Dr. Haydar Dümen Göz dışarıya kayıyor
HABERİ PAYLAŞ

Göz dışarıya kayıyor

Haberin Devamı

Evlilikler yıllar içinde yıpranıyor, sıkıntılar, kavgalar, cinsel yaşamın monotonluğu derken işler sarpa sarıyor. Erkeğin gözü dışarıya kayıyor, başka heyecanlar arıyor. Beyler, mutluluk sokakta aranmaz. Yuvanızı dağıtmayın eşinizden de olmayın...

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşım neden bayıldı?


18 yaşındayım, penisim 19 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, kız bayıldı. Acaba yüksek heyecana mı dayanamadı? Yarım saat boyunca ayıltamadım. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Kız neden bayıldı? Bu bir sınav ya da bilmece değil, bir dert konusu değerli okurum. Olayına 1 saat ayırsak yine de her kişiyi kapsamayacağından eksik kalır. Neyse, biz işimize bakalım. Önce gururun kırılmasın, kız büyüklüğünden bayılmadı. Zaten çelişki içindeydi. Beynindeki tilkilerin kuyrukları birbirine dolanmıştı. Bir tarafta keyif, öteki tarafta sorumluluk işte bu savaşa canı dayanmadı, hemen bayılma olayına sığındı. Sana ‘İşte yaptığını gör, vicdanını akla. Beni de boş bırakma yani terk etme’ mesajıydı bu. O yarım saat süre ise kollarında yatmaktan mutlu olduğu içindi. Gerisi senin sorunun. Durumun bana pek iyi gelmedi. Eskilerin dediği gibi ‘bu da geçer be’ yorumuna sığının.

Kocamdan çok soğudum

28 yıldır evli kadınım. Görücü usulü evlendim ama yıllar geçtiktçe kocamdan soğudum. Cinsellik eziyet, çünkü kokuyor. Ama iyi biri ve çok iyi bir baba. Bir süredir ayrı yatıyoruz. Kocam sadece ilişki istediğinde yanıma geliyor Mutsuzum ama 3 çocuğum var. Onlar için fedakarlık yapıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, olayın yaşam ağacının dökülen yapraklarıdır. Kış bahane ama soğuklar bir pervanedir. Döndükçe dokunduğu yaprağı budar. Ağaç sadece olanlara bakakalır. Oysa kendinin bir de kökü vardır. İnmiş derinlere, varlığını unutturmamaya çalışıyor. Sen sadece bir örneksin.

Evlilik konusu böylesine ayağa düşünce, televizyonlarda da kasap-et pazarlığına dönüşünce sendeki şanssızlıklar az bile. Bunun adı Türkiye’de kadın olmaktır. Ruh ikizinizi bulamazsanız ne tuzu ne tadı vardır.

Ne yapalım, ne edelim? Sadece sineye çekelim, elin ayağın kelepçeli, taşıma suyla değirmen dönmeyeceğine göre, arada bir hatır için de olsa, işkenceye girmeli, geri kalan günleri de hayallerinle değerlendirmelisin.

5 farklı kadınla ilişki kurdum

20 yaşındayım, şimdiye kadar 5 kere farklı kadınlarla ilişkiye girdim. Hep tek ilişki oluyor, ikincide sertleşmiyor. Canım da istemiyor, pişman da oluyorum, erken boşalıyorum. Acaba sorun var mı?

CEVAP

Ne sorunu be değerli okurum, sadece olması gerekenler olmuş. Ne ruh doymuş ne de cinsellik hedefine ulaşmış. Kim bu 5 kadın? Hayat kadınları mı yoksa kaçamak arkadaşların mı? Yoksa hep kızları baştan çıkarıp sonra da bıraktın mı? Neyse, bunlar senin sorunun. Bana düşen bir soru yok.

İkinci ilişkiler kişiden kişiye, birkaç saatten birçok saate kadar değişebilir. Bünyenin ritmi kişi için en iyisidir. Buna beden ayarı denir. Çoğu zaman bir uzmanın önerisinden daha iyi işini bilir. Ne kaldı?

Cüzdan boşaldı ama bir, iki kuruş köşeye sıkışmış. Onların da derdi erken boşalmaymış. Hiç üzülme, evlilik koşulları oluşunca onları da çöpe atarsın, keyfine bakarsın.

Acaba hamile miyim?

21 yaşında kızım. Geçen gün sevgilimle ilişkiye girdim. Zevk suyu içime aktı, acaba hamile kalır mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zayıf olarak var.

Cinselliği etkiler mi?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Penisim 11 santim. Bu kadar küçük olması cinsel hayatımı etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel hayatın etkilenmez ve çocuğun da olur. Çocuk penis boyuyla ilgili değil. Yumurtalardan gelen spermlerle ilgili. Evlendiğinde bu sorunla karşılaşırsan hem spermlerini saydırırsın hem o bağlamda bir tedavi yöntemi ararsın. Bunları düşünmek erken. Boyunu sorun yapma.

Kızlık zarım bozuldu mu?

23 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Sevişirken erkek arkadaşımın penisinin gireceğini hissedince kendimi geri çektim. Aradan 1-2 saat geçmişti. Tuvalete gittiğimde kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelendi. Çok zayıf bir ihtimal bozulmuş da olabilir.

Hep ereksiyon halinde

29 yaşındayım ve evliyim. Gece yatarken ereksiyon oluyorum ve bu durum sabaha kadar sürüyor. Tedavilerle geçmiyor. Bu durum 1 yıldır var. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel birleşme sayını da yaz bana. Yeniden bir doktor denetimi gerekebilir. Kesin kararımı o zaman veririm.

Bir ilaç varmış boyunu uzatıyormuş

19 yaşındayım, penisim 11 santim. Sizce normal mi? Bir ilaç varmış, penisin boyunu kesin uzatıyormuş. Sizce almalı mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu normal sınırlarda. Hiçbir ilaç, hiçbir mekanik ve fizik etki ya da vakum pompaları penisi büyütmez. Sakın bunlara kanmayın, hem demoralize olursunuz hem cebinizdeki paralar gider hem de organa zarar verirsiniz. Kaygı duyacağın bir şey yok.

Orgazmı hiç yaşamadım

25 yaşındayım. 3.5 yıllık ilişkim var. Çok mutluyum ama ilişkiden zevk almıyorum. Orgazmı hiç yaşamadım. O kötü hissetmesin diye hep zevk alırmış gibi davranıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ya senin ruh yapın soğuk ya da arkadaşından yeterince elektrik almıyorsun. Belki o da acemi. Ama bana göre bu iş böyle gitmez. Bir düşün, zamanını kötü kullanma. Hep böyle olacaksa evlenme. Evlenirsen bile mucizeler bekleme.

Canım acır mı?

20 yaşında kızım. Sevgilim askere gitmeden önce ona kızlığımı vermek istiyorum. Ama canım acır diye korkuyorum. Acaba ilişkiye girince canım çok yanar mı?

CEVAP

Sevgili yavrum, senin canın acımaz ama kızlığını verdiğini askerimizin canı acır. Her gün seni düşünür, seni özler. Keşkelerin yolunu gözler. Bundan daha fazla can acısı olur mu, olmaz mı sen düşün. Bu kötülüğü arkadaşına yapma. Kendini onun askerden dönüşüne sakla.

Gözüm hep dışarıda...

11 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Eşim birleşmeden zevk alıyor, kendini zorluyor. Ben çok istekliyim. Eşim beni tatmin etmiyor. Gözüm dışarıda. Ne olur yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, evliliğe devam. Gözün dışarıda, güvercinler gibi uçsun ama asla birine konmasın. Türkiye’deki kadınları yarısı eşin gibi. İyi ki birleşmeden zevk alıyor. Eşine duygusal yaklaş. Karın da fantezilere ağırlık versin. Ona da bazı görevler düşünüyor. İki de çocuk var. Değerli okurum, el ele verin, profesyonel yardım almaya bakın.

Gebe miyim?

Adet döneminin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır? Adetimin bitmesinden bir gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı ama çok dikkatli olun.

Zarıma bir şey olur mu?

19 yaşında kızım. Sevgilimle 3 aydır sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Üzerimizde pantolonlarımız oluyor. Acaba darbelerden dolayı kızlık zarım bozulur mu? Çünkü tuhaf bir acı hissediyorum. Sevgilim “Bir şey olmaz” diyor ama yine de endişeleniyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı yerinde duruyor. Sınırı aşmazsanız da duracak.

Cinselliği seviyorum ama...

27 yaşındayım, yakışıklıyım. Cinsel ilişkiyi çok seviyorum ama erken boşalıyor, kadınları mutlu edemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu konu evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Yani sürekli bir partnerin varsa ya da evliysen tedavi şansın yüzde 90. Değilse bu koşulların oluşmasını bekle.

GÜNÜN SÖZÜ
Üretim aklın ürünüdür. Tembellik o üretimi çürütür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder