Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Karım öylece yatıyor

33 yaşındayım. Geçen yıl evlendim, eşim 21 yaşında. Evliğimden çok mutsuzum. Çünkü ilişki bana zevk vermiyor. Karım hiçbir şey bilmiyor, öylece yatıyor. Ben ne yapacağım?

CEVAP

Ay ne kadar güzel bir tablo çizdin değerli okurum. Usta sensin, sıva kolları. Eşinden bir seks tanrıçası yarat. Kendin pişir, kendin ye. İşe ilişkinin mutfağından başla. Yemeğin tuzu, suyu ya da tatlının şekeri dengeli olsun. Ayrıca neyi bilmesini istiyordun? Yani ilişkiden önce yarım saat seni odada sırtında mı dolaştırmalıydı?

Haberin Devamı

Varsayalım ki içgüdülerinden birini aktardı, sana teklif etti ya da uyguladı. Ağır cezada mı yoksa asli cezada mı yargılayacaksın? Bu da bilinmez. Karın cahil diyelim, sen de tam cahilmişsin be okur! Gencecik kadın hocan mı olsun isterdin? Freud ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ demiş, formülü vermiş. Sorumluluğu da erkeklere yüklemiş.

10-15 kere ilişkiye giriyorum

23 yaşındayım, cinselliğe çok düşkünüm. Bünyem zayıf ama kızlarla üst üste 10-15 kere ilişkiye giriyorum. Bunun sırrı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bu yağmur ve talandan evliliğe bir şey kalırsa idare eder. Geçmişteki savurganlığınla ödeşirsin. Değerli okurlarım, kızların, kadınların maillerinden hiç kuşkulanmıyorum. Ama erkeklerin gönderdiklerini bazılarını içime sindirmiyorum. İşte bir örnek daha. Bir kızla değil, kızlarla ilişkiye giriyormuş.

Üstelik de baklava göbeğe, üçgen omuza da sahip değilmiş. Neyse o kızların tercihi. Ya değerli okurum, insaf edin, bu kadar da saçmalamayın yani. Günde 10-15 ilişki mümkün olsa bile, tüm güne zor sığar. Hadi aslanım, sen yola devam, evlenirsen halin duman. Eşine dostuna da geçmiş olsun, benden selam.

Kız korktu aramız soğudu

19 yaşındayım, penisim çok büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedik. Penisimi görünce kız korktu ve kaçtı. Aramız soğudu, ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Kız iyi yapmış be delikanlım. Benim delikanlım dediğime bakma, senin niyetinde delikanlılık yok. Kız arkadaşın kendisiyle yüzleşecek ve bir şeylere karar verecekti. Bir bakıma şans yüzüne güldü. Organın boyu onu korkuttu. Böylece o da bir deneyim kazanmış oldu. Şimdi eminim “Görmeden asla evlenmem” kararını vermiştir.

Haberin Devamı

Ayrıca kendine de “Bununla evlenmiş olsaydın yanmıştın be kızım” demiştir. Aslında şans burada her ikinizden yana. Sen kendinle yüzleştin, kız hemen arkadaşlarına koştu, dertleşti. Kimi “İyi yaptın” dedi, kimi kıkırdayarak “Biraz daha ileri gitseydin” diye bir adım attı. Haydar Hocan da sana ‘Dengini bulmadan evlenmeden’ öğüdünü verdi.

Babamın öğüdüne uydum

Küçükken babam bana sürekli “Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkalarına yapma” öğüdünü verirdi. Ben 40 yaşına geldim ama cinselliği yaşamadım. Ne olacak benim bu halim? RUMUZ: VEFALI EVLAT

CEVAP

Vefa sözcüğünü bir semt adı değil de sadakat olarak algılayan okurum. Burada bir hedef şaşmasına bağlı yanlış yorum var. Kendine küpe takılmasını, rujlu makyaj yapılmasını, topuklu ayakkabılarla hava atmasını da istemezsin değil mi?

Kazara evlensen eşine bunlar yapılacak. Bu durumda ne olacak? İnadı bırak, antrenman için şu evrensel takını bir zahmet bir kadına takıver. Baban insanlıktan ders vermiş. Sen cinsellikten anlamışsın, hepsi bu kadar.

Haberin Devamı

Seksten zevk almıyorum

20 yaşındayım. Seks yapmaktan arkadaşlarımın bana anlattığı kadar zevk almıyorum. Yapmak istiyorum ama zevk almıyorum. Sanki hiç yapmasam da olur gibi geliyor. Cinselliği yaşayınca pişmanlık hissediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, senin arkadaşların obur takımından. Önlerine gelen nimeti geri çevirmiyorlar. İçinde şeker tadı olsun da gerisi önemli değil. Yanık yağda pişmiş olsalar bile bayram yapıyorlar, mideye indiriyorlar. Sen seçicisin. Şekerin tozu, hamurun unu, yağın ne azı ne çoğu ve ateşin de ayarı tam olacak. Her şey düzgün.

Lokma tatlısı geldi önüne. Ruhun “Tabak lekesiz, çatal, kaşık tertemiz, masa örtüsü, peçete eksiksiz olsun” diyor. Öyle olursa tabak tabak yesen de doymaz, ertesi günü dört gözle beklersin. 40 yaşından sonra da fırından yeni çıkmış çıtır çıtırları da hiç düşünmeden mideye indirirsin be okurum. Kendini gözleyip durma, ikide bir organa hata bulma.

Her gün ceviz yiyenin oğlu olurmuş, doğru mu?

35 yaşındayım, 3 kızım var. Erkek çocuğum olması için ceviz yemem gerektiğini söylediler. Haftada 1 kilo ceviz yedim ama dördüncü de kız oldu. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, cevizdeki mineraller ve E vitamini kemiklerini güçlendirdi. Bu durumun cinselliğine de olumlu etkisi oldu. Ama çocuk için böyle bir kural yok. Ceviz yemene karşı değilim ama miktarı biraz fazla. Günde 2-3 ceviz yemek yeterlidir. Bu yolda devam et.

700-800 KADINLA BİRLİKTE OLDUM

Mavi gözlüyüm, 1.84 boyunda, 83 kiloyum. İki yılda 700-800 kadınla ilişkiye girdim ama isteğim bitmiyor. Başım derde giriyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Aman efendim aman, kimleri görüyorum. Maviş gözler, tıpkı kargalarımın gözlerine benziyorlar. Boy pos Hollanda tipi, ruh ise tam Ortadoğulu. Hayaller, rüyalarla karışınca bazen Simbatlığa, bazen Binbir Gece Masalları’nın krallığına, bazen de senin ayağının tozu bile olamayacak ama tevuzundan dolayı Don Juan’lığa oynayan okurum.

Bir arkadaşım vardı, atmasyondan dolayı ‘Jilet’ derlerdi. Bir gün “Yılda 3 bin kadınla yattım” demez mi? Ben her gün 1 kadın olsa yılda 360 eder dediğimde arkadaş “Ben günde 3 kadınla oluyorum” deyip jiletini çatlatmıştı. Demem o ki bu konuda senden daha jiletleri var. Ben aradan çekiliyorum. Seni psikiyatri kliniğinin berberine havale ediyorum, birbirinizi tıraşlayıp durun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder