Dr. Haydar Dümen Bir gün mutlaka yaşanacak
HABERİ PAYLAŞ

Bir gün mutlaka yaşanacak

Kadının orgazmla tanışmak için kendini zorlamasına gerek yok. Zaman, eşin desteği, fanteziler sizi bir gün mutlaka o beklediğiniz tada kavuşturur. Ama her seferinde endişeli davranır, ‘ne olacak?’ diye düşünürseniz işiniz güçleşir.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Çok mutlu bir evliliğim var. Sevişmek çok hoşuma gidiyor ama orgazmı yaşayamıyorum. Bazen rüyalarımda orgazmı yaşadığımı görüyorum. Ne zaman orgazm olacağım?

CEVAP

Kızım, orgazm da olacaksın, üst üste o mutluluğu da yaşayacaksın. Çünkü rüyanda orgazm oluyorsan, potansiyelin var demektir. Evliliğiniz yeni. Biraz daha zamana ihtiyacın var. Biraz fanteziler, biraz kocanın bu konuda ustalığı yani senin coğrafyanı iyi keşfetmesi, o cevheri bulmak için nereleri eşelemek gerektiğini öğrenmesi lazım. Ayrıca sen her birleşmede “Orgazm olacak mıyım?” diye kafana takarsan orgazmın eşiğinden geri de dönebilirsin. Gözünü yum, hayal kur.

Haberin Devamı

Devam eder mi?

19 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. Ben erken boşalıyorum. İlişkiye girmeden boşalma oluyor. Bu sorunun devam etmesinden korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman genelevdeki kadınların işine yarıyor. Ama senin işini bozuyor. Bir süre sonra bu alışkanlık haline dönüşebilir. Genelde evlilik koşullarında düzeliyor. Bu durumda da bizler devreye giriyoruz. Erken boşalmayı tedavi ediyoruz.

Anlaşılır mı?

21 yaşında kızım. Biriyle ilişkiye girdim, kızlığım bozuldu. Şimdi diktirip başka biriyle evlensem acaba kızlığımın bozuk olduğu ya da diktirdiğim anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bence anlaşılmaz. Ama eşin paranoyaksa, kendi anlamasa bile doktora götürürse bilemem. Bence kafanı böyle işlere takma, her şeyi zaman bırak. Evleneceğin zaman düşünelim.

Zara zarar verir mi?

22 yaşında kızım. Ben mastürbasyon yapıyorum. Merak ediyorum acaba kızlık zarıma bir zarar verir miyim? Evlendiğim zaman eşim bunu anlar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, mastürbasyon olabilir, yap. Vajinaya bir şey girmediği sürece kızlık zarı kanamaz. Mastürbasyon sayısı eğer çoksa haftada 1-2’ye indir. Evlendiğinde de eşin mastürbasyon yaptığını anlamaz. Kendinle barışık ol. Kafandaki düşünceleri kov.

Haberin Devamı

Hamile miyim?

20 yaşındayım. Düzensiz adet görüyorum. Adet belirtileri başladığı zaman sevgilimle ilişkiye girdik. Adet görmeme 7-8 gün var. Acaba hamile kalmış olabilir miyim? Bir yerde okumuştum. Adetten bir hafta önce ve sonra gebelik olmazmış, doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zayıf bir olasılıkla gebe kalmış olabilirsin. Bunun oranı çok düşük olduğundan üzme tatlı canını, keyfine bak. Bekleyelim, görelim.

Sertleşme bitiyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun olmamasına rağmen ne zaman ilişkiye girsem sertleşme hemen bitiyor. Kimse memnun değil. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. Konsantrasyonu kadına yoğunlaştıracaksın. Hadi bakalım, kaptırma kendini mastürbasyona.

Çok çekiniyorum

20 yaşındayım, daha hiçbir kıza çıkma teklif edemedim. Çok çekiniyorum. Yolda gördüğüm güzel kızlarla ilişkiye girmek istiyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, zaten o kızlara bakışların onların ruhunu parçalıyor. Topla kendini. Oysa bir arkadaşınla duygusal, insancıl ve öğrencilik koşullarında dostluk kursan en azından ruhun eğitilir. Ve kadınları da öğrenirsin. İlk dersin bu.

Haberin Devamı

Tatmin olmuyorum

23 yaşında kadınım, 2 yıllık ilişkim var. Ben ilişkide tatmin olamıyorum. Çünkü penisi küçük. Bunu ona söyledim. Çok üzüldü. Ondan ayrılacağım. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, sorun senden kaynaklanıyor. Pek çok kadın gibi orgazm güçlüğü çekiyorsun. Sonra suçunu partnerine yüklüyorsun. Çocuk iyi biri. Ama sen bir suçlu arıyorsun. Hemen aklına penisi geliyor. O da nesi? “Aaa ne kadar küçükmüş böyle” kararıyla ruhundan feryat yükseliyor. Oysa bana göre normal ölçülerde bir penis. Uzaktan öyle okunuyor. Yaz, boz, küs, barış, bu oyun burada bitsin, perde kapansın. Yeni birilerine şans açılsın.

Bozulmuş mudur?

İlk sevgilimle ilişkiye girdiğimde kanama olmadı, 3-4 hafta sonra adet oldum. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmadı. Çünkü esnekti.

Evlenince ne olur?

24 yaşındayım. İlişkiye girdikten sonra birlikte olduğum kişiden ve kendimden iğreniyorum. Evlendiğimde ne olacak? Mastürbasyon yapamıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir psikiyatra başvur. Bir süre perhiz yapman doğru. Mastürbasyon yapmaya ara verme. Ama fantezilerde duyguyu ve aşkı öne çıkarak yine kadınları düşün.

İşim zormuş

30 yaşındayım, bekarım. Bir kadınla ilişkiye girdim. Ama birleşme başlamadan boşaldım. O kadın “İşin çok zor” dedi. Erken boşalma ve sertleşme sorunu yaşıyorum. Zevk alamıyor, mutlu olamıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum penise gelen kanın dönüş yolundaki venöz sistemde bir bozukluk oluşmuş. Bunun için renkli penil dopler yaptırman gerekiyor. İlk önce o sistemde bozukluk mu var, yok mu ona bakmak gerekiyor. Ona bakılırken meni kesesi de incelenebilir. Erken boşalmanın tedavisi var.

BÖYLE SORU YOK!

12 saat boyunca ara vermeden ilişkiye girilir mi?

Arkadaşım 12 saat boyunca hiç durmadan, ara vermeden aynı kadınla ilişkiye girebiliyormuş. Acaba bu mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel konularda öylesine cinler vardır ki, toplumda adı geçen üç kağıtçılar bunların yanında zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalır. Bu abartılı yalanlar ve kandırmacalar sekste çok kullanılır. Yavrum, şimdi sen kalkmış bana soruyorsun. Ben de sana soruyorum; öyleyse ne yapacaksın? Seni ne ilgilendiriyor? Kim görmüş, kim tanık olmuş?

12 saatte suyu nasıl içmiş, tuvalete nasıl gitmiş? Diyelim ki suyu sehpada hazırdı. Ya öteki? Geçin böyle safsataları. Eğer dediği doğruysa onun orgazm kanalları kurumuştur. Kafada da derin bir ruh hastalığı vardır. Ne oldu şimdi? Arkadaşını tedaviye mi götüreceksin yoksa uygun birini bulup evlendirecek misin?

GÜNÜN SORULARI

Evlendiğime pişmanım

30 yaşındayım, 9 aydır evliyiz ama çok pişmanım. Karım hep kaçıyor, bugüne kadar 3 kez birlikte olduk. Sürekli ilgi bekliyor, sorun çıkarıyor. Hep idare ediyorum ama bunaldım. Artık idare edecek halim kalmadı. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, anlaşılan eşin bu evlilikten mutlu ve memnun değil. Neden böyle olduğunu bilemem. Bu çizdiğin tablo ile 50-60 yıl sürmez. Eğer sana net bir açıklama yapmıyor ve değişmemekte ısrar ediyorsa bence bir süre ayrı kalıp (en az 6 ay) düşünün. Kavgasız, dövüşsüz çözüm yolu arayın. Öyle sanıyorum ki, yolun sonunda ayrılık gözüküyor. Böyle bile olsa çok isyan etmeyin. Çünkü çileli bir evlilik cadı kazanına dönüşürse, bundan aileler ve çocuklar zarar görür.

İstekliyim ama korkuyorum

25 yaşında kızım ve 1.5 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Benim de isteğim var ama çok korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, siz yola çıkmışsınız, bir adım atıp o yolu tamamlamak kalmış. Asıl sorunlar bundan sonra başlayacak. Önce iki beden, iki ruh birbirine alışacak. Bu arada birbirine uymayan özellikler ortaya çıkınca düş kırıklıkları yaşanacak. Zaman, iş güç ve kaçamak gibi engeller sizi zorlayacak. Sonuç büyük bir olasılıkla ilişkiniz ikiniz için de hayal kırıklığıyla sonlanacak. Deneyim kazandın mı dersin, gözyaşı mı dökersin yoksa herkes yoluna diye bir çözüm mü bulursun, her şey sana kalmış.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklını hilede kaybeden çilede toplar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder