Dr. Haydar Dümen Dr. Haydar Dümen anısına
HABERİ PAYLAŞ

Dr. Haydar Dümen anısına

Mikiyi elektrik çarptı, eski gücüne kavuşması için ne yapmalıyım?

Evdeki sigortalarla uğraşırken elektrik çarptı. O günden beri benim miki eski gücünü kaybetti. Mikiyi nasıl harekete geçiririm? RUMUZ: SÜLO

CEVAP

Değerli okurum, elektrik bu, oynamaya gelmez. Sen hiç üzülme, Haydar Hoca’n çare bulacak. Düşmanını aynı silahla vuracak, yine elektrik çare olacak. Nasıl yani? Anlatayım: Ona bir jenaratör bulacaksın. Ama bildiğin makineden, metalden, tellerden oluşan jenaratör değil. Jenaratör canlı. Her tarafından elektrik saçan, karşı cinsten biri.

Haberin Devamı

Biraz iri, biraz diri. Onunla önce arkadaş olup elini tutacaksın. Gözlerini kapatacaksın, farkında olmadan ellerinden geçen elektrik ampullere ulaşacak. Ampüller hafiften canlanacak. Cereyan aktıkça akıyor, akü doldukça doluyor. Kızın gözleri sende, ne olduğunu anlamıyor, kendince hayallere dalıyor. Okurum, bundan sonrası kırmızı nokta, yolu kendin seç ama doğru dürüst bir yola geç.

Kız penisimi küçük buluyor

24 yaşındayım, 110 kiloyum. 1.83 boyundayım. Cinsel organım 15 santim. Kız arkadaşım ufak diye yakınıyor. Kilo versem faydası olur mu, ne kadar uzar?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını haklı bulmuyorum. “Kilosu fazla, şakalaşırken altta kaldım, ezildim, üste çıksam omuzunda kuş gibi kalıyorum” deseydi haklısın diyerek zayıflatma modasına da uyarak sana bir kür verirdim. Uzun boyuna sesini çıkardığını sanmıyorum. Kilo demek biraz da nefes demektir. Arkadaşın “Tık nefes kalınca korkuyorum, bu nedenle onu yormuyorum.

Oysa ben de hamur gibi yoğrulmak istiyorum” yakınmasında bulunsaydı, ona da çare bulurdum. Hayır efendim, arkadaşın bunlarla ilgili değil. “15 santim penis küçük” diyorsa, ben de ‘Biz bu köşeden davul mu çalıyoruz?’ diye sitem ederim. Eğer 30 kilo verirsen 2-3 santim penis yağdan kurtulur. Kız da aradığını bulur.

Ağırlık kaldırdım, kan geldi

Ağırlık kaldırdım, benden birkaç damla kan geldi. Acaba kızlık zarıma zarar geldi mi? Çok korkuyorum.

CEVAP

Ne oldu hanım kızım? Ne kadar ağır kaldırdın? Bir yerlerin mi incindi? Örneğin; belinde ağrı var mı? Ağır kaldırırken dengeni kaybettin ve düştün. Bacağında, poponda ezik oldu mu? Kısacası sen bir uzmana gitsen, benim sorularım ne ki doktor sana neler neler sorardı. Böylece sorumluluktan kurtulurdu.

Haberin Devamı

Örneğin; 6 ay sonra bel fıtığı olsan, “6 ay önce doktor bunu niye bulamadı?” onu suçlardın. Gelelim son sözlerimize; o nazik bölgede bir fark mı var yoksa bir işaret mi geldi? Kızım, her şeyde de böylesine saçma kuşkularla örneğin; düşmeyle, ağırlık kaldırmayla kızlık zarına bir zarar gelmez diye biz bu köşede yılda ortalama 32 makale yazıyoruz. Gözünü dört aç, beni oku, yakala mutluluğu.

Cinselliğe hevesim yok

Cinsel yaşantım yok gibi. Hiç hevesim yok. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli mi, sevgili mi derken kalemim yazdı bile. Sevgili ve pek değerli okurum, in misin, cin misin? Ne yer, ne içersin? Hevesin havalandı da kayboldu yani geri dönmedi mi yoksa bir ine girdi de çıkış yolu mu bulamadı? Uzun geceler nasıl geçti? Rüyada mı görmedin?

Ya şu komşu kızı Kezban’la hiç mesajlaşmadın mı? İnsan merak eder, şöyle bir dokunur. Derinlik ya da yükseklik korkun mu var? Eğer bir peşrev yapıp sahaya çıksan Grekoromen’den başlayıp yağlı güreşte işini bitirsen var ya sana bir kadın yetmez. Eğer kadınsan ve bekarsan gözün de yerinde durmaz.

Haberin Devamı

Arkadaşım keçi gibi inat ediyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama kız hep inat ediyor. İlişkiye gireceğimiz zaman adeta keçiye dönüşüyor. Ne yapmam gerekiyor? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin keçiye sevgi ve selamlar. Onu görmeden çok sevdim. Geriye beğenmem kaldı. Rengi nedir? Kahverengi ise açık mı, koyu mu? Siyahsa mat mı, parlak mı? Benek var mı üzerinde? Başının üzerinde bir tutam kıl, çenesinin altında sakalı da var mı? Bak buna kafayı takma, dişilerde de olur.

Gözleri mavi mi, kahverengi mi? Keşke bunları yazsaydın. O zaman ben sana neler döktürürdüm. İnadına gelince; nesi inat be! Seninle çarşıya, parka, kafeye gidiyor. Korkmadan bir odaya da giriyor. Elini, belini tutuyorsun. Kız inatçı değil ama boğazlanmak, derisinin yüzülmesini istemiyor. Sen kasabına fazla, dahası hiç güvenmiyor. Elindeki mızrakla kim oluyorsun ki kendine kasaplığı ya da cellatlığı yakıştırıyorsun? Çünkü sırada kan beklentin de var.

Üstelik karnın aç, işin yok, geleceğin karanlık. Buna karşılık havan çok. Kız kaçtı kaçtı. Bu yolda dirensen de bir gün ayağın sürçecek. O zaman ailene “Bakın gelin kızınızı getirdim” mi diyeceksin? Eğer öyle olsa bile 19 yaşında olduğun için ailenden önce benden zılgıtı yiyeceksin.

Benim ufaklığı yuvada unuttum

21 yaşında, inşaat işçisiyim. Eve çok yorgun gelmiştim karımla sevişirken uyuyakaldık benim ufaklığı yuvada unuttum. Sabah uyanınca çıkardım. Karım hamile kalmış mıdır? RUMUZ: GARGAMEL

CEVAP

Neyi unuttun, neyi unuttun? Elimi, ayağıma dolaştırdın. Değerli okurum bile diyemedim. Dilimi de dolaştırdın. Yanlış anlamadım değil mi? Seninkisi yani ufaklık dediğin benim de anladığım şey mi? Gönderdiğin maili okumuşsundur.

Öyleyse yanlış yok, yangın var. Yangın var oğlum, yangın var. Ufaklık nasıl bir şeydi? Tip tarifi yap. Çöpe falan karışıp bir yerlerde bulunursa yanlış adrese gitmesin. Seni bulurlur bundan cinayet bile çıkabilir. “Olmaz Hocam” deme. Ülkede neler olmuyor ki. Ula yoksa seninkisi takma, portatif tiplerden yani ultra modern bir şey miydi?

O zaman hata sende. Böyle değerli bir yapıyı beline bağlamalıydın. İnşaatta çalışmanın bu işle ilgisi olabilir mi diye düşündüm. Beynimi alarma soktum. “Saçma da olsa bulun, bana bildirin” dedim. Yanıt hemen geldi (Hiperaktiftir kendileri).

“Sahip çalıştığı iş yerindeki tuğlalarla kendi tuğlasını karıştırmış olabilir” dedi. Ufaklık da yorgunluk üzerine yorgunluktan “Yetti gari” diyerek büzülüp çekilmiş, torbaya iltica etmiş olabilir diye rapor verdiler. Eğer senin dediğin doğruysa işler iyice sarpa saracak demektir.

SEVGİLİM GECEDE 5 KEZ İLİŞKİYE GİRMEK İSTİYOR BİR DERİ BİR KEMİK KALDIM, YARDIM EDİN

Ben 28 yaşında, güçlü, kuvvetli bir erkektim. Ancak kız arkadaşımla ilişkiye girmeye başladıktan sonra bir deri bir kemik kaldım. Gecede 5 kez ilişkiye giriyoruz. Ama doymak bilmiyor. Ben de onu kaybetmekten korktuğum için “Yok” diyemiyorum. Bu ileride benim için bir cinsel sorun yaratır mı? Matkabımın bozulmasından çok korkuyorum. Geceleri uykum kaçıyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Okurum, kız tabii seni bırakıp kaçacak, bu kesin. Gecede 5 demek, her keresinde 3 dakika demektir. Bunun adı da aperatif türü yemektir. Bir, iki lokma yut, sonra arkadaşının elini tut. Kadın aç, 3 dakika ona yetmedi.

Yediği boğazında kaldı, midesine bile inmedi. Tekrar oturdunuz bu işin başına, kaşık çaldınız keşkek aşına. Üçüncü kaşıkta boğaz tıkandı, mide kasıldı ama doymadı. Sen ağır işçi. “Hep bana hep bana” der gibi keser sallıyorsun. Testere gibi bir sana bir banayı bilmiyorsun. Üstelik yorgunluk ve heyecandan eriyorsun.

Bir de bunun ertesi günü var. İşini iyi yapmazsan patronun seni kovar. Şimdi iki arada değil, bir derede kaldın. Çıkamıyorsun, kafanı kaldırıp geçenlere bakıyorsun. Ben sana yol gösteriyorum. Çok kalmaz, yakında düzenin zıvanadan çıkacak. Sen çöp sepetine atılınca kız arkadaşın da başının çaresine bakacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder