Dr. Haydar Dümen Cinsellikten soğumayın
HABERİ PAYLAŞ

Cinsellikten soğumayın

Güvensizlik, vücudunu beğenmeme, mutlu olmama kadının cinsellikten soğumasına neden oluyor. İlişkide önemli olan birbirini sevmek, dokunmaktan keyif almak, bir arada bulunmaktan mutlu olmak. Her şeyi kendinize sorun etmeyin, yıllarınız yok yere akıp gitmesin.

BÖYLE SORU YOK!

Büyük diye mi kanıyor?

27 yaşında kadınım, 1 yıldır evliyim. Eşimle her ilişkiye girdiğimizde kan geliyor ve canım yanıyor. Orgazm da olamıyorum. Bu eşimin penisinin büyüklüğünden mi kaynaklanıyor? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bu kan benim de beynimi kanlandırdı. Ya 1 yıldır hep kanama. Hem acı hem başının tacı. İşte çelişki ve orgazmsız bir ilişki. Eşininki büyük. Büyüklüğü senin üzerinde bir yük. Herkesin dilinde, gönlünde büyük. Al işte sana büyük! Turşusu mu kurulur, önünde selam mı durulur yoksa tatsız, acılı bir büyüklüğe lanet mi okunur? Bunların tümü hesapta, bu koşullarda orgazm yasakta. Geriye bir uzmana gitmek kaldı. Oldu da bitti maşallah, iyi olursun inşallah!

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Ne zaman bozulur?

20 yaşındayım. Kızlık zarı ilişkinin ortasında mı bozulur yoksa bittikten sonra mı? Kızın canı yanar mı?

Değerli okurum, kızlık zarı gelinlik kız gibidir. Hem ağlar, hem gider. Önce nazlanır. Erkeğinden hoşlanmazsa boşverir, esneyiverir. Hoşlanırsa naza çeker, erkeğin sabrı üstüne karabiber eker! Çünkü kanamaya karar vermiştir. Olayın tam kıvamını bekler. Zaman ayarlı saat çalınca direncini koyuverir, hesap etmez. Ama öyle kızlık zarları da vardır ki, alkışlasan da, yalvarsan da bana mısın demez. Zara akıl ermez. İsterse kanar, isterse esneyiverir azar azar.

Hemen yoruluyorum

19 yaşında, 92 kiloyum. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde yoruluyorum. Kız rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, geleceğini düşün, damar sertliği ve şeker hastalığını hesaba kat, kilo alıp durma. Üstelik bu yaşta ilişkide yoruluyorsun. Bir de üstüne üstlük 92 kilo bir buldozer kol ve bacaklarından yeterince destek almıyorsan, kızın üzerine abanıyorsan o da altta tık nefes. Neredeyse kızı suni teneffüse ihtiyaç duyar hale getirirsin. Sen yorgun, o ezik. Nedeni kendinde arayacaksın. Kızın istekleri doğrultusunda değişime uyacaksın. Bu da hayatını kurtaracak.

Haberin Devamı

Çok istekliyim

2 yıldır çok istekli olmama rağmen ilişki sırasında hiç zevk almıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla birçok şeyi öğreneceksin, eşinin de ustalığıyla bunlar aşılacak. Gelecekte belki profesyonel bir yardım alırsın. Bunu kafaya takmaz, kendini fantezilerine kaptırırsan beklediğine kavuşabilirsin.

Gebe mi?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İkimizin de üzerinde eşofmanlar vardı. Acaba sevgilim hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Hamile kalmadı. Umarım, aklınız biraz daha iyi çalışır.

Neden böyle isteksiz?

6 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Ama cinsellik sorunumuzu çözemedik. Eşim cinselliğe hep soğuk. İstekli olmaya gayret ediyor, olmuyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, çok rastladığımız bir olay. Kadınların genelinde doku hassasiyeti yeterli olmuyor. Ama var olanı da çocukluk ve gençlik yıllarında başlayarak toplum ve aileler bastırıyor. Bu aşamadan sonra kesin çözüm için bir psikiyatri uzmanından yardım alırsanız olayın yolunu açarsınız.

Haberin Devamı

Bir kez denedim

19 yaşındayım. Henüz ilişkiye girmedim. Güzel bir kadın görünce hemen ereksiyon oluyorum. Bir kez ilişkiye girmeyi denedim ama hemen boşaldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şey zaman içindeki şartlanmalarına bağlı. Heyecanın azalacak. Boşalmalar doğru sürelerde olacak. Bu hedefe varmanın yolu kızlarla arkadaşlık ilişkilerini kullanmayı öğrenmen. Onlarla cinsellik olmadan konuşman, dostluk kurman ve flört etmen geleceğin için önemli. Önünde uzun yıllar var, dert etme.

Büyütmenin yolu var mı?

Penisim sadece 13 santim. Hiç ilişkiye girmedim. Çünkü utandım. Cinsel organımı nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin yeterlidir. Seni seven, severken saygı duyan, senin de beğendiğin partnerin ya da eşin olduğundan sorun yaşamayacaksın. Olay peniste değil, eşinin cinsel kimliğinde düğümleniyor. Sen şimdi arkadaş edin, flört et ve komplekslerden arın.

Sertleşme var ama...

21 yaşındayım. Sertleşiyor ama boşalamıyorum. Sizce normal mi yoksa bende sorun mu var?

Mastürbasyonda hep böyleydi, cinsel ilişkide düzelir diye düşündüm ama olmadı. Kız arkadaşım bunu fark edince utandım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis damarlarının ölçülmesinde yarar var diyorum. Bunun adı doplerdir. Ultrasonla bakılır. Bunu yaptırdıktan sonra gerekirse bana yazarsın. Ona göre yorum yaparız.

Birkaç damla geliyor

41 yaşında, bekarım. Haftada 1 kez mastürbasyon yapıyorum, 1-2 damla meni geliyor. Zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, 25 yıldır süren bu işe organ ne desin? Senin gönlün olsun diye 1-2 damla, zor bela ürün çıkarıyor. Hadi geç kalma, hemen evlen.

Kılları sevmiyorum

25 yaşında, bekar kızım. Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ama endişeliyim. Sebebi de göbek ve sırtımda kılların olması. Evlenince kocam beni beğenmez diye endişeliyim. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili kızım, bu tür kıllar lazerle yok ediliyor. O dert değil. Sandığınız gibi erkekler kılı kırk yarıp ince eleyip sık dokumazlar. Şaşıracaksın ama kıllı kadınlardan hoşlanan tipler vardır. Kendinle kavgayı bırak, cinsellikten soğuma. Sanırım alışacaksın.

Utanıyorum

40 yaşındayım, çok geç boşalıyorum. Doktora da gitmeye utanıyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, onun için elimizde tedavi yöntemi yok. Fantezileri güçlendir.

Erken boşalıyorum

19 yaşındayım ve çok erken boşalıyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, heyecan, acemilik ve cinsel coşku. İstem dışı sinir sisteminin heyecanlarla yüklü olması. Evlendiğinde tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare etmeye çalış. Sakin ol. Mastürbasyon sırasında geç boşalma tekniği kullan.

Engelleyemiyorum

Kız arkadaşımın elini tuttuğumda penisimden meni veya sıvı geliyor. İstemiyorum ama engelleyemiyorum da. Kendimden nefret ediyorum. Bundan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, o gelen meni değil. Kayganlaştırıcı sıvı. Nasıl yemek yerken ağızdan tükürük bezleri salgılarsa penisin içindeki idrar yollarında kayganlaştırıcı salgı bezleri var. Tahrik olunca bu sıvı salgılanır. Yumurta akı gibi beyaz, saydam olup dokununca biraz uzar. Bunun amacı birleştirmeyi kolaylaştırmak içindir.

Kan lekesi gördüm

18 yaşında kızım, sevgilim var. Üzerimizde pantolonlar varken seviştik. Eve gittiğimde çamaşırımda kan lekesi gördüm. Sevgilime anlattım, “Olmaz” dedi. Ne dersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, sevgilin doğru söylüyor. Olmaz öyle bir şey.

GÜNÜN SÖZÜ

Alkışın fazlası sağnak yağmur gibidir. Ayağa düşünce sel olur. Önüne geleni sürükler götürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder