Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Acaba zehirlendi mi?

Üç yıldır evliyim. Son 1 aya kadar yağmur, çamur demeden günde 4-5 kere ilişkiye girerdim. Geçen ay eşim bana bilmediğim bir yemek yedirdi. O günden beri benimki ayağa kalkamaz oldu. Acaba zehirlendi mi?

CEVAP

Değerli okurum, keşke yaşını da yazsaydın. Benden de daha doğru yanıt alsaydın. Neyse, o yemeğin adını, tadını varsa içindeki katkılarını öğrenirsen ve de dediğin gibiyse kesin köşeyi dönersin. Hemen tıbbi bir imalat, eczanelerde kutu kutu sat. Çünkü alıcıları çok. Kocasından bıkmış kadınlar, işi gücü boşvermiş yatanlar. İyi gelirdi.

Dahası kafayı cinselliğe takan, özellikle bunaklığa yol tutanlar için birebir olurdu. Ama okurum, böyle bir şey olmaz. Çünkü doğanın kurduğu bu yüce düzeni kimse bozamaz. Bak keyfine, kadınını üzme. Biraz daha bekle. Bedel ödüyorsun, günde 4-5 ilişkiyle kaynağının canını okursun, kadını da cinsellikten soğutursun.

Kızlık zarı dikimi yapacak bir işyeri açmak istiyoruz

Biz arkadaşımla kızlık zarı dikimiyle ilgili bir iş yeri açmayı düşündük. Sadece bu işi yapmayı istiyoruz. Sizce bu iş için bize gerekenler nelerdir?

CEVAP

Önce çuvaldız, öyle ya neyi dikeceğinize bağlı. Sonra dikiş iğnesi, ardından estetik iğnesi ve iplikleri. Gözlerde dürbünlü gözlük, İstanbul’da Bizans surları içinde bir mağara. Ailelerin ağına düşerseniz kazara, oradan yol yakın Topkapı-Edirnekapı mezarlığına. Şimdi sıra geldi randevulara.

Bir santral kurun, başına 8 operatör kız oturtun. İnsan boyu iki çelik kasa da bulun. Buraya kadar olanlarla hayal kurun. Ula zibidiler, yoksa bir derdiniz, sorununuz mu var? Buna niyet etmeden yakınlarınızdan işe başlayın. Bakın bakalım onların durumuna. Sonra hayalinizde bile olsa dokunmayın kimsenin onuruna. Yoksa birileri sorular soruverir, delinmedik yeriniz varsa deliverir.

Her gece seks yapıyorum

35 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Karımla her gece seks yapmak istiyorum, ilişkiye giriyoruz. Bunun bana ileride ya da şimdi bir zararı olur mu?

CEVAP

Okurum, dişlerin çürümeyecek. Gastrit ve ülser olmayacaksın. Biraz saçların dökülecek. Çok yemezsen kilo almayacaksın. Ama sevgili eşini bıkıp usandıracaksın. Karın yorulacak, belki de seksten soğuyacak. Buna rağmen onun da sana şimdilik zararı olmayacak.

Ancak iştaha ev yemeği yetmezse dışarıda yemek arayacaksın. O da porsiyonuna göre para. Paran yeterse, karın da “Bana musallat olmasın” derse sorun yok. Ya eşin, şöyle ya da böyle “Yetti gari” deyiverirse. Göreceğin zararın boyutlarını ben hesaplayamıyorum, çünkü hesap makinesi çıldırdı.

Ya hastalık kaparsam?

18 yaşındayım, geneleve gitmeyi düşünüyorum. Ama hastalık kaparsam diye endişelenmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, genelev için acele etme. Kaçmıyorlar, orada bekliyorlar. Genelevden mikrop kapacağını sanmıyorum. Ancak ruhsal yapının mikrop kapacağı, cinsel yapının da hayal kırıklığına uğrayacağına inanıyorum. Yapacağın çok şey var. Öteki gençler ne yapıyorsa onu yapacaksın.

Onu yapan gençlerin de bir bölümü nasıl sınıflarını geçiyorlar, derslerini çalışıyorlar ya da işlerine gelip gidiyorlarsa sen de onlar gibi olacaksın. İki yıl sonra yaş 20. O zaman bir şans arayacaksın. Kesin kararlıysan geneleve de uğrayacaksın. Bu 2 yılda birkaç flört denemesiyle kız arkadaşının etine, tenine değil, ruhuna uygun olduğunu anlayacaksın, böylece bana soru sormaya gerek kalmayacak.

Penisimden huylanıyorum

22 yaşındayım. İstanbul’da yaşıyoruz. Son 1 yıldır penisimden huylanmaya başladım. İlişki sırasında kız arkadaşım dokununca havalara zıplıyorum. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Kötü ve komik haber be değerli okurum. Kötülüğü huyundan, kendisinin maşallahı var sanırım ama bir de huylanması olmasa var ya. Dan dan çekilin yoldan dedirtecek. Olay kızın, kadının elinde. Uzaktan kumandalı bir makineye basar gibi sorunlar yaşayacaksın. Bu durumu bir de arkadaşların öğrense? “Kazara dokunuverdim” dese. Olayı kimse bilmesin, başın derde girmesin.

Otobüse, metrobüse binince kalabalıkta sen narayı atınca insanlar saldırı sanır, paniğe kapılır. Kıza söyle, sana sinsi sinsi yanaşsın, ufak ufak dokunsun ve onu alıştırsın. Bir de dokunma hissini azaltan pomatlar var, gerekirse onu kullanırsın.

5 öğün yemek yiyorum etkisi nereye olur?

55 yaşında, genç bir delikanlıyım. Günde 5 öğün yemek yiyorum. Bunun etkisi nereye olur?

CEVAP

Endişelenme dayı, sizin oralarda çok var mı kabadayı? Yani ormana yakın mısın, uzak mısın? Şeker misin, kaymak mısın? Pardon. Günde 5 yemek, 5 kere sofraya oturmak demek. Eğer ayakta yersen enerji midenden göbeğe, oradan da aşağıdaki öbeğe akar. Oturarak yersen, içeride birikir, arkaya dolar. Bunlar da duyulur be Osman Dayı. Dayıların dayısı. Aman seni yitirmeyelim. Kalan son dayımız da gitti demeyelim. Sen 5’ten uzak dur, 3’e çadır kur.

SEVGİLİM CİNSEL ORGANIMI ISIRDI, CANIM YANIYOR

17 yaşındayım. Geçenlerde sevgilimle ilişkiye girerken penisimi ısırdı. 3-4 gündür çok acı çekiyorum. Ne yapmalıyım? RUMUZ: BLACKSTAR

CEVAP

Okurum, ısırtmasaydın. Elalemin kızı bu. Ne olduğu nereden belli? Kurt kanı mı taşıyor, panter kanı mı? Yoksa içindeki canavar canı mı? Henüz evrimini tamamlamamış bir yaratık da olabilir. Bilmediğin karanlık yerlere parmağını bile sokma, içeride akrep ya da karadul olabilir.

İyi ki senin ki bekardı, ya bir de geçmişten bağrı yanık kara dul olsaydı? Ya seninkini koparsaydı? Eee peki Haydar Hoca’n ne yapsın? Kendinize acımıyorsunuz bari bana acıyın. Her neyse olan olmuş. Bilmediğin deliklere kalemini bile sokma, kırılıverir.

GENELEVDE İLİŞKİYE GİRDİĞİM TEYZE ‘BEKARETİN BOZULDU’ DEDİ

Esmer, 23 yaşında, 1.76 boyunda, bekar bir erkeğim. Kız arkadaşım yok. Tarsus’ta üniversitede son sınıfta okuyorum. Cinsel deneyimim olmadığı için arkadaşlarım beni geneleve götürdü. İlişkiye girdiğim teyze bana “Senin bekaretin bozuldu” dedi ve güldü. Erkeklerde de kızlardaki gibi zar var mı? Evlendiğimde eşim benim bir hayat kadınıyla ilişkiye girdiğimi anlar mı?

CEVAP

Okurum, yanıtıma başlarken beni de gülme krizi tuttu. Sesimi duyuyorsundur. Hahah hahh. O teyzelere de çok kızdım hani. Şunun şurasında kocaman bir kadın, teyze var. Eline düşmüş körpecik, bakir bir erkek. Teyze kim bilir kaç kişinin bakireliğini bozdun? Hepsine gülüyorsan vallahi sen çok uzun yaşarsın. Çünkü gülenler uzun yaşar. Bir kahkaha, iki pirzolaya bedel. Üstelik pirzoladaki gibi yağı da yok.

Değerli okurum, şu bakirelik olayında akla ilk gelen zar olduğu için, teyze ortaya böyle bir laf attı diye benim elim ayağıma dolaştı. Bu kızlık zarını bir yerlere koymaya çalışıyorum. Yer bulamıyorum. Okurum, kolayı var be! Erkeklerde zar mar yok. Erkek erkektir. Aslan gibidir. Koç, boğa ve tekede de insanda da odur. Bir gün uygun zamanda bu hayvanlara bak, zar görebilecek misin? Görürsen bana haber ver.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder