Dr. Haydar Dümen Çifti mutlu etmeye yetiyor
HABERİ PAYLAŞ

Çifti mutlu etmeye yetiyor

Erkeklerin takıntısı cinsel organın boyu. Beyler, bu işi çok büyütüyorsunuz. Sertleşmiş hali 10 santimin üzerindeki cinsel organ sizi de, eşinizi de mutlu eder. Unutmayın, büyüğü can yakar. Her şeyin kararında olanı iyidir, endişelenmeyin.

İktidarsız olur muyum?

18 yaşındayım. Sık sık mastürbasyon yapıyorum. Benden az meni geliyor. Önceden çok geliyordu. İktidarsız olurum diye çok korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, iktidarsız olmazsın ama kendi kendine zarar verirsin. Günlük depolar boşaldığında zamanla isteksiz de olabilirsin. Hep söylüyorum ne ileri ne geri. Gereği kadar mastürbasyon. Gerisini doğaya bırakın.

Haberin Devamı

Hamile kalır mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımın içine boşaldım, acaba hamile kalır mı? Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Okurum, acaba gebe kalır mı? Ben de sana soruyorum. Sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum. Çünkü bunlar doğanın sürprizleri. Bizim irademizin dışında gelişiyor, anladın mı?

Esnek mi?

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, benden kan gelmedi. Yirmi dakika sonra eve geldiğimde kan vardı. Adet gördüğümü düşündüm ama ertesi gün kanama kesildi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? Erkek arkadaşım esnek olduğunu söylüyor. Kızlık zarı hemen kanar mı yoksa 15-20 dakika geçtikten sonra da kan gelebilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, anlattıklarına göre zarın esnek. Jinekoloğa gitsen, “Kızlık zarın kanamış” dese ne yapacaksın? Diktirme gerdek gecesinden 1-2 gün önce olacak. Bu amaçla doktora gitmenin yararı yok. Esnekse ve ilişkine devam etmeyi düşünüyorsan bu büyük bir risk. Gebe de kalabilirsin. Büyük bir olasılıkla kızlık zarın kanamadı belki zedelendi. Yapılacak bir şey yok. Esen kal, dirençli, başı dik ol. Sevgilinle arandaki ilişkiye sınır koy.

Korkuyorum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, dışarı boşalmıştı. Ben meninin içeri gitmesinden korkuyorum. Acaba hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, 1 hafta sonra durumunu bildiren mailini bekliyorum. Adetini göreceksin, hiç üzülme.

Zevk yoktu

22 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. 1.5 saat sürmesine rağmen hiç zevk alamadım. Korunmuyordum. Acaba hastalık hapmış olabilir miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, hastalık riskini bilemem. Sorduğun sorular tabii ki psikolojik. En azından 7-8 yıllık hayatın mastürbasyonla geçti, ona alıştın. Heyecan, acemilik, korku geçici bir sıkıntı yaratmış olabilir. Artık bu yolda ilişkilerin şeklini ve adını koyarsan zamanla kendi kendine düzelir. Düzelmediği sorunlar da bize kalır. Onu da biz düzeltiriz.

Karım kızıyor

29 yaşında, 7 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Karım rahatsız, sürekli bana kızıyor. Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evli erkeklerin ortalama yarısında erken boşalma var. Gençlik yıllarında mastürbasyon döneminde başlıyor ve evlenince de devam ediyor. Bu bir şartlanmadır. Erken boşalmanın tedavisi var. Bunun üstesinden geliyoruz. Ama uzaktan ilaç verilmiyor. Uzmanına doğrudan başvuracaksın.

Filmler beni bitirdi

18 yaşındayım, 3 yıldır her gün mastürbasyon yapıyorum. Filmlerdeki kadınların dekolteleri tahrik ediyor. Filmler beni bitiriyor. İleride sorun olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Oğlum, oburluğa alışmışsın, Bunları bahane ederek mastürbasyondan vazgeçmiyorsun. Kırık plak gibi oraya takılıp kalmışsın. Bunun bir de mantığı var. Haftada 3-4 kere mastürbasyona izin veriyoruz. Kızlara, kadınlara da daha insancıl gözlerle bak. Tabii ki arada beğendiklerin olacak. Dekolteler tahrik edebilir ama takılma. İçindeki önemli. Hadi biraz kendine gel.

Kan geldi

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olduk. Acı da dahil hiçbir şey hissetmedim. Ama çok kan geldi. İki gün sürdü. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, adet kanını anlatır gibi anlattın. Yüzde 50 bozuldu, yüzde 50 gelen kan adet kanıydı. Bu konuda uzman doktor görerek karar vermeli.

Nasıl büyütebilirim?

29 yaşındayım. Cinsel organım 12 santim. Kısa olduğunu düşünüyorum. Ameliyat ya da doğal olarak nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Okurum, penisin seni idare eder. Hiç merak etme, mutluluk için yeterli olur. Zaten 12 santim penisi de aklı başında doktor ameliyat etmez. Getirisi götürüsünden fazladır. Başka yöntemlerle de büyümez.

Kavga ediyoruz

26 yaşındayım ve 3 aylık evliyim. Evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamadım. Eşimle birlikte olduğumuzda ben orgazm olamıyorum. O da kendini kötü hissediyor, kavga ediyoruz. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları ve ilk yılları böyledir. Her şey düzelecek. Biraz birbirinizin huyuna, suyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Aceleye gerek yok. Daha yolun başındasınız.

Yırtılmış olabilir mi?

19 yaşında kızım, 1 yıllık bir ilişkim vardı. Penisi birkaç santim içeri girdi ve “Bir şey olmaz” dedi. Eve geldiğimde çamaşırımda kan vardı. Ona söyledim, inanmadı. Bir ay sonra tam anlamıyla beraber olduk. Hiç canım yanmadı. Bu ne demek oluyor?

CEVAP

Kızım, o birkaç santim olayı bitirdi, kızlık zarı gitti. Bu bu demek oluyor.

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş işlemez oldu

47 yaşındayım, son ilişkimden sonra kuşum işlemez oldu. Hastalık kapmış olma ihtimalim var mı? Bir de benim kuş ne zaman uçar?

CEVAP

Değerli okurum, hep dediğim gibi cinsel eğitim şart. Öyle ki sen korunmalı seksi bilir ve kendini koruyabilirdin. Keyfin yerinde, coşkun derinde, aklın serindeyken her şey iyiydi değil mi? Sonra günler, haftalar geçti, devran döndü. Okurumuzun içini kuşku kapladı. Kuşu işlemez olmuş. Acaba hastalık kapmış mı? Kondom kullanmadıysan her zaman böyle bir tehlike mevcuttur. Buradan sana bir tahminde bulanamayacağıma göre test yaptırmanı öneririm. Okurum, görüyorsun ki kuşlar o kadar da zeki hayvanlar değil. Pıırrrr, diye bir deliğe giriverir. Sonra ‘ayıkla pirincin taşını’ diye senden gelecek mektup yola çıkıverir. Cevabı da bir maddeden oluşuverir. Yaş gereği ufak bir bakım gerekebilir.

GÜNÜN SORULARI

Kız arkadaşım şikayetçi

23 yaşındayım. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Sevgilimle günde 3 kere birlikte oluyorum. Kız arkadaşım bundan şikayetçi. Bundan nasıl kurtulabilirim?

Oğlum, boş boş atma. Atıp atıp, kendini de kandırma. Okurlarım, böyle atanlara da aldırmayın, sakın böyle dostlarınıza kanmayın. Yahu sen neyin peşindesin? İnsan mısın bilemedin? Ne yer ne içersin? Bunca zamanı harcamak için nasıl yaratırsın? Her şey kararında kalsın güzel oğlum. Hoşuna gidiyor diye acıyı kaçırırsan, akşama acısını çekersin değil mi? Eğer bünyeni fazla zorlayıp organını yorarsan ileride ceremesi seni bekler. Şimdilik iyi günler sana.

Hasta mıyım?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla buluştuğum zaman çeki demiri gibi oluyor. Ayrılana kadar hiç sönmüyor. Elini tuttuğum zamanda iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Sizce hastalığım nedir?

Çılgın yavrum, hastalığının nedeni, yokluk yılları içindeki aklının heyecan fırtınası. Çoğu erkek bu yaşlarda senin gibi. Heyecandan tir tir titrer. Herkesin biyolojisinin güçlü dürtüsünden kaynaklı istek ve onun son durağı olan cinsel birleşme, doğru zamanda ve aşkı da içeren bir bütünleşme içinde olmalı. Güven ve sevgi içermeli. İsteklerimiz ve koşullar arasında bocalamadan, sapla samanı karıştırmadan alınan yollar sağlamdır. Yolların uygun ve tehlikelerden uzak olmasıyla hedefe sağlıklı ve mutlu gidilir. Yavrum için rahat, yarınların sağlam olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatı dünya güzel diye sevmeyin. Onu ben güzel yapıyorum diye sevin. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder