Dr. Haydar Dümen Bu konuda söz hakkı kadının
HABERİ PAYLAŞ

Bu konuda söz hakkı kadının

Erkeklerin hayalleri cinsel organlarının boyu üzerine. Ne kadar uzun o kadar iyi diye düşünüyor ama yanlıyorlar. Eşinize sorun ne diyecek? Çünkü bu konuda söz hakkı onun. Ölçülerle kendinizi yormayın. Önemli olan mutluluk, santim hesabı yapmayın.

İkna edemiyorum

Üç yıldır beraber olduğum kız arkadaşımla sorunum var. Her seferinde sevişiyoruz ama birleşmeye yanaşmıyor. Defalarca ısrar ettim, ikna edemedim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın korkuyor. Sana güveniyor olabilir ama hem geleceğinize hem de iş durumuna ve ailerinizin yapısına göre ikilemde kalmış. Bütün bunlar aşılmışsa geriye bir tek korkusu kalır. Bu konunun altından büyük ihtimalle vajinusmus çıkar. Bence üzerine gitme. Eğer evlenirseniz sorunu çözeriz.

Haberin Devamı

Neden böyle küçük?

18 yaşındayım. Benim sorunum penisimin gelişmemesi. Yaşıtlarımın penisi daha büyük, benimki ise sadece 7 santim. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, eğer ereksiyon halinde 7 santim ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmalısın. Eğer sönük hali 7 santim ise o sertleşince normalin de üstüne çıkabilir. Karar senin.

Nasıl atlatırım?

24 yaşındayım. Ben kızlardan korkuyorum. Bu sorunu nasıl atlatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunu kafanda geliştirmeden, büyütmeden ilerle. Takıntı yapmadan ama kızlarla yavaş yavaş yakın temasa girerek beyninde yeni bir bilgisayar programı yaratarak aşabilirsin. Birkaç yılını alabilir. Endişe etme.

Çok kan geldi

22 yaşındayım. Kız arkadaşım da 29 yaşında. Adet günleri gecikmiş. İlişkide içine boşalmadım, kanama da olmadı. Ama ayağa kalkına çok kan geldi. Birkaç dakika sonra kanama durdu. Ne yapmalıyız? Yardım eder misiniz?

CEVAP

Yardım edeyim de oğlum, neyine yardım edeyim. Nasıl kanamışsa kanamış. Bu kızla evlenecek misin? Böyle bir niyetin yoksa kız arkadaşına bu soruyu sorma hakkın da yok. Kızlık zarından gelen kansa “Bak ne kadar kanattım” diye gurur mu duyacaksın? Adet kanıysa “oralarda ne oluyor yahu” diye meraktan çatlayacak mısın? Bu yakınlarda o kız seni bırakmaz. Ama biraz aklın varsa, sen onu bırak. Ben buradan bir şeyler görüyorum ve sezinliyorum, başın derde girebilir.

Haberin Devamı

Kadınlar kaçıyor

27 yaşındayım, penisim 25 santim. Yaşıma göre uygun mu? Bir de evlenmekten korkuyorum. Çünkü kadınlar benden kaçıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin zor günlere aday. Her şey bulacağın gelecekteki eşinle ilgili. Fizik yapısı sana uygun birisi yani boyuyla posuyla uygun olursa, o da anlayışlı çıkarsa, sen de aceleci olmazsan, erkekliğini sert kullanmaya kalkmazsan bir şeyler kurtulur. Eksik kalanlarını da tamamlarız. Çünkü buradan şöyle yap, böyle yap dememiz mümkün değil. Senin mutlu ve iyi bir eş olacağını inanıyorum.

Normalden büyük

18 yaşındayım. Cinsel hayatımda kendime göre iyiyim. Ama penisimin boyu normalden büyük. Bu durum ileride bana sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organının boyunun ileride sorun olup olmayacağına partnerin karar verir. Ona dokunamıyoruz ve değiştiremiyoruz.

Bunalımdayım

19 yaşındayım. Hayatımda biri olmadığı için bunalımdayım. Biri olsun istiyorum ama utangaçlığımdan açılamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli oğlum, kendinle, ruhunla fazla oynama. Sevdim seni delikanlı. Sağlığını ve gücünü koruman dileklerimle. Acele etme, biraz bekle. Her şey yoluna girecek. Seveceksin de sevileceksin de. Ama mesleğinde usta birisi olmanı istiyorum.

Acaba kız hamile mi?

Kız arkadaşımla adet gününde ilişkiye girdik, kızlık zarı yırtıldı ve kan geldi. Korunmuştuk ama kız arkadaşım 3 aydır adet görmedi. Tüm testleri yaptık, sonuç negatif çıktı. Acaba hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu test benden. Yüzde 100 kesin ve de doğru. İşte rapor: Kız arkadaşın gebe değil.

Sekse çok düşkün

24 yaşında kızım, sevgilim de 28 yaşında ve sekse çok düşkün. İşim nedeniyle sevgilimle haftada 1 gün görüşüyoruz. 24 saat içinde 8-10 kez cinsel ilişkiye giriyoruz. 1 haftada 25 kez birlikte olduğumuz oluyor. Sizce bu çok mu? Erkek arkadaşımın bir sorunu olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, çok desem söz dinleyecek misiniz? Erkek arkadaşın,” Vay be Haydar Hocamın önerisiyse başımın üzerine” diyerek sayısını azaltacak mı? Yoksa azgınlığını biraz daha bileyerek kanıtlamaya mı çalışacak? Bir yol tutturmuşsunuz. Ben uzak seyiricisiyim bu oyunun. Bir trafik kontrol memuru gibi önümden geçen hayali arabanıza baktım, sürat biraz fazla ve frene bassanız iyi olur. Basmasanız da şimdilik büyük bir felaket ortada yok. Öyleyse öyledir. Ortaklaşa karar verin.

Engelliyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Bazen bazı yöntemler kullanarak spermin dışarı çıkmasını engelliyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP

Olur değerli okurum, hem de çok olur. Sanıldığı gibi onun içinde hiçbir protein, fosfor gibi değeri yoktur. Bedenin rezerv atık maddesidir. Sperm, meni kesesinde bir süre bekler, durmadan da üretildiğinden dolayı bazı kasık ağrılarına da neden olur. İçeride tutarak ne istiyor, ne bekliyorsun? Her şey doğanın özüne uygun ve yaratıldığı gibi olsun. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapman iyidir.

BÖYLE SORU YOK!

Doyumsuzum

28 yaşındayım. 4-5 sevgilim var, birine bağlanamıyorum. Çok sevdiğim bir ağabeyimin sevgilisiyle ateşli şekilde öpüştük, çok zevk aldım. Penisim 21 santim, doyumsuzluğum bununla ilgili olabilir mi? Rumuz: Gümüş

CEVAP

Hayatının baharında bizim simli gümüş, olur mu böyle okuyucularımı ürkütmek? Yaşamın tam bir renkli cümbüş. Daha da coş, kadınların cinsellik kuyularını kaz! Kim bilir daha kimleri bulacaksın? Bu işin uzmanı olunca da, en son sevgilinle sonsuza kadar mutlu mu olacaksın? Şimdilik sen 5-6 kuyu kazmışsın, azdıkça kendini doyurmuşsun. Zaten adını da ‘doyumsuz’ diye koymuşsun. Ruhunun içini de oymuşsun. Gözün doyar mı bilmem. Düşsen, gözünün yaşını silmem. 21 santimi diline dolamışsın. Odun mu yaracaksın, aşk mı yapacaksın? Ya senin gümüş balta, bak sen şu yendiğin halta!

GÜNÜN SORULARI

Hamile kalır mıyım?

Adetim 24 Ekim’de başladı. Ayın 31’inde ilişki sırasında kaza yaşadık. Adetim 28-29 günde oluyor. Çok endişe ediyorum. Hamilelik söz konusu olabilir mi? İhtimal varsa ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım?

Sevgili yavrum, bana böyle kolay sorular sormayın. Küçük bir hesaplama işi bu. Oysa ben zor işlerin adamıyım. Hep hazırcısınız. Armut pişsin, ağzınıza düşsün. Hepinizin evinde son model bilgisayarlar, en hızlı internet sağlayıcıları ne demeye var? Cebinizde kendinizden aklıllı telefonlar. Bilgiye ulaşmak için yerinizden kalkmanıza gerek bile yok. Araştırın biraz yavrularım. Yok bunları yapamıyorsanız cinsellik zamanınız henüz gelmemiş demektir.

Kızlara nasıl sorarım?

18 yaşındayım. Kızların cinsel ilişkiye girmek istedikleri nasıl anlaşılır? Bir de ben nasıl sorarım?

Gözlerinden oğlum, gözlerinden. Göz bebeklerinin derinliklerinde gizli şifreler vardır. Nereye, nasıl bakman gerektiğini öğrenmeden önce temiz, bilgili, saygılı, konuşabilen biri ol. Bunun için 2 yıl ister. Bu sırada hep okuyacaksın, bilgilerini artıracak, sıradan bir konu konuşulurken öyle bakmayacaksın. Sonra kızların psikolojisi üzerinde araştırma yapacaksın. Bir gün kızla karşılaşacaksın. Arkadaş, dost gibi olacaksın. Günün birinde neler olur bilmem ama senin istediğin olacaksa, zaten bunu kızın ağzından duyacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Her göz yanılabilir. En az yanılan göz senin gözündür. Eğer hırs onun önünü perdelememişse. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder