Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Gol atma zamanım gelmedi mi?

35 yaşındayım. Tek sorunum cinsel ilişkilerimi ilerletememem. Bu ihtiyacımı çeşitli film ve resimlerle gideriyorum. Benim de gol atma zamanım gelmedi mi? Sürekli ofsayta düşmekten bıktım.

CEVAP

Değerli okurum, acemilik ve alışma sürelerini atlatmış, bu yarışta geç kalmışsın. Sahaya ikinci yarıda çıkmış oyuncu gibisin. Hem antremansızlığın hem de enerji depoların seni sürekli ofsaytta bırakacak. Bunu bil. Ama öyle bir saha seç ki, kaleci uslu olsun. Ama sana gol atmak için öyle fırsatlar versin ki başkaları da bu golü senin hakkınla attığına inansın. Olay top da değil, kalecide. Kaleci var, kale direğinin arasından sinek geçirmez. Kaleci var kendini yere atar, topu filelere takar. Değerli okurum, nereden baksan 15 yıl kaybedilmiş. Telafi etmek için hemen evlen, mutlaka baba ol.

Haberin Devamı

Her gün salatalık yiyorum

Penisimin biraz daha büyümesi için her yolu deniyorum. Bir yerden duyduğum için penisi büyütür diye bol bol salatalık yiyorum. Sizce böyle bir şey doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, doğru ve dürüst yersen, afiyet olsun, salatalık yararlı bir gıda. Ama her gıdanın bir hedefi var. Salatalık su ve mineral dengeni sağlayacak ama penisin büyümesi için hiçbir işe yaramayacak. Yine de sen yemeye devam et, en azından zararı yok. Krizi de davet etmez. Daha ne diyeyim? Tazesini bulursan, bana adres ver gidip bir kasa da ben alayım, turşusunu kurayım.

Zevk almadım

18 yaşındayım. Geçenlerde milli oldum ama hiç zevk almadım. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Değerli okurum, geçenlerde havai fişekler patlatıyorlardı. Nedenini çözememiştim. Şimdi anladım köftehor. Demek bu konuda milli formayı giymiş gençler ordusuna sen de katılmışsın. Bundan böyle sefer hazırlığıyla ve sefere çıkmakla geçecek düşüncelerin. Kılıcın bilenmiş, bileğin güçlü olsun. Ama anlaşılıyor ki hayal kırıklığına uğramışsın. Oysa neler hayal etmiştin. Göklerde revani yiyecektin. Bu da yetmez, büyülü bir ortamda çiçek bahçesinde gezer gibi olacaktın. Neyse, sorun yok. Tarlayı yanlış seçmiş, dikenli, çamurlu bir bahçeye düşmüşsün. Umudunu yitirme.

Haberin Devamı

Yaşım büyüyor ama o büyümüyor

18 yaşındayım, cinsel organım 12 santim. Partnerim küçük olduğunu söyleyince kafama takıldı. Daha önce dert etmemiştim. Yaşım büyüyor ama o büyümüyor. İlaç, egzersiz ya da büyüten vitaminler var mı?

Değerli okurum, partnerin geveze ve saygısızın biriymiş. Onu ne ilgilendiriyor? Beğenmezse çekip gider. Bu konuda eksper mi yoksa seni etkisi altına almak isteyen profesyonel mi? Partnerinin gözlerine bak. Gözlerini kısmışsa, çabuk sinirlenen, dediğim dedik biri olabilir. İri gözlüyse, kendine güvenen türdendir. Gelelim Hocanızın söyleyeceği söze: İyisin iyi. Bu boyda penis evliliği alır götürür. Ve yorulmaz bir ırgat gibidir. Eğer boyla birlikte kilo da büyürse tam tersi olur, o küçülür, kasığın içine gömülür. Her şey dört dörtlük olursa, ilgi cinselliğe kayarsa aklın bölünür. Unutma, aynı arabayla iki yolda birden gidilmez.

Erkek arkadaşım tecrübesiz

26 yaşında kadınım, daha önce ilişkiye girdim. Şimdi 4 yıllık güzel bir ilişkim var. Ama erkek arkadaşım daha önce ilişkiye girmemiş. Girmediği için çok üzülüyor ve ilk ilişkiyi çok merak ediyor. Ona nasıl yardımcı olabilirim?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, bulmuşsun bir cevher. İşle kendine göre, yarat bir eser. Elmas değerli bir taştır. Onu pırlanta yapan usta ellerdir. İşte düştü eline. Terziye götürdüğün kumaştan bedenine uygun diktir bir elbise. Oğlan anasının dizinin dibinden ayrılmamış. Sen de sık sık dizine yatır, özlem çekmesin. Sonra birkaç adım daha at. Bak “Bu budur” diyerek oğlanın hayali bilgilerine gerçek bilgiler kat. Acele edip ürkütme. Yoksa pijama ile anasının evine kaçar. Zaferi kazandın, iki sonuç göreceksin. Ya ağzı kulaklarında ya da “Zevk almadım, bir şey anlamadım” diyerek depresyonda. Sabırlı ol, göster hünerini.

Gözlerimde sanki lazer var

19 yaşındayım. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Gözlerimde sanki lazer var. Kızların iç çamaşırlarına kadar hissedebiliyorum. O an hayal kuruyorum ve kendimden geçiyorum. Ne yapayım? RUMUZ: COŞMUŞ NURİ

CEVAP Nedir bu Nuri? Sağında, solunda bir sürü huri. Gözler lazer, organın azdıkça azar. Böylece ufaktan mezarını kazar. ‘Coşmuş kudurmuştan beterdir’ olmadan sana öneride bulunayım. Bir sirkte sihirbazlık yap. Lazerleri tak, herkesin içinde, altında, üstünde ne var, bak. Paraları cebe at. İşler iyi mi iyi. Ama bir gün kıskanç biri “Sen benim mahremimi gördün” diyerek yerse diri diri, işte o orada ben yokum sevgili Nuri.

Soğuktan benim ufaklık harekete geçmiyor

20 yaşındayım. İşim gereği dışarıda çalışıyorum. Benim ufaklık canlanmıyor. Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum. Acaba doğru mu? Bir hafta sonra sevgilimle birlikte olacağım. Ne yapmalıyım? RUMUZ: TALİHSİZ

Yaştan yana talihli, acemilikten yana talihsiz, cinsellikten habersiz. Kendini işe vermiş, hayatın sillesini yemiş yavrum. Sorun soğukluksa, sen ona sıcak bir ortam hazırla. Bunu da önceden ayarla. Ona kendi elinle yaptığın bir palto giydir. “Oh be dünya varmış” dedirt. Sonra o sıcak odalara alışacak, sıcak yuvayı bulunca da içeriye dalmaya çalışacak. Bu canlıların yasası. Aman dikkat et, Tanrı’nın yoktur sopası

Yoldan geçen kadınları çıplak düşünüyorum

Cinsel ilişkiye girmeyi çok istiyorum. Yoldan geçen bir kadını bile çıplak düşünür oldum. Ne olur yardım edin. RUMUZ:ÇARESİZ

Bekle yavrum, az kaldı. Sen gazetede haberleri okumadın galiba. İnsanları kıyafetsiz gösteren gözlük piyasaya sürülmek üzere. Taktın mı gözüne, inersin kadının, kızın özüne. Ama kazara o sırada akrabalarından biri geçiyorsa, senin gözlüğün de onu sadece bir dişi olarak seçiyorsa işte o zaman görürsün onları özelliğini. O insanlarda bulamazsın o beklediğin güzelliği. Böyle bir kusuru var bu gözlüğün.

Fındık, fıstık, sucuk yedim gece 8 kez boşaldım

Ben Gaziantep’ten yazıyorum. Geçenlerde bir kadınla bağ evine gittim. Atom, fıstık, fındık, sucuk yedim, 3 saatte 8 kez boşaldım. Eve gidince de iki defa mastürbasyon yaptım. Bu bana ya da ufaklığa bir sorun yaratır mı? RUMUZ: 153atyalı

CEVAP

Sucuklusu iyi olmaz be Antepli. Sucuklu dedin mi bir de sarımsaklısını yedin mi? Allah kolaylık versin yanındaki kadına. Bak tabloyu çizeyim. Kadın kokudan kendinden geçer gibi oldu, biber gazı yemiş emekli gibi gözünü bile açamadı. Senin makineliye doldurdun fındıkları, fıstıkları otomatiğe bastın, ilk hamlede 8’ini fırlattın. Polisler bağ evinde terörist var haberi almışlar. Bir de baktın ki etrafını sarmışlar. Kadının sahipleri de dışarıda. Teslim oldun kadere, eski dostuna. Anlamadın mı değil mi? Sıkı sarıl o eski dostuna, in haftada 2’ye.

RÜYAMDA TANIMADIĞIM ERKEKLERLE İLİŞKİYE GİRİYORUM

17 yaşında kızım. Geceleri terleyerek kalkıyorum. Sürekli rüyamda tanımadığım erkeklerle ilişkiye giriyorum. Birkaç kez mastürbasyon yapmayı denedim ama canım acıdı. Ben yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın? Zil takıp oynayacaksın. Tanrı seni korumuş. Tanımadığın erkekler de yolunu bulmuş. Ya tanıdıkların olsaydı? Her birini gördüğünde yüzün kızarsaydı. Erkekler de bunu cakozlasaydı. Seyreyle pandomimi. Seni sıkıştırıp arada bir “Öyleydi, değil mi” deselerdi, sana da itiraf ettirselerdi. Hadi iyisin iyi. Yabancı, kim olduğu belli değil. Uçtu gitti, gider. Zaten senden bihaber. Ama sen gaza gelip mastürbasyona kayınca, derin uykudan uyanınca tabii ki organın nazlanacak. Nazlandığı için de acıyacak. Bunda ne var?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder