Dr. Haydar Dümen Cinselliğe küsmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Cinselliğe küsmeyin

Haberin Devamı

Cinsellik iki kişi arasında yaşanıyor ve evliliğin olmazsa olmazı. Ama eşlerden biri bazen ilişkiden zevk almıyor. Ya da kadın orgazmı yaşayamadığı için cinselliğe küsüyor. Evet, orgazmın yüzde 50’si kadının elinde ama erkek de bazı tekniklerle kadınını mutlu edebilir

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar ağlayarak kaçıyor

19 yaşındayım, cinsel organım çok büyük. Bütün kızlar ağlayarak kaçıyor. Sorun kimde? Çözümü nedir?

CEVAP

Değerli okurum, son zamanlarda köşemize büyüklük akını başladı. Önceki maillerde “Küçük” diye diye inleyip, dünyayı kendilerine dar edenler vardı, bugünlerde başvurular büyüklere kaydı! Onlar da çare arıyorlar. Ne büyük ne küçük yanlış anlaşılmasın diye sayı verelim. 10 santimden aşağısını küçük, 17 santimden yukarısını büyük grubuna sokalım.

Alan ve satan için bile bile lades olmasın. Böylece kadının neyi alıp neyi hayal ettiği de ortaya çıksın, kısaca sürprizlerle karşılaşmasın. Değerli okurum, kızlar kaçmayıp da ne yapsın. Zaten çoğu amatör. Üstelik hepsi de korkuyla eğitildiler. Bana göre de kaçsınlar ki hayallerini sürprizlere kurban etmesinler.

Kardeşim takıntı yaparsa?

Kardeşim 18 yaşında, 1.85 boyunda, 100 kilonun üzerinde. Penisi küçük diye doktora gitti. Doktor iki ilaç vermiş. Acaba bu ilaçlar büyümeyi sağlar mı? Yan etkileri var mı? Kilosu bu durum etkiliyor mu? Psikolojisinin bozulup bu konuyu takıntı yapmasından korkuyoruz. Yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, sanıyorum ki kardeşinin penisi kasık yağının içinde kalmış, dışarıdan sadece başı görünüyordur. Tutup çekerseniz 2 santim ortaya çıkar. Cinsel ve bu gibi konularda genellikle erkeklik hormonu yani testosterondan umut ararlar.

Testosteron düzeyi ölçülmeden hormon kullanılmaz. Ancak kardeşinin kilo durumu metabolik bir bozukluk olduğunu akla getiriyor. Bu söylediğimde de laboratuvar tetkikleri olmadan teşhiş konulmaz. Uzman gerekli görse de testosteronla büyümeyeceğini sanırım. Kardeşin sadece kilo versin. Hiç olmazsa ömrü uzun olsun. Kilo 75’e inerse penisin kendi yapısı yeterli olacaktır ve de güçlenmeye, büyümeye ihtiyacı kalmayacaktır.

25-45 dakika kadar sürüyor

26 yaşındayım, bekarım. Mastürbasyonda 25 dakikada, ilişki sırasında 45 dakikada boşalıyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, birçok film ve de masum görülen gösterilerde gizli reklamlar vardır. Bilim insanlarına göre, filmde bir kare ekranda kalıcı olmadığından görünmez ama algılanırmış. Bu da gizli beyin yıkama yöntemlerinden biriymiş. Sen galiba bu yanlışa düştün. Köşemizi kendinin reklam panosu sandın. Böylece bir taşla iki kuşu çantaya atmış oldun.

Herkesin özendiği sürelerden seninkilerin ikisi de uzun. Üstelik mastürbasyonda sürenin uzaması akla iyi şeyler getirmiyor. Bu durumda fantezi pompalarına ihtiyacın olacak. Kadınla ilişki süren de uzun. Eğer uzun sürede orgazm olan kadınlardan biri seni bulursa bundan sonra başın selamet, gönlün aydın olsun.

Boşalınca kalçam ağrıyor

22 yaşındayım. Boşaldıkdan sonra kalçam ağrıyor ve yürüyemiyorum. Sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, ya kendini zorluyorsun ya da teknikte hata yapıyorsun. Kalça nere organ nire? Kel alaka.

Neden hemen soğuyorum?

22 yaşında kızım. İlk ilişkimi 10 ay önce sözlümle yaşadım. Şimdi de ilişkiye devam ediyoruz. Zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Sonra da birden bire ilişkiden soğuyorum. Acaba benim sorunu nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım orgazm ile henüz taşınmadın. Kendi kendini tatmin ederken ya da sürtünme yoluyla bir orgazm yaşıyorsan onun vajinaya transferi vajinal orgazmdır. Zamanla alışacaksın.

Heyecanımı nasıl yenerim?

23 yaşındayım. Geçen gün hayat kadınıyla birlikte olacaktım. Bütün arkadaşlarım yaptı ama ben heyecandan bir türlü ereksiyon olamadım. Heyecanımı nasıl yenebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlı, duygusal biraz da seçici bir kimliğinin olduğunu düşünüyorum. Sorun yok. Olayları büyütme, kendine de toz kondurma.

Cinsel organım küçük

26 yaşındayım. Cinsel organımın küçük olduğunu düşünüyorum. Bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ereksiyon hali de, çapı da küçük. Benim doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyunu ve ölçülerini yazarsan anında yanıtını alacaksın.

İlişkide sertleşme sorunu yaşıyorum

53 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde sertleşme sorunum oluyor. İlişki sırasında penisim yumuşuyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, damar sisteminde, senin sisteminde ya da psikolojik nedenlere bağlı olarak bu sorun yaşanıyor. Hangisi olduğuna karar verecek, tedavisini ona göre yapacağız. Daha yaşın genç. Bu nedenle de uzmana yani bizlere başvurman gerekiyor.

Hamile miyim?

Geçen gün sevgilimle ilişkiye girdim. Zevk suyu içime aktı, acaba hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zayıf olarak var.

Orgazm olamayınca eşimi suçluyorum

35 yaşındayım ve 3 yıllık evli kadınım. Ben hiç orgazm olmadım. Zaman geçtikçe bu konuda eşimi suçluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşini niye suçluyorsun? Eşinin erken boşalması varsa bu sorun. Ama sen eşini sevmiyor ve beğenmiyorsun. Bu evlilik zaten engebeli yola girmiş. Şimdiden onu değerlendir. Senin orgazm olma yeteneğinin yüzde 50’si eşinin elinde olsa geri kalan yüzde 50 seninle ilgili. Bu konuda tedavide çok rolümüz olmuyor. Ama böyle ciddi konularda uzmana danışmanın yararı var.

Kızlık zarım bozuldu mu?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve çok ağrım oldu. O gün kan gelmedi. Sabahı doktora gittim. Doktor zedelenme olduğunu söyledi. Sonraki sabah kahverengi akıntım oldum. Ertesi sabah da kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz zedelenmiş, e ne olmuş yani!” Nezle olmuş ama grip olmamış. Dikkat edersen bir daha zedelenmez, etmezseniz sonuca razı olursun.

Cinsel organım çok belli oluyor

17 yaşındayım. Sevgilimle her buluştuğumda, ona sarıldığımda ve elini tuttuğumda kendime hakim olamıyorum. Penisim hemen sertleşiyor. Kız arkadaşımla sürekli sarmaş dolaş olduğumuz için sevgilim fark ediyor. Cinsel organım biraz büyük ve çok belli oluyor. Kız arkadaşımın soğumasından korkuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, soğuyup soğumayacağını bilemem. Belki de ona daha da çekici gelebilir. Bunlar aramızda. Ama sendeki reaksiyon normal. Biraz özen göstermen, biraz kıza saygı duyman gerekiyor. Bu konular üzerine çok düşmeye gelmez. Doğa bildiğini okur. İradeniz ve kimliğiniz de iradenizi korur.

Kız arkadaşımın adeti gecikti

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama boşalmıyorum. Sadece zevk suyu geliyor. Kız arkadaşımla 4 aydır beraberiz. Sevgilimin adeti bu ay gecikti. 1 ay oldu adet görmedi. Acaba ne oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, vakit kaybetmeden hemen bir gebelik testi yaptırın. Zamanı uzatmayın. Eğer kız gebe ise dönüşü kolay yoldan çözüm arayın. Şans eseri hamile kalmamışsa önleminizi alın, kırmızı çizgileri aşıp birbirinizi mutsuz etmeyin.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan bir yaşam boyu gerçeği arar. Açtığı son kapıda yine kendisini bulur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder