Dr. Haydar Dümen Boş hayaller kurmayın
HABERİ PAYLAŞ

Boş hayaller kurmayın

Cinsellik sevdiğiniz kişiyle, doğru yer ve doğru zamanda yaşanırsa mutlu eder. Bu konuda başkalarının anlattığı hikayeleri unutun, kendinizi kimseyle kıyaslamayın, onların yaşantısına özenmeyin. Boş hayaller kurmayı bırakın da yaşamın tadını en güzel şekilde çıkarmaya bakın

Ultrasonda anlaşılır mı?

21 yaşında kızım. Kızlık zarı ultrasonda belli olur mu? Dikilen zar ultrasonda anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, diyelim ki gerdek gecesinden 1-2 gün önce diktirdin. Adam seni telinle, duvağınla götürüp ultrasona mı sokacak? Ultrasonla tarayacak kişi “Aaa orada bir şey gördüm mü” diyecek? Böyle şey olmaz. Ultrasonun da bazen gözü kör olabilir. Bilmem mesajını anladın mı? 3 aydır tık yok Bende cinsel isteksizlik var.

Haberin Devamı

3 aydır tık yok

Önceleri çok arzulu ve istekliydim. Bunu düzeltmem için ne yapmam lazım?

CEVAP

Çocuğum kimsin, nesin? Kız mısın, erkek misin? Evli misin, dul musun? Her neyse, uzatmayalım. Sizden daha insaflı mektuplar bekliyorum.

Mümkün mü?

26 yaşında bir erkeğin günde 15-20 kere seks yapabilmesi tıbben mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, mümkün olsa sana ne, olmasa sana ne? Geçen gün gazetede bir haber vardı: Bir adam bir oturuşta 105 hamburger yemiş. Ne oldu şimdi? Bırakın bu Guiness Rekorlar Kitabı hayallerini. Normal, doğru yola, marş marş.

İşe yarar mı?

Penis büyütücüler gerçekten işe yarıyor mu? Yarıyorsa önerebileceğiniz marka var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu soruyu soran 1354’üncü kişisin. Yazmaktan kalemim de, bilgisayarımın da eskidi. Ismarlama ile organlar büyüseydi her şey şaşırırdı.

Nasıl ikna ederim?

22 yaşındayım, 4 senelik birlikteliğim var. Erkek arkadaşımla 3 gün önce birlikte olduk. Ne acı duydum, ne kan geldi. İlişkiden sonra sevgilim benden soğudu. Ben ondan başkasıyla olmayı aklımdan geçirmedim. Kızlık zarımın esnek olduğuna onu nasıl ikna ederim?

CEVAP

Sevgili kızım, olan olmuş. Organın sahibi de, bekçisi de sensin. O bahçeye de hiçbir yabancı misafir kabul etmediğine göre, neyi, neye kanıtlayacaksın? Sen biliyorsun ya bu yeter. Gelelim adama; sen onu ikna etmeye çalıştıkça, o kendini daha bulunmaz Hint kumaşı sanacak. Restini çek, “Ben seni seviyorum. Sen benim ilk gözağrımsın. Vicdanın el veriyorsa sen ne istiyorsan onu yap. Ben seni sevmeye devam edeceğim” de.

Haberin Devamı

Prostat engeller mi?

53 yaşındayım. Bir süre önce ilişki sırasında aniden sertleşme kayboldu, sonuca ulaşamadım. Ne yapmam lazım? Prostat büyümesi sertleşmeyi engeller mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu dediklerin olur, önce prostat muayenesinden geçip sonucu al, riske girmeyelim. Oradan sağlam çıkarsan sertleşme sorununun sebebini bulur, büyük ölçüde çözeriz. Bu işlemler sırasında bir de kan şekerini ölçtürmeni rica ederim. Gerisini tıp el ele halleder.

Nasıl büyütebilirim?

25 yaşındayım. 1. 90 boyunda ve 70 kiloyum. Penisim 9 santim. Küçük olduğunu düşünüyorum. Acaba penisimi büyütmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, beklemede kal. Her genç gibi aklının, vicdanının el verdiği ve yaşına göre, karşı cinsle dostluğun, flörtün olsun. Günün birinde evlendikten sonra eşinle, karar varır, “Biraz büyütelim” derseniz, operasyonla 2-3 santim kadar büyür. Şimdilik hayatın tadını çıkarmaya bak.

Haberin Devamı

Kız sorun çıkarır mı?

27 yaşındayım. Sevgilim 30 yaşında. İlişkiye girince sevgilimin tatmin olmadığını düşündüm. Penisim 10 santim. Kız arkadaşımla konuştum, sorun olmadığını söyledi. Sevgilim daha önce birkaç kez ilişkiye girmiş. Evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşına inandım. Çünkü doğruyu söylüyor. Ayrıca onun değerlendireceği bir ölçü olduğuna göre, o haklı. Kadın vajinası 8 santimdir. Esnek olduğu için ilişki sırasında uzar. Ama ilk girişteki 2-3 santimi duyarlıdır. Geri kalan bölümünde his yoktur. Bunları söyleyeyim, siz yorumu yapın. Bu yoruma yüreğinizi de katın. Sonuca göre hareket edin.

Eşim çok korkuyor

26 yaşındayım ve yeni evliyim. Sorunum penisimle ilgili. 22 santim olduğu için ilişki sırasına eşimin canı yanıyormuş. Eşim benimle ilişkiye girmeye korkuyor?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter.

Kan gelmedi

20 yaşındayım. Penisim 24 santim. Kız arkadaşımla birlikte olduk, kan gelmedi. İçine boşalmıştım, acaba hamile kalır mı? Penisimin boyu nasıl?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın boyu olağanüstü büyük. İleride bundan doğacak sorunlar yaşayabilirsin. Kız arkadaşın kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum.

Hamile miyim?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim prezervatif kullanmıştı. Ama prezervatif çıkar gibi oldu. Zevk suyu bacak arama bulaştı. Kolonyalı mendille sildik. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, olamazsın. Ama bu olmazsın demek değil. Bunlar riskli oyunlardır. Bir başı bozuk sperm yolunu şaşırıp deli fişek hızla yumurtaya kadar gidebilirse, oldu da bitti maşallah! Sonuç bu. Dikkat eder, korunursanız bu oranı sıfıra indirebilirsiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Milli formayı giysek

Milli formayı giymek isteyen 2 genciz. Bize ne önerirsiniz?

CEVAP

Gençler, milli forma giymek zor iştir. İyi koşacaksın, iyi atlayacaksın, iyi tutacaksın. Atlama deyince aklınıza hendek geliyor. Oysa başka bir atlamadan söz ediyorum. İleride bir yurt dışı maçına katılırsanız atlamaya antrenmanlı olmanız gerekiyor. Tutmak için de topu kastettim ama öyle bildiğiniz gibi değil. Kaygandır ve aldatıcıdır. Üzerindeki cilaya, boyaya pek aldanmayın. Kısacası bilinçli olun, ne yaparsanız yapın. Yedekte kaldığınız sürece her şeye çok dikkatli bakın, iyi oynayın ama oyununuzun özelliklerini kimseye kaptırmayın.

GÜNÜN SORULARI

40 yıldır yapardım

40 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Artık istikrarlı değil. Sebebi nedir?

Değerli okurum, 25 yıldır sevgili eşinin ya da partnerlerinin hakkını aşırdın. Mastürbasyona bedenini de, ruhuna da mahkum ettin, geldin 55 yaşına. “Yollar yürümekle aşınmaz” derler ama senin ruhunun asfaltları erimiştir, bu sıcağa kar dayanmaz. İyi ki seninkinin derisi erimemiş. Gözlerde katarakt başladı mı? Bir baktırıver. Şaşılık varsa şaşmam. Dengen kaybolmuş. Zaman geçirmeden gel seni evlendireyim. Biraz da hayır işlerine gireyim. Senin yaşında yalnız bir hanım bulayım. Sen ona sahip çık, o da sana sağlıklı yemekler yapsın.

Büyütmez miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benden 5 dakika önce boşalıyor. Bir de penisi kısa geliyor. Ona belli etmeden nasıl büyütebilirim?

Sevgili kızım, bu işler siparişle olmuyor. Karpuz, kavun seçer gibi seçilmiyor. Erkeklerin de çamaşır iç dünyası bilinmiyor. Ama kesin pek çoğu önde gidiyor. İkinci depara geçiyorlar. Bu kere 4 nalı seçiyorlar. Ama at tırıs bile gitmiyor, “Ben yemimi yedim, biraz dinlenelim” diyor. Kızım, aslan gibi delikanlıyı dışlama, Allah’ın lütfunu da suçlama. Gidişin gidiş değil, tuttuğun yol da iş değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Kadın erkek arasındaki kollar, çengelli iğne gibidir. İğnelerin metalleri sağlam ve güvenilirse gözünüzü kapayın, yürüyün. Hayat yolu sizin için açılır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder