Dr. Haydar Dümen Best Of 3
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Haydar hoca'ya son 6 ayda sorulan en komik sorular ve harika yanıtları...

Kız 'seninki kara' dedi

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Kız “Penisin çok kara “ dedi ve beni terk etti. Ne yapacağım? CEVAP: Sevgili yavrum, çözümü yok değil. Kadınların yüzlerine sürdüğü fondöten var ya eczaneye git, en ucuzundan al. Penisini onunla, ten rengini alana kadar boya. Sonra kıza “Doktora gittim, bana ilaç verdi, bak hemen rengi değişti” de. Kız kontrol etmek isterse dikkatli ol, kontrolü uzaktan yapsın, boyalar eline çıkmasın!!! Çocuğum derdine bak ya! Yıllardır size söyleyip duruyor, boyu değil, işlevi diye yazıyorum.

Fantezi yapıyorum ama

34 yaşında kadınım. Fanteziler yapıyorum ama kocamı ikna edemiyorum. Penisi 16 santim. Sanırım utanıyor. Ne yapayım? CEVAP: Sevgili okurum, her şey tamam da 16 santimlik, fevkaladenin fevkinde bir penis için eşin neden utansın ki? Yaşın, cinsel enerjin ve isteğinin doruğundasın. Adamın ise kırağı vurmuş patlıcan gibi!!! Buruşmuş, kızartmaya gelmiyor. Karnıyarık için tavaya yanaşmıyor. İmam bayıldıya izin vermiyor. Bu konuda fanteziler yani soslar da işe yaramıyor. Tek yol turşusunu kurmak. Hadi hayırlısı diyelim.

Çamaşırlarını parçalıyorum

45 yaşındayım. Fantezim sevgilimin iç çamaşırlarını parçalamak. Ama kendimi durduramıyorum. İç çamaşır parası vermekten batacağız. Ne olur bir çare bulun. CEVAP: Değerli okurum, beterin de beteri vardır. Şansın sana nanik yapmış. Kahredici darbeyi vurmamış. Ya bir de pahalı dış giyimlerini, marka ayakkabılarını parçalama fantezin olsaydı? İkinci hamlede vallahi kadın seni parçalardı!!! Çözüm kolay yavrum, sevgiline selam söyle. Finale geçmeden 5 dakika önce eski püskü yırtık pırtık iç çamaşırları giyip koynuna dalıversin.

Oğlan durmuyor

Benim oğlan durmuyor. Mastürbasyon yapıyor, ilişkiye giriyorum. Yani 3+1 yapıyorum. Nasıl frenleyeceğim? CEVAP: Değerli okurum, senin oğlan şımarmış bir kere. Babasının servetine göz dikmiş mirasyedi gibi “Rabbena hep bana” diyor. Sence bu ne halt ediyor? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Senin kasa ağzına kadar dolu. Her gün 3 avuç para al. 10 yıl sonra kasa yine dolu görünür. Ama dibi boştur. O saatten sonra koştur yavrum koştur. O doktor senin, bu bitkici tabletler benim... Sahi bir de mavi, sarı haplar var. Eğer onlara güveniyorsan sen bilirsin, yoluna devam edersin.

Doymak bilmiyor

30 yaşındayım. Kız arkadaşım doymak bilmiyor. Gecede 5 kez ilişkiye giriyoruz. Ama ne yapacağım? CEVAP: Değerli okurum, kız seni bırakıp kaçacak. Gecede 5 demek, her keresinde 3 dakika demektir. Bunun adı da aperatif türü yemektir. Bir, iki lokma yut, sonra arkadaşının elini tut. Kadın aç, 3 dakika ona yetmedi. Tekrar oturdunuz işin başına. Üçüncü kaşıkta boğaz tıkandı, mide kasıldı ama doymadı. Sen ağır işçi. Yorgunluktan ve heyecandan eriyorsun. Bir de bunun ertesi günü var. İşini iyi yapmazsan patronun seni kovar. Şimdi iki arada değil, bir derede kaldın. Çok değil, yakında düzenin zıvanadan çıkacak. Sen çöp sepetine atılınca kız arkadaşın da başının çaresine bakacak.

Trenin kömürü azaldı

25 yaşındayım. İlk ilişkiye 16 yaşında girdim. Yaş ilerledikçe trenin kömürü azaldı. Erken boşalıyorum. Kız arkadaşım bu durumdan rahatsız. Ne yapayım? CEVAP: Değerli okurum, trenin kömürü azaldıysa lokomotifi dizele çevirtirsin. O da olmazsa elektriklisine geçersin. Bizler lokomotifte son durak garların mimarıyız. Şimdi raporumu veriyorum. Senin kömür depon dolu. 16 yaşındayken seks bilmiyordun. Bir şey yaptığını sanıyordun. Biraz daha ustalaştın ancak kız anadan doğma teknisyen. Sana seksi öğretiyor. Bu heyecanını körüklüyor ve strese giriyorsun. “Acaba onu tatmin edemiyor muyum?” diye bir ikilem çengeline takılıyorsun. Yollar açık, ver sinyali, geç önündeki şu engeli!!!

İlişkiden korkuyorum

Dişçiyim. Ben ilişkiye giremiyor, korkuyorum. Orta yaşlara geldim, hâlâ korku içindeyim. Ne yapmam lazım? RUMUZ: DİŞÇİ CEVAP: Nasıl dişli, nasıl dişçisin? Diplomalı mısın yoksa alaylı mısın? Erkek misin, kadın mısın? Dolu musun, boş musun yoksa sen hesap sarhoşu musun? Nedir bu orta yaş? 30 mu, 50 mi? Her neyse bunlar sana kalsın da neden korkuyorsun? Örneğin; erkeksen, “Başaramazsam kadına rezil olurum” modunda mısın? Kadınsan, “Şu erkeklerin hepsi bir canavar. Beni lime lime ederler” kodunda mısın? Böyle soruya korkma patentli ve paratonerli yanıt: Sen yine korkma ama yağmurlu havalarda dolaşma. Ne olur ne olmaz, yıldırımlara dalaşma!!!

Şişme bebek alayım mı?

25 yaşındayım, çok yalnızım. Yalnızlığımı şişme mankenle gidersem cinsel hayatıma zararı olur mu? CEVAP: Değerli okurum, el senin, eldiven sesin. Havası azalınca şişir, işin bitince indir. Sorun şu: Evlendiğinde emrine amade in, bin bir eş bulamayacaksın!!! Şansını kullan, şişme bebek iki tane olsun. Biri inikse, diğer hazır bulunsun. Yeter ki sen yorulma. Evlilikte aradığını bulamayacaksın, bunu da unutma.

Eşim kaplan gibi üstüme atlayacak

Yeni evliyim, eşimin kocaman penisini görünce kortum. Yakında kocam kaplan gibi üzerime atlayacak. CEVAP: Sevgili okurum, korkmuşsun. Yok kaplan gibiymiş yok neymiş. Sanki kocanın propagandasını yapıyorsun gibi. Bana kalırsa birkaç güne kalmaz senin kaplan kuzuya döner. O gözünde büyüttüğün görkem de mum gibi erir ve söner.

Her gece seks yapıyorum

35 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Karımla her gece seks yapmak istiyorum, ilişkiye giriyoruz. Bunun bana ileride ya da şimdi bir zararı olur mu? CEVAP: Değerli okurum, dişlerin çürümeyecek. Gastrit ve ülser olmayacaksın. Biraz saçların dökülecek. Çok yemezsen kilo da almayacaksın. Ama sevgili eşini bıkıp usandıracaksın. Karın yorulacak, belki de seksten soğuyacak. Buna rağmen onun da sana şimdilik bir zararı olmayacak. Ancak iştaha ev yemeği yetmezse dışarıda yemek arayacaksın. O da porsiyonuna göre para. Paran yeterse, karın da “Bana musallat olmasın” derse yine sorun yok. Ya eşin, şöyle ya da böyle “Yetti gari” deyiverirse. Göreceğin zararın boyutlarını ben hesaplayamıyorum, çünkü hesap makinesi çıldırdı.

Benim G3 ateş etmiyor

Amerikan silahı gibi olan G3 askerlikten sonra kuru sıkıya döndü. Verilen her görevi yerine getirir, mevzileri deler, suda bile çalışırdı. Şimdi ateş etmiyor. Acaba zararı var mı? RUMUZ: ÖLÜ G3 CEVAP: Asker hizaya gel! Baş havada, omuzlar dik! Askerlikte ‘Görev için mevzileri delerdi’ yorumunla yanlış mesaj verdin. O mevziler nelerdi? Her gün evci mi çıkıyordun? Yoksa her çukur o gözle mi görüyordun? Ana kucağı iyi gelir, ninenin mantıları durumu 3 haftada düzeltir.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder