Dr. Haydar Dümen Bazıları çok şanslı olur
HABERİ PAYLAŞ

Bazıları çok şanslı olur

Dünyadaki kadınların yarısının sorunu aynı. Eşlerini ve cinselliği seviyorlar ama orgazm olamıyorlar. Bunu kendinize ne kadar dert ederseniz orgazmı öğrenmeniz o kadar gecikir. Bazıları da o zevki kolayca yaşamasına rağmen endişeli. Normal olmadığını düşünüp paniğe kapılıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Neden kızınki farklıydı?

20 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girmeye karar verdik. Onda hiç kanama olmadı. Daha önce ilişkiye girdiğim kızların vajinası farklıydı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce kulağını çekmek istiyorum. Uzat şu kulağını. “Daha önce beraber olduğum kızlarınki” lafının şifresini çöz bana. Sen kimsin ya? Önüne gelene tırpan atacak, mektup zarfı gibi açıp açıp kenara bırakacaksın. Ben sizlerden delikanlılık bekliyorum. Kızlara arkadaş gözüyle bakmanızı istiyorum. Kızlar da delikanlı. Gençlik enerjisiyle oyuna geliyorlar. Bir de kendilerini kanıtlamak için mal tapusu verir gibi doktor raporu mu sunacaklar? Örneğin; şu kadarı deniz görür, şu kadar kapalı gibi.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

İdare eder mi?

53 yaşındayım, 30 senelik evliyim. 3 hafta oldu eşimle ilişkiye girdikten sonra boşalamıyorum, meni geri gidiyor. Şekerim var sertleşme sorunu da yaşıyor, idare ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

Değerli okurum, önemli ve ciddi bir sorundan söz ediyorsun. Yaz sıcağında buzlu bir ayran ya da gazoz içmek yerine buzdolabın her şeyi kaynatıyor gibi. Konu idare edin durumundan çıkmış, kadere dönüşerek evliliğe acı biber sürmüş. En önemlisi şekerin. Sorunlarını ihmal etme, hastanede gereken testleri yaptır, üroloji uzmanı arkadaşlar kol kanat gerecektir.

İştah şurubu içsem mi?

23 yaşındayım. Yakışıklıyım ama kızlardan kaçıyorum. Çünkü cinsel isteğim az. İştah şurubu içsem mi?

Şurupla isteğin artar yavrum, artması bir yana, arttıkça azar. Azan her şey oyun bozar. Bir de bunun böyle olduğunu duyunca okurlar, iştah şurubu satışları patlar. Türkiye’ye bundan sonra ekonomik kriz falan vız gelir. Fransız’ı, İtalyan’ı bizden borç almak için gözümüzün içine bakar. İşte böyledir bu işler. Ufacık organ, mucize üzerine mucize yaratır. Ancak bunlar hayal dünyasında gelişir. Bu tür gelişmeler beyni şişirir. Şişen beyinde su toplanır. Buna da bir isim takılır. Adı erken bunamadır.

Haberin Devamı

Bozulduğunun işareti mi?

Nişanlımla sürtünme yoluyla bir şeyler yaşıyorduk. Bir anda acı hissettim. Çok az, koyu renkte bir kan geldi. Ondan sonra kasıklarıma ağrı girdi. Ara ara iç çamaşırımda kan görüyorum. Bu durum kızlık zarımın bozulduğunu mu gösterir?

CEVAP

Sevgili okurum, zarar görmedi. Gelen kan ve ağrıların rahimden olsa gerek. Bir süre daha geçmezse bir kadın doğum uzmanıyla yüz yüze görüşürsün.

Sertleşmedi

18 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla birlikte olacaktık. Heyecandan bir türlü ereksiyon olamadım. Heyecanımı nasıl yenebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlı, duygusal biraz da seçici bir kimliğin olduğunu düşünüyorum. Olayları büyütme, kendine de toz kondurma. Zamanla alışacaksın.

Niye küçük?

18 yaşındayım. Penisim 6 santim, neden?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon halinde 6 santim ise bir üroloji uzmanına başvursan iyi edersin. Sönük hali öyleyse bak keyfine.

Haberin Devamı

Neden kan gelmedi?

Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye giriyoruz. Erkek arkadaşımın penisi 6-7 santim. Hızlıca içeri girdi ama kan gelmedi. Benim kızlık zarım yırtık mı değil mi?

CEVAP

Yırtılmadı kızım, esneyiverdi.

Zevk suyu geldi

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Zevk suyudan hamile kalınacağını duydum. Zevk suyu sevgilimin vajinasının üzerine gelirse hamile kalabilir mi?

CEVAP

Zevk suyundan hamile kalınmaz. Ama bu konularda olmaz diye bir kural yok. Dikkatli olmanızda fayda var.

Cinsel isteğim çok fazla

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Penisim büyük, görenler çekinir diye endişeleniyorum. Ama cinsel isteğim en üst düzeyde. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Beklemede kal okurum. Sakın acele etme.

İlişkide sorun çıkar mı?

19 yaşındayım. Şu ana kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Penisim epey büyük. Yakın zamanda evleneceğim. Acaba bir sorun olur mu?

CEVAP

Evlen yavrum ama yakın zamanda evlenme. Büyü biraz be canım. Hadi uslu uslu söz dinle. Organın büyük olduğu için de kızların tenini, ruhunu incitme. İdareli kullanma tekniğini öğren.

Bozulmuş mudur?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla sevişiyorduk. Cinsel organının başını vajinama soktu. Çok canım yandı ve kan geldi. Daha sonra parmağını soktu ama bu kez kan gelmedi. Bozulmuş mudur?

CEVAP

Kızlık zarı gitti be yavrum. Şimdi sen söyle, biz ne yapalım?

Erken mi boşalıyor?

Arkadaşımın sevgilisi erken boşalıyormuş. Bu olayın kız arkadaştan hoşlanmayla ilgisi var mı? Yoksa erken boşalma mı?

CEVAP

Hem adını koyuyorsun sevgili okurum hem de bana soruyorsun. Şimdilik şanssız bir durum. Evlenince tedavi olur, düzelir.

3 kez boşalıyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken hemen orgazm oluyorum. O henüz boşalmamışken ben üçüncü kez boşalıyorum. Üstelik çok az sıvı geliyor. Erken boşaldığım için sevgilimi beklemek istemiyorum. Bu durum onu da çok üzüyor. Onu kaybetmek istemiyorum.

CEVAP

Büyük şans yavrum, büyük şans seni kutluyorum. Büyük ikramiye çıkmış sen yakınıyorsun. O pastadan bir dilim kapıp yiyene kadar sen olaya devam et, 5 dilim ye. Bundan kim kazançlı çıkar? Hem sen hem sevgilin. Ya bir de orgazm olamasaydın? İnan ki bu özelliğinden dolayı sevgilin sana 2 kat, 5 kat, 10 kat bağlanacaktır. Kaybetmek nereden çıktı?

Ayrıldık, pişmanım

19 yaşında kızım. Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ve kızlığım bozuldu. Ancak bundan kısa bir süre sonra ayrıldık. Bundan dolayı çok pişmanım. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yapacağın hiçbir şey yok. Sessizliğe gömül. Bütün yaraların kabuk bağlaması zamanla ilgilidir. Ne olursa olsun, ruh sağlığını bozmamaya, dik durmaya çalış. Bu olaydan şöyle ya da böyle ders almışsan lütfen tekrarlama. Olan olduktan sonra suçluluk duygusuna kapılıp kendini kahretme.

Ne yapmalıyım?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında ve benimle ilişkiye girmek istiyor. Penisim 18 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, uçurumun kenarındasın. Bir lokma tat için ayağın kayar da yuvarlanıverirsin. Boşver bu çocuksu şımarıklığı süren uçuk kızı. Bari onun kusurunu sen paylaşma. Kendini kurtar.

Hap kullansak olur mu?

Kız arkadaşımla 20 gün önce korunmadan ilişkiye girdik. İçine boşalmadım ama 1 haftadır mide bulantısı var. Gebe kalma ihtimali var mı? Gebeliği önlemek için hap alsak olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hap kullanma şansınız geçti. Mide bulantısının kesinlikle gebelikle ilgisi yok. Ama binde bir ihtimalle gebe kalmış olabilir. Beklemede kal, rahat ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin tutsaklığı uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Halinden şikayet etmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder