Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kız her yerde ilişki istiyor

27 yaşındayım, kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Kız arkadaşım fantezilere çok düşkün. Aklınıza gelebilecek her yerde İlişkiye girmek için beni zorluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çok tedirginim, bu işi bitirmeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, yalnız ipin ucu kaçmakla kalmamış, fantezi yumağı da birbirine dolanmış. Bu tercihler arkadaşının damarlarında kan yerine şakır şakır akıyor. Önce bunu bil. Sonra yakalanırsan ne yapacağını öğren. Ben sana söylüyorum. Gözcüler, namertler, kasetçiler, ağzından söz alanlardan başın ağrır. Ama bir namert sizi olmayacak bir yerde yakalarsa? Aman Allahım ağzımdan yel alsın. Acilen önerimdir: Ya hemen arkadaşını evine yolla ya da şanssızlık olursave yakalanırsanız kendini kolla. Gerisini de bana sorma. Arif olana nasihat değil, ballı, börek bir sarma.

Haberin Devamı

Kuşu nasıl öttüreceğim?

30 yaşındayım. Maalesef benim kuş yeterince canlanmıyor. Kuşu öttürmem için bu konuda bana neler tavsiye edersiniz? RUMUZ: POSTACI

Değerli okurum, Eskiden Anadolu’muzun bir köşesinde doğmuş olsaydın 16 yaşında baba, 32 yaşında da yani bugüne göre 2 yıl sonra dedoş olurdun. Ne yaptın nettin? Şirket kurmakta, ortak bulmakta geç mi kaldın? Yoksa sermayeyi mi tükettin? Senin kuşunun yavru tüyleri yeni mi döküldü? Hep kafeste mi sakladın? Böylece kolu kanadı kırılmış gibi olup yem versin diye ellerine yani namerde mi muhtaç ettin? Öttürme işi ustalık ister. Öğrenme, kaşığı eline şöyle al, çatalı böyle tut, bıçakla gözünü çıkarma gibi lafla ya da pratik olur. Pratiğinde usta yanına gelir. Fare yakalayacak baykuş gibi yumuşak tüyleriyle tatlı tatlı dokunurken vurur pençeyi, bir lokmada yutar senin serçeyi. Peki sen hangi köydensin? Hizmetin kimden yana? Yani senden bir hareket gelmeyecek mi? Bak ortalık orman gibi. Dağ başında bile şeker kuşlar var. Orman ise kuş dolu, sanki kuş cenneti. Seç seç al. Ancak burada da niyet ve de ödenecek diyet önemli. Benden selam söyle senin kuşa, ötmeye başlasın. Ancak davulcular bile bahşiş almadan tokmağı oynatmıyor. Ona da bahşişini hazırla. Kör olduğu için ilk aşamada iş sana düşüyor. Öten kuşu seç ki iki kırık kanat yuvadan aşağı düşmesinler.

Haberin Devamı

Sertleşme olunca bayılıyorum

25 yaşındayım. Cinsel organım epey uzun. Kızlar ve kadınlar benimle ilişkiye girmiyor. Buna alıştım ama sertleşme olunca tansiyonum düşüyor, bayılıyorum. Bunun tedavisi yok mu? RUMUZ: BANA YAZIK DEĞİL Mİ?

CEVAP

Değerli okurum, ayıldığını, bayıldığını sanmıyorum da bu maili gönderdiğin iyi oldu diyorum. Büyüklük tutkunlarının da kulaklarına kar suyu kaçsın, kimse normalin üzerindeki ölçüler için hayal kurmasın. Ben senin olayının hesabını yaptım. 10 santim çapında 25 santim boyunda bir su kapı al, 250cc eder. Bu miktarın yarısı kendi dokusu. Oraya giden kan 125 cc. Eee be aslanım, adam kan merkezine gidiyor, 500 cc kanı veriyor. Bir bardak limonatayı da içince aslanlar gibi işine gidiyor. Bak karşımıza iki kavram çıktı. Birincisi yatıp uzanmak. İkincisi limonata bayramı, işte şifası hazır. Sen limonatayı peşin içiver ki damarlarından 1 santim kanın eksilmesin. Sana niye yazık olsun? Veren bol keseden vermiş. Yapılacak şey: İdareli, limonatalı ve yatarak kullan.

Haberin Devamı

Beklediğime değecek mi?

18 yaşında kızım. Sevgilimle 6 aydır flört ediyoruz. Evlenmek için 4 yıllık okulun bitmesini bekleyeceğiz. Ben o gece umduğumu gibi olmazsa diye korkuyorum. Beklediğime değecek mi? Ne olur yardım edin.

Sevgili okurum, ‘Ne umdum ne buldum’ beklentilerinin sonucu budur. Umutlar hep büyük, gerçekler çetindir. Bak üniversiteye de başlamışsın. Çileli yılların dikenlerle dolu. Yaralayıcı bir dikenin üzerine basarsan, topallarsın, fakülte 6 yıla uzar. Ülkemizde evliliklerin yüzde 90’ı hep umuda bağlıdır. Umut da piyango gibidir. Ancak yüzde 10’u beklediğini bulur. Bu iş konfeksiyon giymeye benzemez, özel dikiş ister. Dışarıdan görünüşe hiç uymaz. Çünkü yol hep sürprizlerle doludur. ‘Ne çıkarsa bahtıma’ konusu da cinsellikte çok yönlü bir denklem olduğundan beklediğini bulamayacaksın. Benden bu kadar. İster bekle, ister tekle, ister seksekle. Ama okulu asla ekme.

Pili bitmiş gibiyim

42 yaşındayım. Yeni girdiğim işte herkes 20’li yaşlarda. Bu nedenle kendimi pili bitmiş hissediyorum. Cinsel performansım da bu yüzden çok düştü. Sizce işimi mi değiştirmeli miyim? RUMUZ: ÇİKO

CEVAP

Değerli okurum, dünya cennetindesin ama farkında değilsin. Cıvıl cıvıl can, cıvıl cıvıl neşe. Onlardan kimileri sana abi, baba gibi yaklaşacak. Sevgililerinin nankörlüklerini anlatacak. Bu arada ortam uygunsa, biri de üzüntüden başını göğsüne yaslayacak hem ağlayacak hem de içindeki şeytanla boğuşacak. Şeytan ona “Bak tam bir baba, yaklaş daha yaklaş. Ondan zarar gelmez” derken, sen onun elini tutup, öteki elini de onun tutmasını bekleyeceksin. Şeytanın keyfi yerinde, keh keh gülecek. Dert mert bahane, ilişki şahane. Bu konuda senin yerinde biri olsaydı neler vermezdi. Bana sorarsan, canlar içinde performansın canlanır.

Kadın bayılıverdi

23 yaşındayım, penisim biraz büyük. Ben ilk deneyim için geneleve gittim. Ama kadın benim ufaklığı görünce kucağıma bayıldı. Çok üzüldüm, oradan kaçarcasına çıktım. Ben şimdi ne yapacağım?

CEVAP

Pes doğrusu! Mantığına, yorumuna, gözlemine pes. Değerli okurum, o bayılanın, öteki gördüklerinin yanında seninkisi olsa olsa yeni yetme bir delikanlının gelişmemiş cinsel organı gibi kalır. Üstelik ayılıp bayılana limonata, gazoz hikayeleri yapanlara da aldırma. Eğer senin dediğin gibi olsaydı kadın sana “Aslanım, sen çok değerlisin. Daha iyilerine layıksın. Ben sana layık değilim” diyerek klasik yorumunu yapar, sırtını okşaya okşaya seni kapı dışarı atardı. Eğer sen çıkmamak için direnirsen korumalara göz kırpar, sen iki korumanın kollarında havanı dışarıda alırdın.

DÜZENLİ SEKS YAPARAK 120’YE KADAR YAŞAR MIYIM?

30 yaşındayım, 5 aylık evliyim. Eşimle günde 5-6 kere düzenli olarak ilişkiye giriyorum. Bir haberde düzenli seks hayatının insan ömrünü uzattığını okudum. Hesaplamalarıma göre böyle giderse 120 yaşına kadar yaşayabilirim. Sizce bu mümkün mü?

CEVAP

Okurum, doğada bir düzen vardır. Buna halk arasında ‘Kantarın topuzu’ derler. Ayrıca ‘kantarın topuzuna dokunma’ sözü de yaygındır. Kantar bir tartı aracıdır. Ağır yüklerin tartımında örneğin; odunculukta falan kullanılır. Onun denge ayarı topuzundadır. Cinsellikte de bu topuzdan benzetme yapılmıştır. Eğer bu topuzu oynatarak 120’li yaşlara varılsaydı, senin atalarının ataları işin sırrını hemen keşfederler, şimdi ülkede 150’likler dolaşır olurdu. Hadi hayalini de süsledik diyelim. İyi mi olurdu? Sokakta 150’likler ordusu, sen de babanın dedesiyle cümbür cemaat sofrada olurdunuz. Gelelim şu sayı hesabına: Yine halk jürisine başvuralım. Onlar diyorlar ki “Ne fazlası ne azı, yaşatır bize hem kışı hem yazı.” ‘Bir kuyudan hiç ya da çok su çekersen kuyu kurur’ demişler. Yukarıdaki örneklerde olduğu gibi bilimle tecrübenin el ele olmasından yanayım. Bilim de aynen halkın söyledikleri gibi durumu yorumluyor. Dengenizi bozmayın, gerisini doğanın mekanizmasına bırakın diyor.

40 YAŞINDA DEDELERE DÖNMEKTEN KORKUYORUM

22 yaşındayım ve haftanın 6 günü ilişkiye giriyorum. Vites hiç düşmüyor. İlk başlarda çok hoşuma gidiyordu ama şimdi beni düşündürüyor. İleride ne yapacağım? 40 yaşında dedelere dönmek istemiyorum. Uykularım kaçıyor. RUMUZ: DÜZ VİTES

CEVAP

“Düz vites” mi dedin? İşte kendini ele verdin. Yani senin vites kolu elle mi çalışıyor? Oysa, senin gibi birinin elinin altındaki araba otomatik vites olmalıydı. İnişi, yokuşu da kendi ayarlamalıydı. Bu yaşta bu derde düşmek niye? Nasıl olsa kaynağın bol, para da ödemedin, “Ha babam de babam” diye diye böyle geçer yıllar. Kurur çayırlar, tozlanır yollar, zamanı gelir gözlük, kulaklık, dişlere dolgu. Ama asla akıldan düşmez organın formu. Yıllara meydan okumak sadece bu sahada akla gelir. Aslında o sistem herkeste 40’dan sonra yerine oturmuş olmalı. Doğaya mı isyan ediyorsan irade zaafı mı sergiliyorsun? Bak çevrene, herkes neler yapıyor. Topla, çıkar, böl. Elinde kalanı iyi yönde 3’e, 5’e katla. Dedelik de nereden çıktı? Gel bakalım 80’e , verelim seninle el ele. Varsa bir bozukluk bulalım bir çare.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder