Dr. Haydar Dümen Bu oyunun kuralı var
HABERİ PAYLAŞ

Bu oyunun kuralı var

Haberin Devamı

Cinsellik zamanı geldiğinde ve doğru kişiyle yaşandığında hem kadına hem de erkeğe mutluluk getirir. Bu oyunun da kuralları olduğunu unutmayın. Vaktinden önce bu işlere kalkar, kalp kırar, birilerini yarı yolda bırakırsanız mutsuzluk yakanızı bırakmaz...

Kız çok utangaç

17 yaşındayım, 6 aydır sürdürdüğüm ilişkim var. Onunla ilişkiye girmek istiyorum ama elini bile tutamıyorum. Kız çok utangaç. Ona nasıl açılırım. Beni fırsatçı olarak görmesini istemiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yol belli. Adam ve insan olma yolu. Daha küçüksünüz. Kızın ruhuyla oynama. Ne yani “Evet” dese götürüp odaya mı kapatacaksın? Dersini aldığını sanırım.

Çekiniyorum

17 yaşında, 1.85 boyunda, 75 kilo erkeğim. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Ben bu ölçünün çok küçük olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ilişkiye girmeye çekiniyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP

Değerli okurum, çok iyi bir tenis oyuncusu olsan da her şeyi elindeki rakete bağlaman olmaz. Aslında o boy tıp kurallarına uygun. Bir tenis oyununda rakibinin elinde elek kadar büyük raket olsa o acemi, sen ustasın. Kim kazanır? İşte böyle. Bazen hayat bir oyundur. Seninkini de tenise benzettin. İyi oynarsan kazanırsın.

Adet görmedi

Kız arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye girdik. Adet görmesi gerekiyordu ama hâlâ görmedi. Acaba hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hamilelik 1 hafta içinde belli olmaz. Eğer bugünlerde adetini görecek olsaydı, yine de hamile kalma ihtimali zayıf olurdu. Biraz bekleyin. 1 ay sonra adetini görmezse test yaptırın.

Penisim hep ereksiyon halinde

15 yaşındayım. Penisim hep ereksiyon halinde. Gördüğüm kızlardan çok etkileniyorum. Canım ilişkiye girmek istiyor. Bunalıma girdim. Penisim hiç sönmeden 2 kez mastürbasyon yapabiliyorum. Bu enerjimi nasıl kullanabilirim?

CEVAP

Sevgili yavrum, her 15 yaşındaki kişi ilişkiye girse dünyanın dengeleri bozulur. İşiniz, gücünüz ve sorumluluklarınız var. İlişkilerde çocuk olma olasılığı var. Tabii ki psikolojik ve aile sorunları da buna eklenince siz bir boğanın trene saldırması gibi iç güdülerinizin tutkusuyla yanlışlar yapıyorsunuz. Aman ha dikkat!

10 saniyede boşalıyorum

24 yaşındayım. 8 aydır görüştüğüm bir kadın var. Sorunum erken boşalma. Ön sevişmeden sonra 10 saniye içinde boşalıyorum. Bu partnerimin hiç hoşuna gitmiyor. Ne yapmalıyım? Bunun önüne nasıl geçerim?

CEVAP

Sevgili okurum, önerim tedavi. Tedavi için doktorun önüne oturmak gerekir. Doktor da sana ilacını verecek. Bütün olay doktoru seçmekte. Hangi doktor bu olayı nereye kadar götürecek? Hangisine güveneceksin? Bu seçimlerin hepsini sen yapacaksın.

Penisim uzar mı?

25 yaşında bekar bir gencim. Penisim ereksiyon halindeyken 10 santim. Penis büyütücü ilaç kullansam kısır olur muyum? 1.60 boyundayım. Sorun boyumdan mı kaynaklanıyor? İleri yaşlarda penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzama olmayacak. Ama o boy sana yetecek. Tıbba göre normal.

Gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Benden meni gelmedi. Penisimi vajinadan çıkardığımda üzerinde beyaz ve saydam sıvı vardı. Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalmış olduğunu sanmıyorum. Çok büyük bir oranda olmadı.

Boşalırken enseme ağrılar giriyor

Okul nedeniyle kız arkadaşımdan ayrıyım. Arada telefonda cinsellikten konuşuyoruz. Boşalırken enseme dayanılmaz ağrılar giriyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Edeyim sevgili okurum. Telefonda sosyal, sanatsal, şiirsel şeyler konuşun. Arada yemeğe acı biber koyar gibi geleceğin zorlu günlerinden soslar ekin. Acınası insanlara ve hayvanlara yardım edin. Ensen ağrıyorsa mastürbasyonu bırakıver. Bunu da ben mi öğreteyim?

Penisimin boyu yeterli mi?

Cinsel organımın boyu 11 santim. Daha önce ilişkiye girdim. 1 ay sonra evleneceğim. Acaba eşimi mutlu edebilir miyim? Bir de erken boşalma sorunum var.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu eşini mutlu eder. Erken boşalman da evlendikten sonra çözülür. Doğru tıpış tıpış nikah masasına. Evlilik cüzdanı aldıktan 2 ay sonra erken boşalma konusundaki mailini bekliyorum.

Spermlerim eşimin vajinasından geri geliyor

1 yıllık evliyim. Eşimle çocuk düşünüyoruz. Güzel de bir evliliğimiz var. Cinsel hayatımız da güzel ama ben boşaldığım zaman spermler eşimin vajinasından geri çıkıyor. Hepsi değil ama büyük bir kısmı geri çıkıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Bu durum çocuk yapmamıza engel mi?

CEVAP

Değerli okurum, meni vajinada hiçbir zaman kalmaz. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meni içindeki spermler gözle görülmeyen, mikroskobik kuyruklu tohumlar, rahmin içinden geçerek yumurtayı döller. Eşinin gebe kalmaması meninin dışarıya çıkmasıyla ilgili değil. Sperm sayımı yaptırmanı öneriyorum. Eşin gebe kalma yöntemlerine uyarak birleşmeden sonra 1 saat kadar sırt üstü yatsın. Ayakların altına da yastık koysun.

Cinsel organım yamuk

Benim sorunum penisimin yamuk olması. İlişkiye girerken zorluk çeker miyim? Bunun tedavisi var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, fizyolojik ve normal sınırlarda yamuksa o bir sorun yaratmaz. Ama yamukluk derecesi çok ileri ise o da ameliyatla düzeltilir.

Sevgilim hamile kalır mı?

Tam anlamıyla bir beraberlik yaşamadık. Kız arkadaşım da bakire. Ama cinsel organına meni bulaştı. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bulaşmanın zamanına, yerine göre durum değişir. Tam vajinanın ağzına bulaşmışsa, ‘Bir ihtimal daha var. Acaba gebe kaldı mı?’ şarkısını söylemekten başka çare yok. Ama ihtimal hesaplara vurduğumuzda gebe kalma şansı çok zayıf. Özellikle yukarılara bulaşmışsa hemen hiç yok. Hadi bakalım, keyfine bak, işini yap

BÖYLE SORU YOK!

Kız cinsel organımı ısırdı

23 yaşındayım, kız arkadaşım cinsel organımı ısırdı. Organımın şekli bozuldu. O zamandan beri kız arkadaşımla olmaya çekiniyorum. Cinsel organım ameliyat ile düzeltilebilir mi? Yoksa bu durum psikolojik mi?

CEVAP

Değerli okurum, maşallah ısırgan otu gibi kız bulmuşsun. Ya da hızını alamamış, öcünü almak için sana “Bugüne kadar neredeydin ve niye beklettin?” diye yengeç kıskacı gibi dişleriyle organı hırpalamış. Adeta ona ders vermiş. Neyse olan olmuş. Olayın yıllar boyu sürecek anısı kalmış. Kesin karar için bir üroloji uzmanına görünmelisin. Ameliyatlık olacağını tahmin etmiyorum ama bir daha ya kızın dişleri arasına bir takoz koy ya da cinsel organına sahip ol be kardeşim!!!

GÜNÜN SORULARI!

İlişkiye gireyim mi?

22 yaşındayım, çalıştığım iş yerinde 35 yaşında bir kadın var. Benimle birlikte olmak istiyor. Ben de istiyorum ama kararsızım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çöpçatan değilim. Falcı hiç değilim. Ah ne iyi edersin koçum kaçırma desem, “Ne oluyor Hocam?” türü reaksiyonlar görürüm. “Aslanım bırak kaç” önerisinde bulunsam, kadının hayallerini budar, tuzsuz çorbaya mahkum ederek manevi vebal altında kalırım. Bunlar benden yana olan sorunlar. Sende ne olacak ki? Kadın bekar, gönlünüz birbirinize kaynaşmış ise, iki gönül bir olunca dışarıdan olmaz diye haykırsam ya da iyi iyi diye alkışlasam bu da pek şık olmaz. Bu nedenle bu aşamada kısa süre seyahate çıkıp kaçmak en doğrudur diyorum. Yarına kadar seyahate çıkıyorum.

Eşimle birlikte olamıyorum

Sertleşme sorunum var. Tam sertleştiğini düşünürken sertlik bitiyor. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Doktora gittim, testler yapıldı, sorun çıkmadı. Sertleşmeye yardımcı hapların yarısını verdiler. Değişen bir şey olmadı. Birkaç gün sonra tamamını içeceğim ama umudum yok. Bana öneriniz var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bankadan kendi paranı bile çekerken kimlik sorulur. Benim de yaşını sormam gerekir değil mi yani? Sanırım 50’ye komşu yıllardasın. Uzmanlar sağlam raporu vermiş. Önerdikleri o meşhur hapın yarısı da fayda etmemiş. Hele bir bütününü 3-5 kere kullan, sonucu bilelim, ona göre bilgi verelim. Eğer sabaha karşı sertleşmelerinde de organ yumuşuyorsa renkli penil dopleri çektirelim. Bunların da sonuçlarını alalım. Geleceğe zar atmayalım ki kariyerimizi koruyalım.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder