Dr. Haydar Dümen Fantezileri keşfedin
HABERİ PAYLAŞ

Fantezileri keşfedin

Haberin Devamı

Yıllar geçiyor, ekonomik, ailevi sorunlar derken evlilik yıpranmaya başlıyor. Eşler yatağın birer köşesine çekiliyor, içine dönüyor. İlişki seyrekleşiyor, isteksizlik baş gösteriyor. Fantezileri keşfetmeye çalışın. Böylece monotonluğu kırıp mutluluğa yol alabilirsiniz....

BÖYLE SORU YOK!


Cinsellik sürekli aklımda


Cinsellik aynı karnımın acıkması gibi. Her dakika aklıma geliyor. Her insan gibi olmak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP Her an, her yerde kızlar. Hayaletler gibi etrafını sarmışlar. Sen hayalinin cennetinde yaşıyorsun okurum. Sanırım hayat acıları ya da yoksulluk çekmediğinden olsa gerek çevrendeki renkli dünya hurilerine alıcı gözle bakıyorsun. İyi de ‘Komşuda pişer bize de düşer’ bu konuda geçerli değildir. Nasreddin Hoca’nın baklava hikayesinde bana ne, sana ne diye bir tekerlemesi vardır, onu hatırladım. Bak Hoca bize hayat dersi veriyor. Yani karnının doymayacağı yiyeceğe bakma diyor. Bakarsan ağzın sulanır, miden ağrır, zararı olur. Ben doktor olarak Hocamızın sözüne katılıyorum, bir gün onlardan kaçacağın günler de gelecek, sana irade gözlüğünü takmanı öneriyorum.


GÜNÜN SORULARI

Sertleşme olmuyor

12 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. 42 yaşındayım. 6 aydır sertleşme ve erken boşalma sorunum var. Acaba siz bana bir ilaç önerir misiniz?

CEVAP Değerli okurum, direksiyona oturduğum dönemlerde ne zaman kırmızı ışıkta dursam hemen yanımda biri biter, “Hocam bir ilaç söyleyiver” derdi. Yeşil ışığın daha süresi varsa, bir kağıt kalem ver yazayım dediğimde o da kalem kağıt ararken ben yeşilin emrine uyar, yola devam ederdim. Tıp mesleğinin kurallarını, işleyişindeki etik ve bilimsel değerlerini tabip odalarımız belirler. Bu kurum hastaya uzaktan ilaç vermek ve önermek meslek kurallarına aykırı diye izin vermez. Senin olayın aslında önemli. Yani ben bu köşeden halka, mesir macunu gibi bir şifa ya da çözüm ilacı versem binlercesi onu kapmak ister. Alan eczanelere giderdi. Ayrıca merak ediyorum, neden bu en can kaynağı konuda eşlerinize de haksızlık yapmamak için bir uzmana gitmiyorsunuz ha!

Aşırı mastürbasyon yapıyorum

17 yaşındayım, günde 3-4 hatta 5 kere mastürbasyon yaptığım oluyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP Delikanlım, hayatın gençlik yıllarına yeni yeni adım atan, ileride değerli bir vatandaş olacak olan değerli okurum. Ben seni sırtıma alıp geleceğin doruklarına tek başıma taşıyamam. İlkokula gittiğim dönemden yani 75 yıl önce amcamdan dinlediğim şu fıkrayı anımsattın: Fare ile örümcek arkadaş olmuşlar. Örümcek çukura düşmüş, çıkamıyor. Fare ona “Ver elini çek çekerek” dediğinde, her seferinde örümceğin ona “Ben sana küs küserek” demesinden sabrı taşan fare “Ben de seni tep teperek” diye onu çukurda bırakıp gitmiş. İşte elimi uzattım, her 15 günde günlük sayını 1 eksilt, 6 ay sonra haftada 4’e in, yoksa ben yanından git giderek.

* * * *

Kan gelmedi ama...

Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Yani onun cinsel organı sadece dokundu. Hamile olmadığımdan eminim. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? Kan gelmedi ama yine de şüpheleniyorum.

CEVAP Bozulmadı sevgili yavrum, bozulmadı, bozulmadı. Meraklanma ama dikkat et!

Cinsel ilişkide boşalamadım

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkide bulundum ama boşalamadım. Bu bir sorun yaratır mı? Erkek arkadaşım benim duygusuz olduğumu söylüyor. Ben ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, her şey iyi de bir şey çok kötü. Erkek arkadaşının duygusuz demesi, senin bundan sonraki cinsel yaşamını büyük ölçüde olumsuz etkileyebilir. Kadınlarda erkekler gibi boşalma olmaz. Ama bütün bunları kafana takarsan ve bunları sorun haline getirir, komplekse girersen bundan sonra yaşayacağın 50 yıllık cinsel mutluluğunun kaynakları cılızlaşmaya ve kurumaya başlar.

Sevgilimden kan gelmedi

1 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında ondan kan gelmedi. Bana daha önce ilişkisi olmadığını anlattı. Ertesi gün acısı vardı. Tuvalete gittiğinde kanama olduğunu, acının geçtiğini söyledi. Kafam karıştı. Böyle bir şey olabilir mi?

CEVAP Değerli okurum, sosyal yapın uygun olduğu zaman tabii ki evleneceksin. Bak kendine gelince ne kadar hassas davranıyorsun. Sen onu terk edersen, senin düşüncene göre onunla evlenecek adama ayıp değil mi? Kız masum. Her şeyi doğru söylemiş. Onu kaçırmamaya dikkat et ve kuşkularınla onu yorma. Ve ruhunu incitme.

Orgazm olamıyorum


20 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Ben orgazm olamıyorum. Her zaman ağrı ve yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP Sevgili okurum, bir jinekoloğa gidip orada mantar, iltihap var mı baktır. Eşinin bu konudaki anlayışı da önemli. Senin kendini ne kadar sıktığını da bilmiyoruz. Bütün bu aşamalardan sonra ağrı psikolojik kökenli ve vajinanın otomatik olarak kasılmasıyla ilgili ise onu biz çözeriz.

Kadınları tatmin edemiyorum

İlişkilerimde sürekli geç boşalıyorum, karşı tarafı memnun edemiyorum. Yeni sevgilim de artık ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Onu tatmin edememekten korkuyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, herkes uzun süreyi mumla ararken sen yakınıyorsun. Ne yapalım böyle gidecek bir süre. Kız arkadaşlarının kimisi çok, kimisi daha az mutlu olur. Sen kendi mutluluğuna bak. Fantezilerini kullanır, partnerinden de yardım görürsen ilişkilerinin süresi normale iner diye düşünüyorum.

Zevk suyu hastalık mı?

18 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda, hayal kurduğumda hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu bir hastalık mıdır?

CEVAP Değerli okurum sağlıktır. Yani iyi bir şeydir. Beyin salgı bezleri iyi çalışıyor demektir.

Sprey işe yarar mı?

Bir geciktirici sprey 15 veya 45 dakika kadar boşalmayı geciktirir mi?

CEVAP Değerli okurum, 0 dakika ile 3-5-10 dakikaya çıkabilir. Ama bu kullanacağın spreyin kalitesine, onun içindeki maddenin dozuna, sahte mi, gerçek mi olduğuna bağlı olabileceği gibi, penisinin derisinin duyarlığına, kişinin sünnetli olup olmamasına da bağlıdır.

Gebe kalır mıyım?

21 yaşında kızım. 1.5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla düzenli olarak ilişkiye giriyoruz. Erkek arkadaşım boşalmadan önce bir sıvı geliyor. Bu sıvıdan hamile kalabilir miyim?

CEVAP Sevgili okurum, o sıvıdan hamile kalma ihtimalin yok. Amma bak burada bir amması var. O sıvının içine karışmış spermler de olabilir. Çok nadir ama ihtimaller içerisinde düşünürsek gebe kalabilirsiniz. Korunma yöntemlerine bakın ve dikkatli olmaya çalışın.

Eşime karşı çok isteksizim

42 yaşında, 20 yıllık evli ve 2 çocuk annesiyim. Ayda 2-3 kez eşimle ilişkiye giriyorum. Onda da çok isteksizim. Bunun nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, isteksizlik büyük sorun. Her zaman söylediğim gibi ‘Soğuk kadın yoktur ama ateşini yakamayan erkek vardır’. Bana öyle geliyor ki, senin isteksizliğin kocana olumsuz yansımış. Kocanla senin arandaki gelişme sürecinde ekonomik sorunlar, aileler, sıkıntılar olumsuz rol oynamış olabilir. Uyarıcı bazı filmler izler, fantezilerini keşfedilebilirseniz durumunuzun düzeleceğini sanıyorum.

Zararı olur mu?

18 yaşındayım. Ne zaman dekoltesi olan bir kadın görsem hemen mastürbasyon yapıyorum. Bunun bir zararı olur mu? Haftada 5 ya da 6’yı buluyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, 5-6 kere yap hadi. Ben görmemiş olayım. Ama kadından sana ne. Bunu da duymamış olayım. Onlar hepimizin karısı, kardeşi, kızı. Sakın ha, ayıp etme.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl akıldan üstündür ama onu bulana kadar iş işten geçer. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder