Dr. Haydar Dümen Büyümesi gerekmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Büyümesi gerekmiyor

Erkekler cinsel organlarının boyu konusunda endişeli. Kimse elindekiyle mutlu olmuyor, hep fazlasının hayalini kuruyor. Beyler, ne yaparsanız yapın penis büyümez, ilaçlara, kremlere verdiğiniz para boşa gider. Bir de eşiniz ilişkide acı çeker...

BÖYLE SORU YOK!

Hiç his kalmıyor

20 yaşındayım, kız arkadaşımla birlikte oluyoruz. Ama ben prezervatif takınca hiç his kalmıyor. Onsuz da ilişkiden korkuyoruz. Sevgilim gebe kalırsa ne yaparız?

CEVAP

Değerli okurum, rahmetli olan bir hocama senin durumunu “Ne yapsınlar?” diye sordum. Bana çok kızdı, bu kadar basit bir şeyi sorduğum için “Emeklerim boşa gitmiş” diye hayıflandı. “Ben derslerimde böyle ikilemde kalanlara ‘Yar yardan, ya serden geçeceksin’ derdim. Onu da mı anımsamadın? Bu sözümü atalarımızın derin deneyimlerine inandığım için reçete gibi kullanırdım. Sonunda dualarını alırdım” dedi. Özür dilememe bile fırsat vermedi. Hocamız büyük, ancak bir küçük sözcük de ben ekleyeyim; sayfamızda bizim de emeğimiz bulunsun. Değerli okurum, gebelikten korunmanın başka birçok yöntemi var.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Karım nasıl eski haline döner?

35 yaşında, 6 yıllık evliyim. Karımla 1 ay öncesine kadar çok mutluyduk. Son zamanlarda karım isteksizleti, benimle ilişkiye girmek istemiyor. Çok çaresizim, karımı eski haline nasıl getiririm?

CEVAP

Değerli okurum, senin kulağını çeksem az gelir!!! Çamaşır mandalıyla çekmek istiyorum!!! 6 yıl kadınına haftalık, aylık ya da günlük izinler verseydin mide fesadına uğrar gibi seks fesadına uğratmasaydın. Ben meslek olarak ve de erkek olarak da sizlerin yani erkeklerin mayalarını bilirim. Her gün ilişkide hiçbir erkek duygusallığa, romantizme, binbir gece masalları gibi hava yumuşatıcı muhabbetlere yer vermez. Bir de hem söz hem de gönül alma ve hediye gibi malzemelerle kadın yumuşatılmazsa olacağı budur. Oyun klasiktir. “Haydi karıcığım bekletme garibi. Alma ahını, geçen yıl sana aldığım ayakkabılarını da unutma, ha” dersiniz ve işi kolaya getirirsiniz. Kadınına 1 ay değil, birikim tatilleri de ekleyerek 3 aylık yaz tatili gibi izin ver, sen beklemede kal.

Haberin Devamı

Sistem çalışmıyor, takviye mi gerekir?

25 yaşındayım, sistem çalışmıyor, ne denediysek fayda etmedi. Acaba takviye mi gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir gün halk pazarına çık. Satıcılar “Gel vatandaş gel, bizde kumaş çeşit çeşit. Enseye de keseye de uyar” diye bağırırken, meyveci de bir benzerini söyler: “Armudun iyisi de çeşidi de bizde. İsteyen, kesesine güvenen gelsin. Akşam bize dua etsin” derken, o ince espriyi herkese anlatır. Nitekim bu işin meraklılarına sadece aganigi naganigi sözcüğüyle tonlarca fındık sattılar. Sonuç; o güzelim değerli yiyeceği bir hayalin ve umudun peşine taktılar. Değerli okurum, yanıtımı ben son sözle bitireyim; bu işin uzmanı size net bilgiler verecek ve bu dert bitecek.

[[HAFTAYA]]

***

Sürekli boşalma ihtiyacı duyuyorum

28 yaşındayım, her gün 4-5 kez boşalmak istiyorum. Boşalmazsam uyuyamıyorum, başım ağrıyor, ter döküyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yavaş yavaş evliliğe doğru yol al. Tabii ki bu böyle sürmez. Erken boşalman tedavi edilecektir. Mastürbasyon konusunda akşamları soğuk duş al. Biraz irade, belki biraz sakinleştirici ilaçlar. Bir parça fiziksel yorgunluk, biraz yaşamın acılarını da düşünerek beyninin frenlerine basmak. Bu saydıklarımın dozunu sen ayarla. 6 ay içinde de normal ritimlerle mastürbasyonu haftada 2-3’e indir.

Haberin Devamı

Penisi büyütmenin bir yolu var mı?

Derdim penisimin küçük olması. Sadece 13 santim. İlişkiye girmedim çünkü utandım. Penisimi büyütmek için kullanabileceğim bir ilaç ya da herhangi bir yöntem var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterlidir. Seni seven, severken saygı duyan, senin de beğendiğin partnerin ya da eşin olduğundan hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Olay peniste değil, eşinin cinsel kimliğinde düğümleniyor. Bunun zamanı gelince değerlendiririz. Şimdi arkadaş edin, flört et, komplekslerden arın. Önemli bir kişiliğe sahip ol. Gerisini doğaya ve benim bu konudaki önerilerime bırak.

Nasıl büyüteceğim?

17 yaşındayım. Penisim 8 santim. Bu durumdan çok rahatsızım. Büyütmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, merak ettim ereksiyon hali mi, sönük hali mi? Ereksiyon hali ise bu konuda yetkin, estetik operasyonda başarılı olan bir ürolog bulmalısın. Çünkü sorumluluk ister. Kesin yanıtı ondan al. Uzmanın dediklerine uy.

İlişkide düzelir mi?

26 yaşındayım. Bende sertleşme oluyor ama boşalamıyorum. Sizce bu normal mi yoksa bende sorun mu var? Mastürbasyon yaptığımda hep böyleydi, cinsel ilişkide düzelir diye düşündüm ama olmadı. Kız arkadaşım bunu fark edince utandım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis damarlarının ölçülmesinde yarar var. Bunun adı dopplerdir. Ultrasonla bakılır. Bunu yaptırdıktan sonra gerekirse yazarsın. Ona göre yorum yaparız.

Korunmazsak ne olur?

Hamile olan bir kadınla korunmasız ilişkiye girildiğinde ne olur? İlk defa cinsel ilişkiye giren bir kadının gebe kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kadınla hiçbir durum olmaz. Yavaş olursan her şey yolunda gider. Doğuma 1.5 ay kalana kadar, bu böyle. Ama son 1.5 ay perhiz. Hem sıfır hem de 100. Yumurtlama gününe rastladıysa yüzde 100, diğer günlerde sıfır. Asıl sorulması gereken: Senin spermlerinin sayısı ve sağlığı. Çok merak ediyorsan bir laboratuvarda saydırıver.

Daha çok keyif alsın istiyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 defa ilişkiye girdim. İlişkilerimizden fazla keyif almadığını söylüyor. Sevgilimin daha fazla keyif alması için ne yapmalıyım? Sorun kimde?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar öyledir. Fizyolojik ve psikolojik olarak zevk konusunda, erkekler kadar düğmeye basar basmaz ateşlenir biçimde bir yapıya sahip değillerdir. Tabii senin de öğreneceğin şeyler var. Bir kadının, kızın ruhunu nasıl anlayacaksın? O geçiş süresindeki duygusallığı nasıl kullanacaksın? Zamana ihtiyacınız var.

İsteğim kalmıyor, neden?

20 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada bir mastürbasyon yapıyorum. Yaşıtlarımın benden çok mastürbasyon yaptığı tahmin ediyorum. İlişkiye girdiğimde bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Bu her şeye aklına gelen öteki şeyleri de ekle. Ben de onlara iyi ve mükemmel diye imzamı atıyorum.

Hamile kalmaktan çok korkuyorum

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 aydır prezervatif kullanarak ilişkiye giriyoruz. Benim sorum şu: Çok dikkatli davranıyoruz ama benim adet günümün üzerinden 3 gün geçti. Şu anda ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Kafam çok karışık. İlk defa böyle bir şey oluyor. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Ederim yavrum. İlk yardım için 5-10 gün daha bekle. 15-20 gün sonra olumsuzluk varsa mailini bekliyorum. Ya da bir hastaneye gider, gebelik testi yaptırırsın. Doğruyu o test söyler.

Vajinaya sperm bulaştı

Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. Ben prezervatif takmıştım ama boşaldım. Prezervatif çıkmış, spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı sadece vajinasına bulaştı. . Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu koşullarda kız arkadaşın kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Tebessüm sevdaya çekilen telgraftır. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder