Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Ufaklığın hiç neşesi yok

47 yaşındayım, emekliyim. Ufaklığın hiç neşesi yok. Kış nedeniyle sürekli uyuyor. Baharla birlikte kuşum avlanmaya başlar mı?

CEVAP

Değerli okurum, avcı kuşlar mevsime değil, nefislerine bakarlar. Mevsime bakanlar süs kuşlarıdır. Keşke sen kuşunun önce sınıfını ve adını koysaydın. Yani uçan kuşu havada yakalayan şahin mi yoksa sadece sinek avlayan saka mı, bülbül mü biraz ipucu verseydin.

Ama karşınızda leb demeden leblebi şekerini bile anlayan bir Hocanız var. Senin kuş galiba kerkenez türü. Ciddi bir derdi olmalı. Dert dışarıda yani eşten kaynaklanıyorsa, bıkkınlıktan ise vah yengeme. Ya da içeride damar sertliğinden ise elden gelen yapılır. En önemlisi kuşunda kırık, çıkık yok ama bıkıklık varsa vay halinize.

Haberin Devamı

Kuşum ötmüyor

Dört yıllık evliyim, kuşum ötmüyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Dört yıllık evli amca mı, torun sahibi er kişi mi yoksa baltayı eline alınca dağ deviren, zincir kıran, çam söken misin? Bu saydıklarım bizim gençlik yıllarımızın güç simgeleriydi. Şimdiki Örümcek adamlar, Süpermanler yaratıcıların beyninden doğmamıştı. Demek isterim ki gençsin, enerjin var. Ama senin deyiminle kuşun ötmüyorsa çareler değişir.

Bak canım kardeşim, “50 yaşındayım” deseydin, eşinin hakkını haftada 1-2 veriver. 60 yaşında ise haftada 1’i ihmal etme. Bunlar alt limitlerdir. 70’inde isen 10 günde 1.80 yaşındaysan, 15 günde bir. Daha yukarısı ise senin paşa gönlüne kalmıştır derim. Ya Diyojen’in gündüzleri fenerle adam aramasına döndürdünüz beni. Bu nedenle cezalısın. Burada mağdur olan eşindir. Sen mastürbasyon tutkunusun.

Çünkü hep böyle oluyor, böyle geliyorlar. Kolayına bir iş. Zahmet, masraf, sorumluluk, gören, soran, şantaj yapan ve para bekleyen yok. Gir bir deliğe, tuvalet, banyo, yorgan altı, kilitli kapı arkası kur hayali, aç interneti, seyret rezaleti derken coşa coşa normal seksi ya tanımıyorsun ya unuttun ya da hastalandın. Önce adını koyalım, sonra kolları sıvayalım.

Eşim 3 kere boşaldı, üçüzümüz olur mu?

20 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Korunmadan girdiğimiz ilk ilişkide eşim 3 defa içime boşaldım. Acaba üçüzümüz olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, vallahi şanslısın. Ya senin adam 5 defa boşalan türünden olsaydı? Bu 5 çocuk yürümeye başladığında ne olacak, hiç düşündün mü? Ördekler yüzerken ya da yürürken yavruları her zaman arkalarındadır. Öyle bir 5’li, seninle 6’lı, bazen de babayla beraber 7’li sürü oluşturacaktınız. İşin facia kısmı burada bitmiyor.

İki kere ya da 5 kere içeri boşalan erkeğin spermleri orada kıyasıya bir meydan savaşına girecekti. “O benim, o benim” diye yumurtaya koşarken içeride de sperm katliamı yaşanacaktı. Bakın, siz okuyucular mantık yolundan ayrıldınız mı bizim de dudaklarımıza böyle şeytani gülücükler yerleşiyor.

Sevgili okurum, iki kere birleşmişsiniz, ortada fol yok, yumurta yok. Çocuklar ikiz diyelim. Tek çocuklu olanlar, ne yazık ki gecede bir kez birleşebiliyorlar diye mi bakacağız? Evrenin yaradılışında bile ortaya bu kadar çok teori atılmadı. Bu teoriler gülmece bazında iyi de, gerçekte bir dramın güldürüleri. İstediğiniz yapın, doğa bildiğini okur.

Haberin Devamı

İlişkiye girecekken kaçıyorum

24 yaşında kızım. Artık ilişkiye girmek istiyorum. Kafamda bitirdim ama tam ilişkiye girecekken kaçıyorum, huylanıyorum. 3-4 kez denedik. Erkek arkadaşım da acele ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, erkekler acele ederler, yangına koşan itfaiyeciler gibi risklere de girerler. Acelenin de acelesi ve de acemisi olan erkeklerin kimileri ham karpuz gibidir. Dışarıdan gören maşallah desin, içeride ise kan kırmızı lezzet yerine ham karpuz yesin türdendir. Senin durumun acemi ve huysuz ata benzetilir.O tür atların yelesine dokunmak istesen bile, at huylanır ve huysuzlaşır. Atların da safkanları iyidir yani. Bu iyilik de senin ve ilerideki eşinin şansına kalmıştır. Sorunun kaynağı senden, devamı ise partnerinden. 2-3 birleşme için seni ürkütmeyeceğine söz versin, gerisini siz bilirsiniz. Bundan sonrası tıbbi olsa da öneri, ürkütür ördekleri.

Yeniden patron olmak istiyorum

18 yaşındayım, eskiden düzenli mastürbasyon yapardım. Şimdi o kadar çok yapıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibiyim. Ben kendimin patronuydum. Yeniden patron olmak istiyorum.

CEVAP

Okurum, organla, oyunbozanla başa çıkılmaz. Girmiş başın derde. Nasihat nerede, ferman nerede? Dinlemez, tümüne bana mısın demez. Doğası böyle. Doğasında var deyip işin içinden çıkıveririz. O doğasının anayasasının birinci maddesidir.

Mutlaka dediğini yaptırır. Bu durumda kişi sakal-bıyık durumuna düşer. Yine de şanslısın. Ya bir de evli olsaydın? Ve onun emrine uysaydın? Kadının vay haline de her gün bayram diyen türünde olsaydı... Neyse gerisini bana söyletme. Yeniden patron olacaksın. Bunun birazı senin, bir bölümü de genetiğin emrinde.

Ya ilk gece sertleşmezse?

40 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. Kadınlara yaklaşmaya korkuyorum. Yakında görücü usulü evleneceğim. İlk geceden ya sertleşme olmazsa diye korkuyorum. Bana yardım eder misiniz? RUMUZ: YALNIZ KOÇ

CEVAP

Okurum, 15-40 yaş arası, 25 yıl gitti. Hem de ilkbahar yılları. Geriye yaz sonuyla sonbaharlık 25 yılın kaldı, yaş 65’e vardı, cinsellik kışa girdi. 25 yılı da ona ekleyelim. 25 kış yılına dua edelim, kar yağmasın, don tutmasın ki tuttuğun elinde kalmasın. Umutların sararıp solmasın. Biz önümüzdeki 25 yıla dönelim.

Evleneceğin kız da korkak çıkarsa, gerdeğe girdiğiniz ilk gece sen korkudan bir köşeye çekildin, kız da bir köşeye sinerse... “Gel, vallahi bir şey yapmayacağım” diye kıza yalvarırsın. Kız da “Korkuyorum, eğer korkmuyorsan sen gel” derse? Yandı bizim gerdek gecesi. Kız canlı, biraz matrak, içi de neşeliyse...

Ya duvağını açıp parmaklarını yarasa parmağı gibi uzatıp “Yerim seni vallahi de billahi de yerim” diye üzerine yürürse. Sen hazırlıklı ol, her ihtimale karşı iç çamaşırlarının altına biraz bir şeyler bağla. Böyle olmadı da iki mahcup, biriniz taze, çıtır salatalık gibi, sen katur katur, tazelik yerine kabuk bağlamış psikolojilerinizle birbirinize yanaştınız diyelim. Değerli okurum, büyük ihtimalle sertleşme olmayacak. Ama hep öyle de kalmayacak. Ya uzun süre oyun bozanlık yapacak ya da sana her gece cennet meyvelerini tattıracak.

KOCAMIN SERTLEŞME SORUNU KABAK TADI VERDİ

24 yaşında, 6 aylık evli kadınım. Eşimle henüz ilişkiye giremedik. Çünkü kocamın penisi tam sertleşme olacağı sırada sönüyor. Doktora gittik, testler yapıldı, ilaç verdiler. Sonuç alamadık. Bu iş artık kabak tadı verdi. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, rahmetli babam kabak tatlısını çok severdi. Hor görme hakiri. Onu bulamayanlar da var. Hayatı boyunca bir erkekle öpüşmeden bu dünyadan göçüp gidenleri bilirim. Hor görme sözünü kullanmam eşin yüzünden. Zavallı aslında kahrından ölüp ölüp diriliyor. Ne çalıştığı yerde ne de evde yüzü gülüyor.

Bu nedenle içinden “Bir dert ki yürekler acısı, bir dert ki düşman başına” deyip durur. Üstelik sadece kabağın tadını alamamaktan değil, sevgili eşine mahcup olmaktan içten içe erimekte. İşte tam bu sırada umut kapısı çalınsa? Sizin o kabağınıza biraz ceviz, badem kırıntıları dökse ve üstünü de kaymaklasa ne dersiniz ha! Ye ye koynunda yat. O gün toksan, eşinin koluna uzan yat. Sözlerim sana hayal gibi geliyor değil mi?

Sizi bu koşullarda derdinizle baş başa bırakıp biz doktorlar “Elimizden bu kadarı” geliyor dersek hepimize yazık olur. Demokrasilerde çare tükenmez. Çatalla hoşaf içilmez. Şekeri unutulmuş muhallebi yenilmez. Çözümü olan sorunlarda da pes edilmez. Eğer “Ayrılayım” dersen, ikinci evliliğin ne getireceği bilinmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder