Dr. Haydar Dümen Evlilik derdinize derman
HABERİ PAYLAŞ

Evlilik derdinize derman

Erkeklerin dert yandığı erken boşalmanın tedavisi var. Kadınlar da zorda, zevk alamamaktan yakınıyorlar. Bunun için evlilik ortamı olmalı. Düzenli cinsel yaşam, çiftin birbirine alışması ve şartlanmanın olmamasıyla her şey yoluna giriyor.

Cinsellikten soğuyorum

23 yaşında kızım. Göbeğimde ve sırtımda kıllar var. Evlendiğimde eşim beğenmezse ne olacak? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili kızım, kıllar lazerle yok ediliyor. O dert değil. Sandığın gibi erkekler kılı kır yarıp ince eleyip sık dokunmazlar. Kendinle kavgayı bırak, cinsellikten soğuma. Sanırım zamanla alışacaksın.

Haberin Devamı

İsteğim arttı

18 yaşındayım. Şimdiye kadar kimseyle olmadım. Bu aralar isteğim çok arttı. Günde 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce ileride zarar görür müyüm? Bir de penisimin boyu 15 santim. Sizce ideal mi?

CEVAP

Değerli okurum, her şey yolunda, sağlık yerinde. Otur önüne konan yemeği güzel güzel ye, şimdilik o yemeğe sos karıştırma. Zamanla hayatın o sosu yemekle geçecek. Bu yaşta da bedenini ve ruhunu o sosa alıştırma. Sonra mide fesadına uğrarsan demedi deme. Daha erken yaş 20’yi bekle.

Neden kan gelmiyor?

27 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik. Ama ne ilkinde ne de sonrakilerde kan geldi. Nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Yıllardır bu konuyu yazıyorum, merak etme. Kızlık zarın esnek, evlendiğinde de kanamayacak. Başını eğme, dik dur.

Erken boşalıyorum

Beş yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle, telefonla konuşmakla olmuyor. Tedavisi ve kullanman gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Dayanamıyorum

23 yaşındayım. Kızları görünce dayanamıyorum. Cinsel isteğim artıyor. Kız arkadaşım yok. Ne olur bana yardım edin. Geneleve de gitmek istemiyorum.

CEVAP

Okurum, bu yola aynen devam. Ama astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Hayatınız kararmasın. Ama kızlarla sempatik ilişkilerini geliştir. Keyif al, keyif ver. Doğal olarak yavaş yavaş bir ilişki kurma zamanın da geliyor. Ama bu genelevde olmasın.

Haberin Devamı

Mutlu edemiyorum

25 yaşındayım. İlişkiye girince çok çabuk boşalıyorum. Bu beni tatmin etmiyor. Şimdiye kadar birlikte olduğum hiçbir kızı mutlu ettiğimi düşünmüyorum. Evlenince bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama günü birlik ilişkilerin varken tedavi olma şansın zayıf.

Kararsız kaldım

Sevdiğim bir kız vardı, ilişkiye girdik. İlk defa benimle ilişkiye girdi. Acaba ona sevdiğimi söylemeli miyim? Yoksa her gün ilişkiye mi girmeliyim? Kararsız kaldım.

CEVAP

Değerli okurum, ortada batık geminin mallarını bulmuş gibi konuşuyorsun. Her gün ne ilişkisi be! Önce sevgi yani aşk sonra meşk. Şu kız arkadaşını aşkla, sevgiyle doyur. Sonra cinselliğini kayır. Sen tersten başladın. Aya gitmek için dünyadan değil, aydan dünyaya geliş gibi bir yanlış yaptın. İster evlen, ister sev, ister birlikte ol. Ama delikanlı, yiğit ol. Arkanda gözyaşlarını bırakma.

Kadın kaçtı

İki yıllık evliyim, 28 yaşındayım. Penisim 24 santim. Eşimle ilişkiye giremiyoruz çünkü canı yanıyor. Sorunun eşimde olduğunu düşünüp başka kadınla olmak istedim. Beni reddetti. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, haklısın. Ama unutma ki kadınlar da haklı. Bu işin çözümü idareli kullanmak. Biliyorsun, ameliyatla kısaltılamıyor.

Normal mi?

20 yaşındayım. Boyum 1.90, kilomsa 115. Penisim 12-13 santim. Sizce bu boy yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, zayıflarsan normaldir. İnersen 80 kiloya, her şey normalin daha da normali olur.

Hayata küstüm

23 yaşındayım. Ne zaman mastürbasyon yapsam ya da karşı cinsle ilişkiye girsem çok erken boşalıyorum. Bu sorunumdan dolayı hayata küsmüş durumdayım. Bu şikayetle 2 kere doktora gittim. Verdikleri ilaçları kullandım ama işe yaramadı. Ne yapmam, nasıl davranmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, korkma çünkü erken boşalmanın tedavisi var. Ancak sürekli bir partnerin olduğu zaman, daha doğrusu evlendiğin zaman bu tedavi gerçekleşecek. Hayata küsecek bir sorun değil bu, dört elle yaşama bağlan. Kız arkadaşların olsun, duygusal flörtler yaşa biraz.

Nasıl kurtulurum?

31 yaşındayım. İlişkiye girince daha bir dakika dolmadan boşalıyorum. Neler yapmamı önerirsiniz? Bu işten nasıl kurtulurum?

CEVAP

Okurum, sözle ve öneriyle kurtulman zor. İlaç katkısıyla sistematik tedaviye gerek var. Ama bunun için de evlilik koşulları yani partnerinle 3-5 ay süreyle rahat ortamda beraber olabilirsen erken boşalman elbette tedavi edilir.

İşe yarar mı?

İnternette içinde 7 bitkinin karışımından yapılan penis büyüten, performansı artıran haplar gördüm. Kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Yavrum, bu tip hapların tümüne kuşkuyla yaklaşmalı. Alınacak ilaçlar doktorun önerisiyle olmalı. Ödenen paralar büyük oluyor. Umutsuzluk ve güvensizlik sonra sizleri üzüyor.

BÖYLE SORU YOK!

Heyecanlanıp titriyorum

24 yaşındayım. Üç yıl önce 2 kez ilişkiye girmeyi denedim, başarılı olamadım. O zamandan beri çekiniyorum. İlişki sırasında bana heyecan basıyor, titriyorum. Bana çare bulur musunuz?

CEVAP

Okurum, ilk aşk, ilk öpüşme bütün ilkler heyecanlı ya da korkutucudur. Senin başına ikisi birden gelmiş. Heyecan dorukta. Korkunun kapanı hazırdır. ‘Ya sertleşme olmazsa, rezil olursam’ diye terler başlar. Organ ne yapsın? Parmak kadar.

Yol bilmediği gibi pusulası da yok. Sahibinin emirlerini bekliyor. Ondan sonra olacaklara karışmıyor. Şöyle böyle bir başarı sağlanmışsa, bu defa kapanın yayı kilitlendi, çalışmıyor. Kimse kapana kısılmamışsa, ‘Oldu da bitti maşallah.’ Darısı öteki gençlere inşallah. Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Evliliğe hazırlan, gerisini bize bırak.

GÜNÜN SORULARI

Sertleşmiyor

32 yaşındayım. Çok gencim ama sertleşme sorunu yaşıyorum. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Penisim sertleşmediği için zevk alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hayat kadınlarından aldığın bu sonuç doğal. Mastürbasyona ağırlık verdiğini sanıyorum. Ondan uzaklaş. Haftada 1-2 kere yapabilirsin. Flörtle işe başla. Penisine kafanı takma. Çünkü hem gizemli bir organdır hem çok nazlıdır. ‘Acaba sertleşecek mi?’ diye düşündüğünde hemen o emre uyar, sertleşme potansiyeli zayıflar. Doğal olursan, sen kendi bildiğini, o da kendi bildiğini okursa bir süre sonra organ kendini toplar.

Çok uzun sürüyor, neden?

27 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde boşalmam çok uzun sürüyor. Acaba neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, boşalma mekanizması beyinsel bir olay. Beyinden gelen iletişim ve emirlere, boşalmayı sağlayan yapıların da harekete geçerek cevap vermesi gerekiyor. Bu aralarda bir yerlerde zorlanma var. Uygun bir partnerle evlendiğinde beyni harekete geçirecek fantezilerle olayın bir zaman diliminde çözüleceğini sanıyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözcükler kişilerin kimlik kartı gibidir. Önemli olan kartın kendisinin temizliğidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder