Dr. Haydar Dümen Dümeni eşinize bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Dümeni eşinize bırakın

Haberin Devamı

Bazı kadınlar için orgazmı yaşamak zor ve zaman alıyor. Burada en büyük hata suçlu aramak. Cinsellikten korkmayın, dümeni eşinize bırakın ve her şeyin tadını çıkarın. İşler bir süre sonra yoluna girecek, üzülmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Gıcık yapıyor, neden?


21 yaşındayım. 1 kez mastürbasyon yapınca tüm isteğim kaçıyor. Bir de mastürbasyondan sonra boğazımda gıcık oluyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, iştaha dokunmayalım, dengeyi koruyalım. Organın da yapısını bozmayalım, doğanın verdiği doğru yoldan ayrılmayalım, gözümüzü boş hayallere kaydırmayalım. Bir ilişkide orgazmı da lütuf gibi sayalım. Asla onu zorlamayalım. Ne istersin garibimden? Uslu, terbiyeli çocuk gibi duruyor. Arsızlık yapmıyor, üstelik hakkı olmayan kıza, kadına da bakmıyor. Boğazındaki gıcığa gelince; mastürbasyon öncesi veya sonrası 1 bardak ıhlamur ya da süt içiver. Sitem etme, gönül ver, o da sana “Yaşa patron” der.

1 saatte 5 kez boşalıyorum

İlişkiye girince partnerlerim dayanmıyor. Her seferinde 20 defa boşalıyorum. Bazen 1 saatte 5 defa boşaldığım oluyor. Doktora gitsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktor derken kimi kastediyorsun? Yani üroloji uzmanı mı? Hayır, ona değil, önce bir psikiyatriste git. Zeka testine gir. Normale yakın çıkarsa idare edersin. Eğer şeşi beş, 5’i 25 görüyorsan işler değişir, yine yetmez. Bu sefer de manyaklık taraması yapılsın. Sanırım bir tarafa takılacaksın. Belki de hemen kliniğe yatırılacaksın. Çünkü hesap kitap bilmediğin için seks gücüne kendini kaptırmış, erkekleri çileden çıkarıyor, kadınlarımızın başına da dert açıyorsun.

Evlenmeden denesem mi?

21 yaşındayım. Hiç cinsel deneyimim olmadı. Tecrübesizliğim yüzünden evliliğimde mutlu olur muyum? Evlenmeden bir kadınla denesem mi?

CEVAP

Değerli okurum, kitaba ve bilimsel görüşe göre deneme zamanıdır. Bu da her gencin ilk ilişkisidir. İlkler beklendiği gibi olmaz, hesap kitap tutmaz. Kişiye de bağlı olup ortamın uygun, partnerin de canlı ve anlayışlı olması gerekir. Bilimsel olarak okeylendin, kişisel olarak ise sen bilirsin. Ne hesap edersin, ne kazanır ya da ne kaybedersin bunlar bizi ve bilimi de aşar. Aynı uçurtma uçurtmak gibidir. Rüzgarın yönü ve uçurtmayı havalandıracak türde olması, ipinin de kopmaması şarttır. Buna karşı hâlâ yükselmiyorsa, uygun havalarda denemeyi sürdürelim.

Nişanlım şüpheleniyor

24 yaşında kızım, nişanlıyım. İlişkiye girdiğimizde benden kan gelmedi. Benden şüphelenmeye başladı ama ben kimseyle çıkmadım bile. Sizce neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, esnektir. Demek ki nişanlın POSTA Gazetesi’ni okumuyor.

Başım ağrıyor

17 yaşındayım. Mastürbasyondan sonra başım ağrıyor. Lütfen yardım edin.

CEVAP

Değerli çocuğum, işaret! Başın sana işaret veriyor. Anlamasan bir süre sonra isyan edecek. Onu da anlamazsan dizlerinin feri kesilecek. Mastürbasyonda boyun kaslarını fazla germe. Bitince baş ve boynuna biraz masaj yap. Devam ediyorsa bize mail at.

Kızın canı yanıyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla haftada 2 kere ilişkiye giriyoruz. Eskiden birlikte orgazm oluyorduk. Şimdi ben boşalamıyorum. Yakında düğünümüz olacak. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, düğüne kadar ilişkiye ara verin. İlişkinizi haftada ya da 10 günde 1’e indir. Hem ruhunuz dinlensin hem de yeni bir düzenle bu işe girin. Bu çözülebilir bir sorundur. Şu anda yapılacak bir şey yok, çünkü ortada sorun yok gibi.

Birden her şey bitiyor

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken tam orgazma giderken her şey bitiyor. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu delikanlıyla evlenirsen bir süre daha bu alışkanlığın sürer ama zaman senin en büyük yardımcın olacak.

Orgazmı yaşayamıyorum

28 yaşındayım. 3 ay önce evlendim. İstekliyim ama orgazmı yaşayamıyorum. Mastürbasyon yapınca orgazm oluyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, orgazm olamamanın hem fizyolojik hem de psikolojik nedenleri var. Klitoris orgazm oluyorsun, bu ileride orgazm olacağının bir işareti. Ama zamana ihtiyacın var. İlişkide ‘Orgazm olacak mıyım, olmayacak mıyım?’ gibi önyargılar seni olumsuz etkiler. 1 yıl geçsin bakalım. Bazı teknikleri de öğrenirseniz yardımı olur. Ortamı ve fantezileri yerinde kullanın. Dümene de eşin geçsin ki sana biraz destek versin.

Kız başlamadan kaçıyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye karar veriyoruz ama sevgilim başlamadan kaçıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli yavrum, kız arkadaşın çok iyi yapıyor. Onu kutluyorum. Her ikinizi de yanaklarından öpüyorum.

Vajinam çok büyük

24 yaşında kızım. Benim vajinam çok büyük. Bu sizce normal mi? İleride evlenince sorun olur mu? Hiç ilişkiye girmediğim halde neden büyük?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapısal özellik. Normaldir. Kimilerinde böyle, kimilerinde öyle olur. Kızlar bu konuda biraz titiz ama erkekler pek buna bakmazlar. Sen kendi haline bırak. Asla komplekse girme.

Erkek arkadaşım ayrılmak istiyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kabul etmiyorum. Sevgilim ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, hiç vakit kaybetmeden ayrılacaksın. O aklı başına gelmemiş, eli ekmek tutmamış, seni hiç düşünmeyen sorumsuz delikanlıyı seksle elde tutamazsın. Bırak ayrılsın. Hem kendine hem ona iyilik etmiş ol.

Penisi büyütür mü?

28 yaşındayım. Penisim 12 santim. Daha büyük olmasını istiyorum. Bir alet varmış, düzenli kullanırsam 1 yıl içinde 4 santimlik büyüme olacağı yazıyor. Bu sizce ne kadar doğru? Kullansam zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal ve büyümesine gerek yok. Böyle bir alet yok. Vakum diye piyasada satılan reklamların tümü şarlatanlık. Bu işleri kafana takma yeter.

Kısır mıyım?

Çok fazla mastürbasyon yapıyorum. Her gün 4-5 defa oluyor, bazen de 6’ya çıkıyor. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli yavrum, sayının çok olduğunu biliyorsun. Sınırı aşmış her eylem, her olay sorun yaratır. Günde 7 kere yemek yemek, 12 saat uyumak gibi. Kalkıp seni elini bağlamayacağıma göre sen düşüncelerini ve elini oradan çekeceksin. Aklına gelince hemen olduğun yerden uzaklaş.

Kendimi sıkıyorum

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ara sıra sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Boşalmamak için çok kasıyorum. Bu sefer de kasık ve testislerimde ağrılar oluyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Sevgili okurum, sıkma kendini. Sıkarak ne kazanacaksın ki? İçeride basınç yapıyor. Spermlerin turşusunu mu kuracaksın? Daima doğal olan en iyidir. Ama zamanla erken boşalmamayı öğreneceksin.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanın karşıtı yine kendisinidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder