Dr. Haydar Dümen Çiftin yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Çiftin yıkılan hayalleri

Erkeklerin dert yandığı erken boşalma eşlerini de yıpratıyor. Kendini hazır hisseden, istekle cinsel ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden hayal kırıklığına uğruyor. Beklediğini bulamıyor, mutluluğu yarım kalıyor. Hem erkek hem kadın üzülüyor ama çaresi yok değil.

BÖYLE SORU YOK!

Karım yaklaştırmıyor

71 yaşındayım ve 30 senelik evliyim. Eşim 59 yaşında. 6 aydır eşim soğuk ve isteksiz. Yanına yaklaştırmıyor ve dokundurmuyor. Seks hayatımız sıfır. Cinselliği yaşamak istiyorum. Haftada 1-2 defa mastürbasyon yapıyorum. Önerileriniz neler?

Haberin Devamı

CEVAP

Önerimin sırrı sayılarda değil değerli okurum. Yaş sınırınız sonbaharı yaşayanlar gibi. Yağış çok olursa sel basar, yetersizse toprak kurur. Bazı canlı varlıklar dinamiklerini yitirirler. İş bu kadar matematikseldir. Canlılık kullanıma ve bakıma bağlıdır. Cinsel yaşamınız yaşa ve bana göre bitmiş değil. Eşine sadece cinsel kimliğiyle değil, duygusal ve saygıyla yaklaşırsan toprak nemlense bile yeter. Yani kısaca her şey senin elinde değerli okurum.

GÜNÜN SORULARI

Tam sertleşmedi

22 yaşındayım. 3 defa ilişkiye girdim. Penisim tam sertleşmedi ve zevk alamıyorum. Bunun sebebi nedir veya bir tavsiyeniz var mı?

Heyecan yavrucuğum heyecan. Ah o gençlik heyecanı. Başka ne olacak ki? Gördün partnerini yakamoz gibi uzanmış, seni bekliyor. Kan gideceği yeri şaşırdı. Kalpten çıktı yola, aşağı inecekti. Ama o beyine taşıdı. Sonra sardı seni bir endişe. ‘Neden sertleşmedi?’ diye düşündün. ‘Evyah rezil olduk’ dedin. Haliyle zevk de alamadın. Gevşe evladım biraz. Bu ne heyecan? O da senin gibi bir can.

Korkuyorum

20 yaşındayım. Cinsel ilişkiye girmedim. Evlilikten korkuyorum. Evliliğimin ilk gecesinde ve sonrasında erken boşalmaktan ve eşimi tatmin edememekten korkuyorum. Yardım edin.

Değerli okurum, henüz çok gençsin, umuyorum evlilik yakın değildir. Ama korkuna anlam veremedim doğrusu. Evleneceğin kız da profesyonel olmayacağına göre her şeyi birbirinizde göreceksiniz zaten. Sil at bu karanlık düşünceleri kafandan. Sen davullu zurnalı evlen, yuvanı kur, her şey iyi olur. Baktın ki korkuların gerçek oldu. O zaman bana “Haydar Hocaaaam” diye bir seslen. Koşar gelirim, ben sana yardım ederim. Korkma her şeyin çaresi var.

Haberin Devamı

***

Penisim yamuk

29 yaşındayım ve ikinci evliliğimi yapmaya hazırlanıyorum. İlişkide zorlanıyorum çünkü penisim sola doğru eğri. Tek sıkıntım partnerimin istediği pozisyonu yapamıyor olmam. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten eşin için de sorun yaratıyorsa zor olmayan bir operasyonla düzeltilebiliyor. Nasıl olacağını üroloji uzmanlarıyla konuşur, bu konuda usta olan birini bulursun.

Çok pişmanım

21 yaşında kızım. Daha önce ilişkilerim oldu ama geriye dönüp bakınca kendimi çok suçlu hissediyorum ve pişmanlık duyuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, olan olmuş. Şimdi aklın başına gelmiş. Hayatta her kötü şey bile bir kazanımdır, ders almasına bilene. Hayat senin, çok da gözünde büyütme. Ama önündeki yılları da harcayıp gitme.

Sertleşmiyor, neden?

38 yaşındayım, 4 yıl önce sertleşmeyi sağlayan hap kullanıyordum, ilişkim iyiydi. Şimdi sertleşmiyor. Üroloğa gittim, iğne yaptı, jel verdi. Sonuç alamayınca psikiyatri bölümüne gönderdi. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, gereksiz yere kamçılayarak ereksiyonu sağladığın için olaya psikolojik, ruhsal, duyguları fazla katmadın. Yani bir yemeği iştahla, masanın adabına uygun yemek yerine, her şey hazır olsun, çal kaşığı karnın doysuna yöneldin. Ruhun isyan etti. Ürolog arkadaş da seni bu yüzden psikiyatra gönderdi. Ruhunun isyanını bastıracak. Bana göre 6 ay perhize gir, sabret. Sonucu bekle, gör çünkü senin lehine gelişecek.

Hamilelik riski var mı?

Kız arkadaşımla adeti bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdik. Prezervatif kızın vajinasında kaldı. Boşaldım; birazı içeriye birazı dışarıya. Doktora gittik ve yumurtlama dönemi olmadığı için riskin söz konusu olmadığını söyledi. Test yapalım mı yoksa bekleyelim mi?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak, doktor doğru söyledi. Teste falan gerek yok, keyfinize bakın, dikkatli olun. Dibini görmediğiniz suya da balıklama atlamayın.

Kızlarla konuşamıyorum

19 yaşındayım. Nerede seksi bir kadın görsem hemen sertleşiyor. Çarşıda, işyerinde fark etmiyor. Penisim sertleşince de ortamdan uzaklaşmak zorunda kalıyorum. Karşı cinsle sohbet edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, öyle asilik yapar yapar sonunda uslanır. Bunu sen başkalarına belli etmemeye çalış. Kızların yanından ayrılma, konuşmaya devam et. Ciddi sorunları konuş. Senin asi organ sanırım bir süre sonra alışacak onlara. Bu sistemin içinde bu da var. Aslında çok da kötü değil ama her şeyde olduğu gibi yerinde ve zamanında iyi.

Acaba bozuldu mu?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerinde pijama vardı. 9-10 saat sonra idrarını yapınca kan gelmiş. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Doktora gitsek mii?

CEVAP

Değerli okurum, doktora gitmenin gereği yok. İdrarla kızlık zarının ilgisi yok. Böyle yokluklar içinde varlık araman yanlış. Diyelim ki doktor çok az zedelenme olduğunu söyledi, ne yapacaksınız? Hiç. Bana göre bir şey olmadı.

Zararı olur mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken ileri gitmek istemiyor. Her sabah penisim sertleşme oluyor, canım sıkılıyor. 1 aydır da mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin zararı olmadığı gibi sendeki olanlar doğru. Ama kızın kendi kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz. İkinizin de doğrularına saygılı olun. Zaman zaten size yol gösterecek.

20-25 dakika sürüyor

20 yaşındayım. Cinsel ilişkim yaklaşık 20-25 dakika sürüyor. Bu benim için sorun değil ama durumu anlattığım arkadaşlarım “Sorunun var” diyorlar. Genelevde ilişkiye girdiğim kadın da aynı şeyleri söyledi. Evlenince sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erkek arkadaşlarını kıskandıracak kadar iyi durumdasın. Evlendiğinde ilişini istediğin süreye çekebilirsin diye düşünüyorum. Zaten ortam iyi biraz da fantezileri kullanırsan istediğin süreye ulaşırsın. Sevgilerimi sunuyorum.

Sıvı geliyor

32 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Eşimle düzenli ve uyumlu bir cinsel hayatımız var. Zevk aldığım zaman boşalma gerçekleşiyor. Orgazm olunca bir sıvı salgılıyor, hatta fışkırtıyorum. Bunun idrar olmadığından eminim. Kadınlarda boşalma anında sıvı gelir mi? Normal değilse ne yapmalıyım?

CEVAP

Normaldir sevgili okurum. Sağlıklı olmanın işaretidir. O senin özelliğin. Ne mutlu sana ki orgazm oluyorsun. O gelen sıvı kolay önlenmiyor. İlişki sırasında gerektiğinde silerek kurutursun.

Çok erken boşalıyorum

2 yıllık evliyim, 27 yaşındayım. Eşimle her gün ilişkiye giriyoruz. Bazen gecede 3-4-5 kez ilişkiye girdiğim oluyor. Ne gibi zararları olur? 3-5 dakikada boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman var. Erken boşalması olanlarda birleşme sayısı fazladır. Oysa 10-15 dakika kadar bir süre içerde kalabilsen ruhunun, bedeninin ve eşinin tam doyumu sağlansa, gecede 3-4 birleşme yapmaya isteğin kalmaz. Fazla birleşmenin cinselliğine zararı olmayacak ama zamanla psikolojin olumsuz etkilenecek. Biraz daha romantik olsan, eşini de hesaba katarak, onun duygularına önem vererek bir bütünlük oluştursan cinsel mutluluğunuz ve sağlığınız da daha uzun süreli olur.

GÜNÜN SÖZÜ

“Dürüstüm” demek kolaydır zor olan onu taşımaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder