Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Arabada ilişkiye girersek çocuk motor sevdalısı olur mu?

27 yaşında, çok mutlu bir erkeğim. Eşim ve ben motor sporlarına çok ilgiliyiz. Çocuğumuzun da motorlara ilgili olmasını istiyoruz. Acaba çocuğu arabada yaparsak bu ilgiyi sağlar mıyız?

CEVAP

Okurum, o işin modası geçti. Herkes arabada yapa yapa öyle motor tutkunları oldu ki, acemi çaylaklar sokakta vatandaşları biçti. Otomobiline göre, eski tip Volkswagen’de olan çocuklar duvar tırmanma ustası oluyorlar. Dar yerden çabuk fırlıyorlar. Karavanlardakiler, tembel oluyor ve yataktan dışarı çıkmıyor. Jaguar’da yapılanlar, 100 metreyi 8 saniyede alabiliyor. Ağır vasıta çocukları halterci oluyor. Okurum, gel sen şu otomobilden vazgeç. Su motorlarının üzerinde yap bu işi. Ülkemiz yüzme şampiyonu kazansın. Adımız olimpiyatlarda altın harflerle yazılsın. “En büyük Türk başka büyük yok” diye bütün dünya haykırsın.

Haberin Devamı

Kadınlardan çabuk sıkılıyorum

27 yaşındayım, çeşitli kadınla birlikte oluyorum. Ama aynı kadınla iki gün arka arkaya ilişkiye girersem boşalamıyorum. Neden ve niye böyle çabuk sıkılıyorum?

CEVAP

Canın tatlı isteyince lokumun lokumuna, ekmek kadayıfın kaymaklısına alışmış okurum. Çeşitlemelerde neler var? Kabak tatlısı sevene iyidir de sevmeyen ağzına almaz. İçindeki pirinci az, sulu sütlaçı yediğinde doyamıyor, “Oldum olası ayva tatlısını sevmem” mi diyorsun? Hey be aslanım, desene çeşitler içinde çile çekiyorsun. Ya sen ne diyorsun? Bu kadınlar kimler? Ve sen yeryüzüne gökten zembille mi indin? Durumun aynen sakal-bıyık hikayesi. Benim ayıp oluyor demekten başka sözüm yok.

Erkek arkadaşım yoruluyor

28 yaşında, ateşli, hareketli kadınım. Çalışıyorum. Erkek arkadaşımla haftada 2 kez ilişkiye giriyoruz ama beni tatmin edemiyor. Çünkü çok çabuk yoruluyor. “Benim pilim bitti” diyor. Daha hızlı olmasını ve bana yetmediğini nasıl söylerim?

Sevgili okurum, hayal bu ya arkadaşını bana getirdin. Ben de aldım karşıma. Önce şu soruları sorardım. Günde ne kadar sigara içiyorsun? Alkol alıyorsan miktarı ne? Biraz göbek görüyorum, kilo-boy oranı nasıl? Yatak sporunun dışında spor yapıyor musun? Spordan vazgeçtim yani hareketli misin? Oturmaya, arkadaş muhabbetlerine düşkün müsün? Dizi, film kolikliğin var mı? Yağlı yemeklerle aran nasıl? Yani şöyle bir İskender kebabı, yanında yoğurdu, domatesi, biberi. İlla ki biraz kırmızı biber acılı ve kekikli kızarmış tereyağ nasıl olur? Ne dedin, anlamadım! Yanında bir de buzlu rakı mı dedin? Emrin olur! Yağlı beyaz peynir ve kavun da bizden ikram! Kızım, erkek arkadaşına sorduğum bu soruların çoğundan ‘Evet’ yanıtı alacağıma inanıyorum. Sanırım içine sindiremediğin için yaşını yazmadın. İçimden bir ses 50 dolaylarında diyor. Arada bir pırlanta takviyeleri varsa idare et. Yoksa ben dileğini yerine getiremeyeceğim. Bu sırada tık nefes kalıp bir şey olmasın diye dua edeyim. Çünkü hayat zor, yol taşlı. Araba hızlı, yükü ağır başlı. Bilemedim ben ne yapayım?

Haberin Devamı

Sabuna basıp düştü zarı yırtıldı mı?

Sevgilimle banyoda sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk. Vücudumuz köpük içindeydi. Yere düşen sabuna sevgilim basıp kaydı. Kayınca sevgilimin penisi tamamen içime girdi. Kan geldi. Kızlık zarım yırtılmış mıdır? RUMUZ: ARAP

Haberin Devamı

Okurum, suya sabuna dokunmak tehlikelidir ve hamama giren terler! Seni hamamdan çıktıktan sonra ter basmış. Korkudan... Bu malum ‘kaza’ nasıl oldu ben tam anlayamadım? Önce gel, şunu çözelim: Siz sabunla, suyla ve birbirinizle oynuyordunuz. Adam sabuna bastı, yuvarlandı ve yüzde 100 isabet kaydedip sana saplandı. Kaydığı için hızlıydı, ortam da zaten müsaitti ve saplanış çok seri oldu. Rüzgar gibi geçti, ok gibi girdi. Vuruş 12’den olduğu için de ne zar kaldı ne de mar. Her şey parçalandı, patladı. Şimdi bu tüm olup bitenin suçunu sabuna yüklemek bence haksızlık olur. Sizin zaten niyetiniz varmış, su-sabun vesile olmuş. O çocuk kendini hamamlarda harcamasın. Attığını hep böyle 12’den vuruyorsa, okçuluğa falan başlasın. Kısa zamanda milli olur. Şöhreti dünyaya yayılır. Sana gelince: Sakın o çoçuğun ayağını kaydırmaya kalkma. Ayağı kayınca neler oluyor gördün işte.

Gencim, yakışıklıyım, olgunum ama kan görünce bayılıyorum

20 yaşında, genç, yakışıklı, çekici, olgun delikanlıyım. Kız arkadaşım ilişkiye girmeyi çok istiyor ama bakire. Beni kan tutuyor, görünce bayılıyorum. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: ARİFJİK

CEVAP

Arifjik, jiki attık, Arif kaldı. Ben de sana ‘Arifciğim’ diyeceğim. İznin olursa nedenini anlatayım. Akrabadan bir kızımız var. Gençleri seviyor, buluyoruz “Zıpır” diyor. Olgun istiyor, buluyoruz “Yorgun” diyor. İkisini birden bulup gösteriyoruz “Yakışıklı” bulmuyor. Yakışıklısına içi ısınmıyor, onu da çekici görmüyor. Yerde ararken, gökte bulduğum damat, sen şu kız arkadaşının pabucunu dama at. Düğün masrafların benden. Kızımız biraz çirkin, fedakarlık senden. İki araba, bir apartman kızın dedesinden. Yakala sen bu şansı ensesinden. Kan olayına gelince; çözümü kendinden. Çünkü kızımız biraz bakire değil. Gel bu fikrin üzerine eğil.

Kızların cinsel organlarını yiyesim geliyor

27 yaşındayım. Çıktığım kızların çoğuyla ilişkiye giriyorum. Şu an 5 kız var ve ben doymuyorum. Bir de kızların cinsel organlarını yiyesim geliyor. Bir kez denedim, kız beni dövüyordu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Açlık bu. Açlık adama fırın deldirirmiş. Bunu böyle bil. Ama önce ufak bir fıkra. Kız evlenecek, hiçbir şey bilmiyor. Yenge ona öğretecek. Başlıyor anlatmaya: “Erkeğin organının başı mantar, ortası keser sapı, dibi tencere kulbu gibidir. Sapını tut, kulbuna dokunma, sonra mercimeği fırına verirsiniz” der. İlk gece kız heyecanla yengeye telefon eder. “Yenge dediklerin tamam da bunu fırına veresim değil de, çiğ çiğ yiyesim geliyor ne dersin?” diye sorar. Demek ki arada sizin gibi yamyamlar da çıkıyor. Yedin diyelim, ya midene oturur ya da özel mala zarar vermekten sana sorular sorulur. Ola ki adliyeye gitmeden, kız ailesinden bir sorgulama kurulu kurulursa, yediğini kustururlar, yine onu sana yedirirler.

ÇOCUĞUM OLMASI İÇİN VAJİNAMA RAKI YERLEŞTİRECEKLERMİŞ

28 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı. Doktorlar ne eşim ne de bende sorun bulamadı. Son çare olarak yaşlı bir teyzeden yardım almayı düşündük. Teyze “Bugüne kadar 150 çift sayemde çocuk sahibi oldu” diyor. Kadın vajinamın içine hazırladığı özel bir iksirle rakı koyacakmış. Rakı kokusu burnuma gelirse çocuk sahibi olabilecekmişim. Kadın bu iş için 300 TL alıyormuş. Haydar Hocam, bu uygulamanın bilimsel bir tarafı var mı? Yoksa bu kadın yalan mı söylüyor?

CEVAP

Yanar, yavrum yanar. Orası cayır cayır yanar. Rakıda yüzde 40 ile 45 arasında alkol vardır. Yani yanan ateşe o rakıyı dök, alev alır. Sen yandığın zaman kim kurtaracak? Ya koku burnuna gelmezse 300 TL ne olacak? Herhalde kuş olacak. Her neyse, her şeyi duydum ama bunu duymamıştım. Okurum, hani ‘Rakıyı burnundan getirtme’ derler ya, gider adam meyhanede iki kadeh alır. Ona buna sataşınca gerçekten rakı burnundan gelir. Sonra da dayağı yer, oturur. Seninkisi de ona benzeyecek. Ama sen kadına bir şart koy. “Bu yakar korkuyorum” dediğinde kadın “Yakmaz” diye ısrar edecektir. Sen “Peki önce sende deneyelim” de. Razı olursa gerçek bir rakıdan (rakı şişesine konulmuş su değil) biraz dök ve gör ne olacağını. Kadın razı olmayınca “Ben sana 500 TL vereyim” de hatta 1000 TL’ye kadar çık. Kadın “Evet” demeyecektir. Sevgili okurum, onun aklı var da sizinkisi nerede? Hadi biraz düşün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder