.



Her kadınla birlikte olmak istiyorum

Gördüğüm her kadınla birlikte olmak istiyorum. Günde kez mastürbasyon yapıyorum. Haftada bir gün geneleve gidiyorum. Ne olur bir çare bulun.

CEVAP
Değerli okurum, şimdi sen doktor ol, ben hasta. Ben her gördüğüm arabanın benim olmasını istiyorum. Onlar yetmiyor, uçaklara, helikopterlere de sahip çıkıyorum. Günde 3 kere en lüks lokantaların birinden girip öbüründen çıkıyorum. Gardırop giysilerle dolu. Ne diyorsun ya? Kafayı yemişmisin mi diyorsun? Eveeeeet. Ben de sana aynı şeyi söylüyorum. Sen kafayı yersin. Ortada bir şey kalmaz. Düzen, disiplin diye bir şey var. Bunu da ayarlayan akıl ve irade.



Sevgilim benden şüpheleniyor

17 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiyi giriyorduk ama bir gün penisim 4 santim içeri girdi. Canım çok yandı ama kan gelmedi. Daha önce hiç ilişkiye girmedim ama sevgilim benden şüpheleniyor. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa esnek midir?

CEVAP Esnek yavrum. Beni ilgilendiren sevgilinin şüphelenmesinden dolayı kafasındaki esneklik. Söyle ona, ayıp etmesin. Sana saygı duysun. Bulmuş bir nimet, kıymetini bilsin.



GÜNÜN SÖZÜ

Cennet uğruna cehennemi yaratan insanoğlunun iç dünyasının resmidir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder