Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Kadın penisi görünce, “Evlenme, karın seni boşar” dedi

Beş gün önce bir kadınla ilişkiye girdim. Bana “Penisim çok uzun. Evlenme sen karın hemen boşar” dedi. Moralimiz bozdu. Nasıl bir yol izlemeliyim? RUMUZ: UZUN GENÇ

CEVAP

Değerli okurum, penis uzun. Ya akıl nasıl? Bu ikisi arasında genellikle ters orantı olur. Bu nedenle sordum. Çünkü mailinden hiçbir bilgi edinemedim. Erkek arkadaşlarınla sohbet edip şakalaşırken penis muhabbeti yapmadınız mı? Ya da sen aralarında ‘En uzun olan’ ödülünü almadın mı? Bunlar kafamı karıştırdı.

Haberin Devamı

Aklımı asıl allak bullak eden kadının dedikleri. Be kadın ilişkiye girmişsin, iyi kötü dememiş kaynamış mısırı koçanıyla yemişsin. Sanırım bir şeyden de gıcık kapmış, “Evlenirsen seni karın terk eder” demişsin. Sana ne el alemin adamının evlenmesinden? Sen penis eksperi misin ki fikir beyan ediyorsun? Ya benim okurumun evleneceği kadının büyük beklentisi varsa?

Bak genç vatandaşımıza ne yaptın? Bir lokma bal yedirdin, sonra burnundan getirdin. Değerli okurum, uzun uzundur. Bu da bir şanstır. Kimi 1 santim fazlasına neler vermez, kimi uzunu içine sindiremez. İdealini bulana aşk olsun, aç koynunu kuş konsun. Olduğun gibi davran, yola devam.

Kocam sırtını dönüp uyuyor

34 yaşında kadınım. Kocamın ilişki korkusu var. Fantezilerle bile ikna edemiyorum. Ben çok istekliyim. Penisi 16 santim. Sanıyorum utandığı için bana arkasını dönüp uyuyor. Ne olacak halimiz?

CEVAP

Sevgili okurum, her şey tamam anladım da 16 santimlik, fevkaladenin fevkinde bir penis için eşin neden utansın ki? İşte bunu anlamadım. Yaşın, cinsel enerjin ve isteğinin doruğunda. Adamın ise kırağı vurmuş patlıcan gibi. Buruşmuş, kızartmaya gelmiyor.

Karnıyarık için tavaya yanaşmıyor. İmam bayıldıya izin vermiyor. Bu konuda fanteziler yani soslar da işe yaramıyor. Geriye ne kaldı? Patlıcanın kimyası. Yani eşinin ruh dünyası. Tek yol turşusunu kurmak. Hadi hayırlısı diyelim. Bu turşu işinde yılları beklemeyelim.

Benim asker romatizma mı oldu?

Soğuk havalarda benim asker iş görmüyor, ağrıyor. Acaba romatizma olabilir mi? RUMUZ: KURŞUN ASKER

Haberin Devamı

CEVAP

Öyle olacak tabii. Sen küçükken küçük kurşun askerlerle oynaya oynaya seninkisini de onlara benzetmişsin. Bu benzetme ile onda biyolojik bir kimlik oluşmuş. Etten duvar, pardon etten organı kurşuna çevirmişsin. Hem iyi hem de kötü olmuş.

Eğer emir dinliyor, hazır ola hemen geçiyor, görevini eksiksiz yerine getiriyorsa işte o asker iyi asker, senin askerdir. Üşümesini ve romatizmal ağrılarını dert etme. Önerilerime uyarsan öyle bir kıvamına gelir ki sen bile şaşarsın. Onu biraz ısıtmak gerekir. Isıtıcı jel, termofor gibi malzemeler var. Günde iki kere, yarım saat kundağa sarar gibi sararsın, iyi gelir. Daha iyisi doğal yoldan, organik lezzetten bir ortamda yine günde 2 kere yarımşar saat uykuya yatırırsan, senin kurşun askere söz geçirebilirsen ne ala.

Yoksa kimyasal malzeme kullanmak gerekebilir. Ben de onları pek sevmem. ‘Ben sevdim mi tam severim.’Pardon yine gereksiz bir laf oldu. Bu bir şarkıydı. Yani ben olaya el attım mı tam tedavi ederim, adam gibi adam yaparım. Yapamazsam çürüğe atar, sahibine alternatif ararım. ‘Sabreden derviş, muradına ermiş.’, ‘Armudun iyisini ayılar yermiş.’ Değerli okurum, mesaj verildi, gereken dersi almaya bak.

Haberin Devamı

Enerjim bitmek bilmiyor

19 yaşındayım. Benim enerjim bitmek tükenmek bilmiyor. Kız arkadaşım bana yetmiyor. Onu aldatmak zorunda kalıyorum ama yine tatmin olmuyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Bu yaşlarda her genç cinselliğin milyonerlik dönemini yaşar. Bitmeyecekmiş gibi bir serveti de gözü kapalı harcar. 30’lu yaşlarda bizim kapı yavaştan çalmaya başlar. 50’li ve 60’lı yaşlarda ise kapının önünde kuyruklar oluşur, alarm zilleri susmaz olur. Ya gençler, şu serveti uygun yatırımlarla besleseniz. Gelecekte bu yatırımın faizi bile yeter deseniz. Ama nerede? Bizim gençler iş başında. Su doldurur kovasına kuru derede.

7 kız arkadaşım var 7 kez ilişkiye giriyorum

33 yaşında, 2 çocuk babasıyım. 7 kız arkadaşım var. Cinselliğe çok düşkünüm. Bir buluşmada 7 kez ilişkiye giriyorum. Ayrıldıktan sonra nerede dar kıyafetli bir kadın görsem fanteziler kuruyorum. Artık kendimden korkuyorum. Acaba ben sapık mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bilimin uzaktan istek üzerine uzaktan teşhis koyma hakkı yoktur. Çizdiğin tablodan benim kafamda bir imaj oluştu da bu tabloda seni oturtacak yer bulamıyorum. Önce şu 33 yaşının altından girelim, sonra 7 sayıların altından çıkalım. Anladığım kadarıyla çok zenginsin. “Yok Allah’a şükür geçinip gidiyoruz” der gibi sesini duyuyorum.

İki çocuğuna babalık yapmaya nasıl zaman buluyorsun diye sorsam “Akşamları hep evdeyim” diyeceğin kesin. Geriye ne kaldı? İş güç. Eğer “Bir de işletmem var” diyorsan doğrudur. Bu kızları da onların arasından seçiyor olabilirsin. Burada hesap ve plan basit. Her hafta bir kıza izin verirsin, dışarıda buluşursunuz.

Bu iş nasıl dönüyor bir de ona bakalım. Bu kızlar birbirlerini tanımıyor olabilirler. Yedi ilişki! Ne kadar da hızlı olsan 7 saatten daha önce bitmez. Her şey tamam. Sen bugüne kadar neler yedin bana bunu anlat bakayım. 7 yaşın ile 17 yaşın arası önemli. Uğurlu sayın da 7 olduğuna göre bana çağrışım yaptı. Şimdi sorumu yanıtla, benden cevap bekle.

DIŞARIDAKİ KADINLARLA ÜÇÜ, BEŞİ BULUYORUM

60 yaşındayım. Karımla ilk yıllarda her şey iyi gidiyordu. Şimdi tüm zevk damarlarım kurumuş olmalı ki onunla 40 yılda bir zar zor ilişkiye giriyorum. Dışarıdaki kadınlar söz konusu olunca kendimi tutamıyorum, bazen 3 ya da 5 kez ilişkiye giriyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Vay benim moda sakallı okurum. Şu sakallarındaki beyazlaşmış kıllar olmasa söylediklerine inanmayacağım ama sakalına hürmeten inandım. İnandım da karıcığının hakkını yemeni sana yakıştıramadım. Çapkın bakışlı, çorapları nakışlı okurum. Yani sen ilk yıllar eşini kullandın kullandın da, eskiyince çöp sepetine mi attın?

O başka kadınlara ne oluyor? Onlar nerede hazır bekliyorlar. Seni seni, benim yaşlı tekem. Eğer sen kadının hakkını yemeseydin ben de sana böyle takılmayacaktım. Biliyorum, karın öyle doğmuş, seni elinde tutamamış. Yoksa kuş uçurtmazdı. Aldığı eğitimden belli. “Sağa bakma, sola bakma, geceleri iç çamaşırsız yatma, ailemizin şerefini ucuza satma, yasak meyveleri tatma, helal mala haram katma...” Of ben bile yoruldum.

Bunca kuşatma karşısında kalmasaydı seni dışarıdakilere kaptırır mıydı? Mevcut enerjisini ilk yıllar sana verdi. Peki bunlar kimin işine yaradı? Dışarıda alıcılar hazır. Amcamız da olgunluğun dolgunluğunda. Hadi kolay gelsin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder