Dr. Haydar Dümen Boş yere büyütmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Boş yere büyütmeyin

Haberin Devamı

Orgazm olamamak pek çok kadının yaşadığı bir sorun. Önemli olan ümitsizliğe kapılmamak ve gözünüzde büyütmemek. Sabırlı olun, kendinize zaman tanıyın, yargılamayın ve yeri geldiğinde fantezileri kullanın. Zamanla sorununuz kalmayacak.

Kan gelmedi

22 yaşında kızım. Bir hafta kadar önce sözlümle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Daha önce kimseyle birlikte olmadım. Kan gelmemesinin sebebi ne olabilir?

CEVAP

Esnektir yavrum, esnektir. O sırada esneyivermiştir ne yapalım? Kızlık zarı bakımından bakiresin. Ama cinsel birleşme yapmış bir bakire!

Erken boşalma devam ederse...

18 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. İlişkiye girmeden boşalma oluyor. Bu sorunun devam ederse ne yaparım?

CEVAP

Sevgili okurum, erken boşalman genelevdeki kadınların işine yarıyor. Ama senin işini bozuyor. Bir süre sonra bu alışkanlık haline dönüşebilir. Genelde evlilik koşullarında düzeliyor. Bu durumda da bizler devreye giriyoruz. Erken boşalmayı tedavi ediyoruz.

Diktirdiğim anlaşılır mı?

21 yaşındayım. Biriyle ilişkiye girdim, kızlığım bozuldu. Şimdi diktirip başka biriyle evlensem acaba zarı diktirdiğim anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bence anlaşılmaz. Ama eşin cin mi cin biriyse, biraz bilgili ve paranoyaksa kendi anlamasa bile doktora götürürse... Yani birçok olumsuz koşullar yan yana gelirse anlaşılır be yavrum. Sonunda diktirme, Allah yapısı değil ki!

Gebe kalmış olabilir mi?

Kız arkadaşım ve ben 19 yaşındayız. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama ikimizin de üzerinde pantolonlarımız vardı. Ben kızın üzerine boşaldım. Şimdi sevgilim gebe kalmaktan korkuyor. Acaba hamile olma ihtimali var mı?

CEVAP

Değerli okurum, yok yok yok...

İlişkiden zevk alamıyorum

Erkek arkadaşımla isteyerek ilişkiye giriyoruz ama ben zevk almıyorum. Acaba cinsel gücü arttıran haplar işe yarar mı? Benim zevk almamı sağlar mı? Neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, alışamadın. Beynindeki baskıları atamadın. Çünkü onlar bilinçaltına kök salmış. Alışacaksın ama olaylara cinsel açıdan değil, estetik, erotizm ve duygusal açıdan bakarsan belki cinselliğine bir kapı açarsın. Önünde uzun bir yol var. Karamsarlığa kapılma. Evlenirsen umarım usta bir adamın eline düşersin. O da seni mutlu eder.

8 saat ilişkiye giriyorum

20 yaşındayım, haftada 1 ilişkiye giriyorum. 8 saat birlikte oluyor, 30 dakikadan önce boşalamıyorum. İleride sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 1 gün tatilin var. Dört gözle bekledin, partnerini kafesledin. Postu attınız eve saati ayarladınız 8’e. Aslanım, birliktelik var, birliktecilik var. Birliktelik el ele, göz göze film seyretmekle de olabilir. 30 dakikadan önce boşalmıyorsan, buna 10 dakika KDV ekleyelim. Şimdi ben geri kalan 7 saat 20 dakikayı merak ediyorum. Sen ise “Zararı olur mu?” diye soruyorsun. Şöyle mi demek istiyorsun? 8 saat et tırnağız, 30 dakikayı da tırnağımızı cilalamaya ayırıyoruz. Bu nasıl cilalama yani? Bence yok bir mani. Geldiğinde kanunisani (Ekim, kasım, aralık, ocak ayları) odayı sıcak tutun bari.

Uygun eş nasıl bulunur?

23 yaşındayım, 1.75 boyunda, 90 kiloyum. Penisim 12 santim. Eşimi mutlu etmeye yeter mi? Siz yazılarınızda “Uygun eşi bulursanız” diyorsunuz. Acaba uygun eş derken neyi kastediyorsunuz?

CEVAP

Değerli okurum, aynı tarla kavunlarını bile seçerken önce satın aldığımız yere sonra kavunlara bakarız. Gözümüz birini kesince elimize alır, özellikle alt tarafının yumuşaklığına dokunur, daha olmadı koklarız. Kavun konusunda bilgimiz varsa hangi bölgeden geldiğini de sorarız. Değerli okurum, alt tarafı yiyeceğimiz bir kavun. Ama tadına varırsak tadı psikolojimize yansır. İçine girmeden anlaşılmaz. Bu nedenle 9 ya da 19 santim çubukla dokunmakla da ne olduğu bilinmez. Yani o yoldan mutluluğa ulaşılmaz. Karşı cinsin fiziksel ve psikolojik yapısı, daha bir yığın ayrıntı vardır. Bunların cinselliğe yansıması ve senin de ustalığın birleşince çayın şekerini, tatlı kaşığıyla ya da çay kaşığıyla karıştırsan tadı değişmez.

Cinselliği yaşamak istiyorum ama...

Arkadaşlarım her gün ilişkiye giriyorlar ama benim canım istemiyor. Ancak 10-15 günde bir aklıma geliyor. Aslında ben de istiyorum her gün ilişkiye girmeyi ama olmuyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Malı biri kaptı, kaçırdı da götürüyor mu? Onlar öyle, sen böyle. Sen kendine bak. Bekarsan evlendiğinde işler yoluna girer. Haydar Hoca da sana mutluluklar diler.

Acı zarın esnekliği yüzünden mi?

25 yaşındayım, ilk ilişkimde kanama olmadı. Doktor, kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. Her ilişkiye girdiğimde canım çok yanıyor ve zevk alamıyorum. Bu durum zarımın esnekliğiyle ilgili olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın esnekmiş. Ne var ki direnememiş. Dokusu narinmiş. Bunlara da sahibini ikna edemeyince sen jinekoloğa gitmişsin. Jinekoloğa acıyı söylemediğin için o da geçiştirmiş. Acı duygun ilk ilişkin ondan. Partnerinin hoyratlığından. Senin acıyacak diye kasılmandan, vajinada bir iltihaptan, dokuda kuruluktan, pozisyondan ve de şundan bundan. Bunları geçelim, bu söylediklerime biraz dikkat edelim. Bundan sonra yeniden jinekoloğa gidelim. Ağrın hâlâ devam ediyorsa sıra bize gelir, biz de o acıyı yok ederiz.

Kızlığı bozulmuş mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştık ama olmadı. Çok kan geldi. Kızlık zarının bozulma olasılığı ne kadardır?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99,9 yırtılmadı. Geri kalan yüzde 1’lik ihtimal göre yarı yırtılmış olabilir. Başka birleşmede yeniden kanayabilir

Yetersiz geliyor

21 yaşındayım. Penisim 10 santim, bana yetersiz geliyor. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekten çekiniyorum. Bu bende güvensizlik yaratıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, eğer kiloluysan, kasık yağı birikimin varsa, penis 1-2 santim kadar içeride kalır. Ama 10 santimlik penis işlevini görür. Seni de, eşini de mutlu eder. Yumurtaların ve kıllanman normal ise kendini her normal kabul et.

Nerede diktirebilirim?

17 yaşındayım. 13-14 yaşındayken mastürbasyon yaptım. Vajinamdan çok az kan geldi. Rengi adet kanamalarındaki gibi değildi. Kızlık zarımın bozulması için ne kadar kan gelmeli? Bozulduysa nerede diktirebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, mastürbasyon yaparken vajinaya bir şey sokmadıysan kızlık zarı duruyordur. Bunu dert etme. Yüzeysel mastürbasyona devam edebilirsin. Zamanı gelince de göğsünü gere gere evlenirsin.

Mastürbasyon yaptığım için mi sivilce çıkıyor?

15 yaşındayım. Penisimde leblebi kadar sivilce çıktı. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba ondan olabilir mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, ondan değil. Ama sivilceden sana mektup var. Sen okuyamıyorsun ama ben okudum. “Gün aşırı yap” diyor. Yani bana elçilik yapmış. Bu söze uysan iyi olur.

Günün Sözü

Evrenin sonsuzluğunu sadece düşüncenin hızı aşar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder