Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Oyuncak ayı kızlık zarımı bozar mı?

Geçenlerde oyuncak ayımla mastürbasyon yapıyordum. Oyuncak ayımın burun kısmı içeri girdi ve kan geldi. Acaba kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Bir de beğenmediğimiz birine “Ayı” deriz. Şimdi bu oyuncak ayı o kötü şöhreti söküp attı. Oyuncağı böyleyse, bizim aşk çiçeğinin bal özüne inebiliyorsa... Neyse, biz dönelim öykümüze. Oyuncak ayı bir anı objesi olarak saklanacak. Yatarken “İyi geceler ayıcık”, uyandığında “Günaydın canımcık” diyeceksin. Cam gözlü ayı hep sana bakacak. Okurumuz da onu arada bir kucağınıza alacak ve hayallere dalacak. Yıllar geçecek, okşanmaktan tüyleri azalacak. Bir gün kızımız evlendi, gerdeğe girildi. Birden damadın gözü ayıcığa takıldı. “Ula ne bakıyorsun buraya” diye ayıcığı parçaladı, kızın ağlamasını da anlayamadı. Bu gazetecilik haberi kızın anılarında kaldı. Oysa ayıcık zarı kanatmamıştı.

Haberin Devamı

Penis boyu için formül bulduk

Üniversiteli iki arkadaşız. Ereksiyon halindeki penis boyunu bulmaya yarayan bir formül geliştirdik. Formülümüz kilo ile ayakkabı numarasının çarpımının boy uzunluğuna bölümü. Sonuçlar bizim değerlerimize yakın. Doğruluğu hakkında fikir verir misiniz?

CEVAP

İki bilgiçe, dört silgeç gerek yani silgi. Yaz, çarp, böl. Olmadı sil, bak burada hata var, onu bil. Yeniden çarp, böl. İstanbul oldu kardan göl. Bizim tavuklar soğukta vermiyor döl yani yumurta. Oldu bizim kafa elmalı turta. Bu hesaba can dayanmaz. Şimdiki yapacağımız hesaba da kadın, kız oynamaz. Kilo 120, ayakkabı numarası 45. Çarp, eder 5400. Böl onu boy 1.60’a. Sonuç 33-34. Oldu mu ya, derelere sular doldu mu ya, sel olup taştı mı ya. Akıl kafadan uçtu mu ya. Değerli okurlarım, şu kafayı biraz olumlu yönde ve iyi yolda çalıştırsanız ruhunuzu insanlığa ve estetiğe alıştırsanız. Ailenizle, işinizi ve geleceğinizi barıştırsanız. Her şey ne kadar güzel olurdu. Haydar Hocanızın çabaları da amacına otururdu.

12 sevgilim var ne yapacağım?

Sorunum şu: 12 sevgilim var. İlişkiye girmek istediklerim kabul etmiyor ama istemediklerim beni zorluyorlar. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

Değerli yavrum, körebe oyna. Körebe nasıl oynanır biliyor musun? 12 kızı birbirlerinden habersiz evine çağır. Geldiklerinde “Biraz körebe oynayalım, sonra konuşuruz” de. Kızlar şaşıracak. Sen şartını koy: “Kimi yakalarsam istediğim olacak”. Kendi gözlerini bağla. Nasıl olsa birini yakalarsın ve yakaladığını tutarsın. Ötekilerini de “İşimiz bitti, güle güle” diyerek evlerine gönderirsin. Şans yüzde 50. Senin istediğin ama karşı tarafın “Evet” demediği ise, Haydar Hoca’nın formülü işe yarar. Ama zaten razı biriyse “Ya bu Haydar Hoca kof laflar ediyor” der, geçersin.

Bebeğin cinsiyetini işaret eden ipuçları var mı?

Hocam, biz bir bebek istiyoruz. Vücudumuzda bebeğimizin cinsiyetini işaret eden ipuçları var mı?

CEVAP

Meraklı okurum, cinsiyeti ne olursa olsun, hayırlı, uğurlu ve de size bağlı olsun. Senin gibi fazla erkek, hiperaktif, sinirli ve kıskanç olmasın. Halası gibi vur tokatı lokmayı ağzından al, her söze cevap veren biri de olmasın. Haklarını korusun ama sabırlı olsun. Gözleri anasına, çenesi babasına, burnu anneannesine, alnı dedesine benzesin. Alt tarafa gelince; poposu anasına, ön takımlar sana benzeyen bir erkek olmasın. Her ikinizin gözüne girmek için de çift cinsiyetli doğmasın. Karıştırmayalım, işin b.ku çıkar. Aslında ipuçları var ama derinde, kasada gizli spermlerin içinde.

Haberin Devamı

Sevgilim bir hap almış, yürümekte zorluk çekiyorum

19 yaşında kızım. 23 yaşında bir erkek arkadaşım var. Düzeyli bir ilişkimiz var. Daha önce düzenli birlikte oluyorduk. Sorunum şu: Erkek arkadaşım bir hap almış. Bir gün boyunca evden çıkmadık. Cinsel organımda ağrılar başladı. İlişkiden sonra yürümekte zorluk çektim. Sizce bu kalıcı mı?

CEVAP

Yavrum, o geçici de asıl sorun hapta. Şimdi sen gençlerin başına dert açtın. Herkes nasıl bir hapmış diye onu arayacak, eczaneleri tarayacaklar. Tabii işler sarpa saracak. Adamın seni haşlamış. Hapa dikkat! Ne olursa hapsız olsun. Organlar soluk alsın. Gelelim şu düzey konusuna. Allahınızı severseniz düzeyli ilişki nasıl oluyormuş? Düz bir yerde olan bir ilişki mi? Yataksız, yorgansız ya da ipsiz, urgansız bir ilişki mi? Yani fantezileri zayıf ya da ayıbı kayıp o türden mi? Bak bende sizden neler öğreniyorum. Mübarek, hepiniz birer cinsel uzmansınız.

Eşimle ilişkiye doymuyorum

Gebze’den yazıyorum. 34 yaşındayım. 1.80 boyundayım, 90 kiloyum. Sigara kullanmadım, alkolü ayda bir alıyorum. Eşimle her gün 1 ya da 2 defa ilişkiye giriyorum. Eşim “Yeter” diyor ama ben doymuyorum. Eşim penisimden şikayetçi, çok büyükmüş. Çok ilişki bizi erken yaşlandırır mı?

CEVAP

Gebzeli vatandaş, her şeyin iyisi var, kötüsü var. İşte iyiler: Sigara yok, alkol sınırlı. Boy iyi, kilo biraz fazla. Enerji tüketimin için binmişsin dozere, gazla Allah’ım gazla. Eşine gelince; yukarısı bıyık, aşağısı sakal. Maşallahı var, iri ve güçlü bir koca. Söz dinlemiyor, bir de dozerin kepçesi büyük. Her şeyi anladım da, dozerin kepçesi toprağa daldı, kaç dakika orada kaldı, bunu anlayamadım. 1-2 dakika ise, yenge süre azlığından, yarım saat süre çokluğundan yandı ki ne yandı! Seni bilmem ama çok ilişki eşini yıpratmıştır bile. Sabah uyandığında göz kapaklarına bak, birleşme sayısını haftada 2 ya da 3 vitesine tak, dozeri yorma.

Nişanlım çok sert davranıyor

Ben bir kamyon şoförüyle nişanlıyım. Uzun aralarla beraber oluyoruz. Bana yatakta çok sert davranıyor. Ona bunu söylediğimde kabul etmiyor. Vajinamda çok ağrı oluyor. Bu durumu nasıl aşarım? Rumuz: Akıncı

Sevgili okurum, nişanlının bir kamyon şoförü olduğunu söylüyorsun. Adam ağır işçi. Bütün özelliği gücünü kullanmaya dayalı. Tabii ki o arabayı durdurmak için frene, yürütmek gaz pedalına biraz sert basıyor. Bu sertlik onun kimliğine yansımış olmalı. Sana kızması da örneğin frene bastı, araba durmazsa arabasına kızabilir. O alışkanlıktan olsa gerek. Seni de kendisinin bir aracı gibi görüyor olmalı. Eğer böyleyse biraz işiniz zor. Benden söylemesi, sevgilerimle.

Nar suyu içsem kızlık zarının rengi koyulaşır mı?

19 yaşında kızım. Limon yemeyi çok seviyorum ama duyduğuma göre “Limon kızlık zarının rengini açıyormuş. Annem de öyle” diyor. Acaba her gün bir bardak nar suyu içsem kızlık zarından gelen kan koyulaşır mu?

Sevgili okurum, limona da, nara da devam. Bırak içeride ikisi birleşsin, damarlarının içine yerleşsin. Her ikisi de yararlı gıdalar. Sağlığını olumlu etkilesin. Sen yani kızımız, gerdek gecesini beklesin. Göreceksin ki her şey yolunda gidecek. Çünkü sen doğru yoldasın, sakın orada ayrılma. Her duyduğuna inanma. İnanacak bir kaynağınız var artık. Bu köşede Haydar Hoca nöbette, başınız kalmasın dertte.

VAJİNAMI DETERJANLA YIKADIM NAMUSUM TEMİZLENDİ Mİ?

20 yaşındayım. Bir süredir birlikte olduğum erkek arkadaşımla oldum. Kendimi çok kirli hissettim ve eve gelince deterjanla vajinamı yıkadım, ovdum. Çok canım yandı. Namusun temizlenmiş midir, mikroplar ölmüş müdür?

CEVAP

Ah derlerdi de inanmazdım. Bu reklamlar beyin yıkarmış. Demek ki bu deterjan önce sevgili okurumuzun beynini iyice yıkamış. Pırıl pırıl anadan doğma yapmış. Lekesiz bir beyin. Her kula, her erkeğe nasip olmaz bir nimet. Şimdi gel Haydar Hoca ötekini hallet. Beyin yıkanmakla kalmamış, beden çamaşır makinesine atılır gibi tamamen temizlemeye alınmış. Her şey yolunda. Ama deterjanın dozu fazla gelmiş. Her şeyi silip temizlemiş. Böylece de namus lekelenmemiş! O mikroplar ölmüş, yerine yenileri gelmiş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder