Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Haberin Devamı

Sertleşmiş hali hep değişiyor

18 yaşındayım, penisimin ereksiyon halinin değiştiğini düşünüyorum. Bazen 17, bazen 15 bazen de 13 santim oluyor. Acaba sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, şu penis boyu konusunda ben de iyice şaşırdım. Neredeyse her gencin ve erkeğin kafasından atamadığı bir saplantı bu. 50 yıldır anlatıyoruz, kimse anlamıyor ve söylediklerime de aldırmıyor. Bu insanlar doğuyu, batıyı, kuzeyi, güneyi bilirler ancak yine de pusulaya bakarlar.

Bu durumda ben de sizlere hizmet olsun diye basit bir ölçüm aleti yapayım, üstten ölç, alttan ölç, çevresini topla, 3’e böl. Şu idealdir, şu fazladır diye sizleri bilinçlendirmek istedim. Ama sonra kendime geldim. ‘Haydar, sen ne yapıyorsun, el alem ne der’ diyerek ölçüm aletini kırdım attım. Okurum, anlattığın ölçüler duruma göre değişen ölçülerdir ve normaldir.

Kız neden böyle isteksiz?

22 yaşındayım. Üç aydır sevgilim var ve haftada 1 kere sevişiyoruz. Ben zevk alıyorum ama o almıyor. Kadın doğum uzmanına gittik, herhangi bir sorunu yokmuş. Neden istekli değil? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, ağır bir görev verdin bana. Saymakla bitmez ama yine de seni boş çevirmeyeyim. Ortada yemek var, sevgilin ona iştahla sarılmıyor, çünkü tadını bilmiyor ve iştah duymuyor. Üstelik midesini ağrıtacağını, bağırsaklarını bozabileceğini sanıyor.

Yemeğin içindeki bir kimyasaldan, rahminde olabilecek bir büyümeden korkuyor. En önemlisi koruması gereken değerleri koruma savaşına giriyor. Eğer sevgilinle evlenirsen iş sana düşüyor. O zevk alacak ama geriye ne kaldı? 3 nal ile 1 at. Doktor, sağlığını onaylamış. Evlen gel, nalı da biz çakarız, sizi de evrensel yarışınıza salarız.

Kilo versem uzar mı?

26 yaşındayım. 1.83 boyundayım, 84 kiloyum. Cinsel organımın sönük hali 3, ereksiyon hali 12 santim. Boyu normal mi? Kilo versem uzar mı? RUMUZ: ÇARESİZİM

CEVAP

Değerli okurum, seninkisi sağ gösterip sol vuran sihirbaz gibi. Kim bilir belki de sahtekar. Neyse o durum partnerini ya da eşini ilgilendirir. 1-2 santim kilo ihanetine uğramışsın. Geri kalan 12 santim iş görür. Keskin bir çakı gibi her şeyi başarıyla sonuçlandırır.

Sen de kadını gönülden fethedersen, kadının da her iki yönden sana tapar. Usta ellerde çubukla çalınan trompet ruhları uçurur. Tokmakla çalınan kafayı oynatır ve bununla da kalmaz kulakları sağır eder. Gerisi hikayedir, Hocanız bu raporu Türkiye’deki tüm kadın ve erkeklere bildirir.

Partner değiştirmekten bıktım

Penisim çok büyük. Benimle bir kez ilişkiye giren bir daha istemiyor. Partner değiştirmekten sıkıldım. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: KALPSİZ KARTAL

CEVAP

Değerli okurum ve de okurlarım, sevdikleriniz aşkına, siz erkekler santimetre hesaplarıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Büyük beklentisinin rüyalarını görenler de, görsünler ki bu büyüklük yüz güldürmüyor. Birine aşık olsanız, kız “Benden pas” der. Evlenmeyi düşünseniz aday yan çizer “Bir düşüneyim” der ve vazgeçer.

Aşık olsanız ruh bedende kendine salıncak bulamaz. Bir tür bela ki at atılmıyor, sat satılmıyor. Yaşam gerçeği, yalnız da yatılmıyor. Kör düğümü çözelim, dünyaevine girelim. Ancak evleneceğiniz adayları da bu konuda bilgilendirelim ki kız şoka girip bayılmasın, o gece acile kaldırılmasın.

Hanımların hiç mi suçu yok?

Erkeklerin mastürbasyonuna kızıyorsunuz ama “Git banyoya” diyen hanımları unutuyorsunuz. Ben hanımdan bu tepkiyi alınca işimi kendim halettim. Bazen elektrik aldım, bazen de kaçak elektrik kullandım. Hanımlar orta yaşlarda cinsellikten soğuyor ama hatır için beylerini biraz hoş tutamazlar mı? Haftada ya da 10 günde bir kocalarının sırtını sıvazlayamazlar mı?

CEVAP

Okurum, bir kısrağın var diyelim. O yüzlerce yıldır öyle eğitiliyor ki: Jokey üzerine binecek, onun isteğine koşacak, ona göre davranacak. Yeri gelince jokey mahmuzlayacak, yeri gelince kamçılayacak. Bir torba arpa ile karnını doyuracak. Ama istediği kadar da su içecek. Her şeyi neye programlarsan o onu yapacak. Sahibine gıkı çıkmayacak, ayağı incinse de, canı istemese de koşacak, koşmazsa kamçıyı yiyecek. Şimdi suç atta mı, koşu pistinde mi, seyircilerde mi?

10 aslan gücündeyim

28 yaşındayım. Günün her saati aklımdan cinsellik geçiyor. 10 aslan gücündeyim. 10 kere ilişkiye girsem 11’inciyi arıyorum. Kızlar bu durumdan çok memnun. İleride sorun çıkar mı diye endişeleniyorum.

CEVAP

Okurum, “Aslanım” diye diye sizleri aslan yaptık. Sonra da kendi putumuza kendimiz taptık. Ben de aslan terbiyecisi gibi aldım elime kırbacı, yapalım şu hesabı. Günde 10 kez ilişki, her biri yarım saat süre ve “İşte ilişki budur” dedirtse tam 5 saat soluk bile almadan çalış, didin, terle, koy sepete. Bir ilişki 10 dakika olsa, 20 dakika ara yani çay molası yine 5 saat. Buna “Olmadı bacanak tek tek bas, bize bu hesap yaramaz” notunu ekletir.

Bir ilişki 2 dakikayı geçmiyorsa, 10 ilişki az bile, 15’i hedefle. Partnerlerin nasıl memnun oluyorlar, anlayamadım. Her iki hesapta da benim bilgisayar ‘Error’ yazıyor. Ben de terör okuyorum, gözlerimden böyle. Senin kızlara da geçmiş olsun dileklerimi söyle. İn haftada 3’e, 80 yaşında da güven hormonlarındaki güce.

Reklamlardaki ilaçları içeyim mi?

22 yaşındayım, cinsel organım 8 santim. Bunalıma girdim. Bir yıl sonra evleneceğim. Reklamlardaki ilaçlardan kullanayım mı? Siz ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, elimde dürbün, baktım ufak bir şey büyüdü. Ters tarafından baktım, büyük küçüldü. Bu tür değerlendirmeler bakış açısına göre değişir. Fazla kilon varsa ver, meslek bakımından bükülmez bilek, sevecen ve güvenilir bir yürekle çık yola. Kulak asma sağa, sola. Garanti belgen benden. Minyon, sevimli, güzel bir kızı bulup evlenmek de senden. Verelim el ele, mutluluk destanı yazarsın. Arada bir bayram seyran beni de anımsar, ararsın.

UFAKLIKTAN SES GELMİYOR, KARIM BENİ TERK EDER Mİ?

44 yaşındayım, karım da 30 yaşında. Her gece seks yapıyordum, karım çok mutluydu. Ancak birkaç aydır benim ufaklıktan hiç ses gelmiyor. Karımın suratı asık, her şeye bağırıyor. Beni terk etmesinden korkuyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Okurum, küstü. Senin eve dama girmeyen yani çamaşırlar arasında bohçalanmış gibi olmayı içine sindiremeyen, fingirdek huylu, laylaylom soylu organ küstü. Kadının ise, biraz etine dolgun, bakışları sert ama “Hayır” demeyen yapıda olduğundan bir bakış, el ele tutuş, hemen git yatağa, alt alta üst üste değiş tokuş. Buraya kadar tamam. Alan memnun, veren memnun.

Ancak burada bir hesap hatası var. Senin emektar işçin emeklilik yaşı 80’e gelinceye kadar çalışmak zorundayken bu tempoya dayanamadı “Şimdilik benden bu kadar, beni kontrole götür” dedi. Tıpkı arabaların kontrolü gibi. Götürdün diyelim. Uzman önce motoruna baktı. Sonra elektrik donanımı ve bujileri kontrol etti. Penisteki süngersi dokuya kan geliyor mu ve dönüşteki damarda vana kaçak yapıyor mu diye ultrason tetkiki istedi.

Bu sırada senin organ yağmur bekleyen çiçek gibi başını eğip kaldı. Okurum, eşinin kavgalarını, sinirlerinin bozulmasını, seni terk eder diye düşüneceğine arabanı bir uzmana götürüp garanti belgesini alman, araba muayenesinden daha ucuz. Üstelik egzoz tamiri de yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder