Dr. Haydar Dümen Göz dışarıya kaymasın
HABERİ PAYLAŞ

Göz dışarıya kaymasın

Haberin Devamı

Evlilik monotonlaşabilir. Bu sırada erkeğin gözü dışarıya kayabilir, mutluluğu sokaklarda arama eğilimine girebilir. Bazen kadının da aklından böyle fikirler geçebilir. Siz siz olun, böyle karanlık sokaklara sapmayın, mutluluğu yuvanızda arayın.

Kızlara ilgim arttı

18 yaşındayım ve kızlara ilgim arttı. Onlarla ilgili seksi düşünceler aklımdan geçiyor. Her gün erotik videolar izliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, kızla video konusunu bir karıştırdın mı sapla saman birbirine karışır. Samandan ekmek yapmaya çalışırsın, öte tarafta sevgili ve güzel eşin yatak odasında pastayı fırına sürmeyi beklerken sen “Samanla nasıl karnımı doyuracağım?” diye kendine köşe bucak bir yer ararsın.

İsteğim neden çoğalıyor?

26 yaşında kızım. Adet dönemlerinde cinsel isteğim artıyor. Bu dönemde ilişkiye girmiyor, mastürbasyon yapıyorum ama kanama azalıyor. Acaba bunun bir sakıncası var mıdır?

CEVAP Ne gereği var yavrum ve de sana ne zararı var? Birçok kadında öyledir. Öyle devam edecek.

Hiç deneyimim olmadı

16 yaşındayım. Penisim 22 santim. Deneyimim olmadı. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, sana sorun yaratır. Onun için ölçülü, dikkatli ol. Kendine uygununu ara. Düş kırıklığına uğrama.

Kız bakire mi değil mi?

17 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor. Ben ise onun bakire olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP Sevgili okurum, ne yapacaksın bakire olup olmadığını. Bakirelik hakkında kitap mı yazacaksın? 17 yaşındaki kızın namus bekçisi misin? Yoksa bakire avcısı mısın? Biraz ayıp olmuyor mu?

Niye rüya görmüyorum?

Günde 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum ve hiç rüya görmüyorum. Arkadaşlarım hep görüyormuş. Acaba ben niye böyleyim?

CEVAP Değerli okurum, sen rüya görmeye fırsat vermiyorsun ki! 12 saat atını mahmuzluyorsun, bir de uykuda sana hizmet etsin diye bekliyorsun. Ata acı.

Kızlık zarı esnek mi?

2 yıldır ilişkim var. İlişkiye girdik ama kız arkadaşımdan kan gelmedi. Esnek olabileceğini düşündüm. Pantolonunda kırmızı lekeler vardı. Penisime kan bulaşmadı. Oradaki leke kızlık zarından olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, olabilir. Bu olabilirlik sana kızın kız olduğunu mu kanıtlayacak? Çünkü olmayabilir de. Ne yapacağız şimdi? Kızın ruhuna bak. O kanamamış ve kanamayacaksa peşini bırakma. Başına taç et.

8 yıldır evliyim ama...

29 yaşında 8 yıldır evli kadınım. Eşimle birbirimiz çok severek evlendik ama hâlâ gerdeğe giremedik. Nasıl kurtulurum?

CEVAP Değerli okurum, seni bunu duyman gerekirdi. Vajinismus yaşıyorsun. Türkiye’de adeta salgın hastalık gibi. Tek seansta ve yüzde 100 olmak koşuluyla tedavisi var.

Normal mi?

Penisim 12 santim. Sizce normal mi? İdeal olan ölçü nedir?

CEVAP Sevgili okurum, bu normaldir. İdeal bile denilebilir. Fazla büyükleri de ileride erkeğin yüzünü kara çıkardığından eksisini ve artısını topla. Önüne çıkacak sonuç iyidir. Keyfine bak.

Kocamdan zevk alamıyorum...

26 yaşında kadınım. 3 kez nişanladım. Üç nişanlımla da ilişkiye girdim. Şimdi evliyim ama ilişkiye girmekten zevk almaz oldum. Ne yapayım?

CEVAP Sevgili kızım, kızlar, bütünüyle hazır olmadığı zaman cinsellikte düş kırıklığına uğruyorlar. Bazı çiçekler vardır, kokladıkça açılır. Yediveren güller gibi biri solar, biri biter. Ama senin gibi narinleri bir iki koklamadan sonra “Bu kadar” der. Evlisin. Yeni heyecanlar mı arıyorsun? Eşinle ilişkin monotonlaştı ya da o titreşimleri mi bulamıyorsun? Çünkü geçmişte bu tür deneyimlerin var. Sanırım sen kendi kendine ihanetini yaşıyorsun. Yeni bir arayış olmama koşuluyla otur oturduğun yerde, çok karanlık labirentlere girmek üzeresin gibi geliyor bana.

Neden terliyor?

15 yaşındayım, cinsel deneyimim olmadı. Bir de penisimde terleme oluyor. Bu terlemenin penisime bir zararı olabilir mi?

CEVAP Sevgili yavrum, erkeksin ama tam erkek olman için 3-5 yıla ihtiyacın var. Bırak terliyorsa terlesin, sen ona karışma.

Hiç ilişkiye girmedim

27 yaşındayım, cinsel ilişkiye girmedim. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyonun bir zararı olur mu?

CEVAP Sevgili okurum, mastürbasyonun zararı olmaz. Haftalık sayın 2-3’ü aşmasın. Mastürbasyon yapmak, hiç yapmamak ya da cinsel birleşmede hiç bulunmamaktan daha iyidir. Takma kafana.

ELEKTRO ŞOK CİHAZIM ARIZALI

Benim elektronik arızam var. Cinsel birleşme anında benim elektro şok cihazım sertliğini kaybediyor. Sebebi nedir? RUMUZ: SÖNÜK KOBRA

Ya şalteri atıyor ya da kısa devre yapıyor değerli okurum. Elektronik gereçler hassastır. Voltaj yüksekliğine hiç gelemezler. Şuna süper sonik bir isim takacağına neden herkesin adı dilinde, varlığı elinde olan organına başkaları gibi anakonda, boa isimleri takmadın? Seninki şoka girdi, önünde karanlık bir yol. Ya onu ham ederse? Bu düşünce beyninden böbreküstü bezine, oradan da adrenalin çeşmesine ulaştı. Musluklar açıldı, organ canlı mefta oldu. Olayın tıbbi yorumu budur, her gencin başına gelir, sorun değildir.

HAMİLELİĞİM GECİKİR Mİ?

3 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Yakında evleneceğim. Acaba mastürbasyon yaptığım için geç hamile kalır mıyım?

CEVAP Ne geç olur ne erken sevgili okurum. Dünya kendi halinde dönerken, sabah güneş doğar, akşam batarken neler neler olur, bir bilsen. Bu yaşta çocuk için acelen niye? Mastürbasyon değil ki bu bitir işi yat bir köşeye. Çocuk anlı şanlı, doğuşta biraz kanlı bir varlık. Büyüsün diye tam 18 yıl her yeni güne yemesi, içmesi daha bitmedi okulu, mesleği, kavunu, keleği... “Aman Allah” diyeceksin. 40 yaşını devirdiğinde çocuğunun da bir kızı olacak. O da büyüyünceye kadar aynı resimleri tekrar seyredeceksin. Bütün bunlar ve sendeki cinsellik niye? İnsan soyu sürsün diye. Tamam, yoluna devam. Ancak gebelik için sağlıklı yaşa dayan. Evlilik sağlam mı ona da iyice bir inan. Gerisi ve şimdiki sana kalmış, yola devam.

KARIM MUTSUZ SEVGİLİM MUTLU,

28 yaşındayım, 7 yıldır evliyim. Penisim biraz büyük. Eşim sürekli canının yandığından dert yanıyor. Yabancı bir kadınla da ilişkim var. O bu durumdan zevk alıyor. Acaba evde sorun yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP Anne tavşan, yavrusuna yedi gün bakıp büyüttüktten sonra “Yedi gününü yetirdim, bıyığını bitirdim. İnişe kaçma, yokuşa kaç” dermiş. Ben de sana soruyorum değerli okurum, evliliğinin 7 yılını bitirdin, şeytan önüne bir yem attı, “Ye” dedi. Sen de hatırı kırılmasın diye emrine uydun. Bu yeni nimet, bizim tanıdığımız Minet. Minet’in yapısı sana uygunmuş, okurumuz onda aradığını bulmuş. Herkesin eli, ayağı farklıdır. Nimetle, Minet’te de öyle olmuş. Okurumuz, İngiliz kaşığıyla Alman lokumu yemiş. Şimdi sen Türk kaşığıyla yabancı işkembesine dalmışsın. Sana ilaç gibi gelmiş. Döndün eve, evdeki de Minet’teki gibi olsun diyorsun. Seçim senin, keyif senin. Sadece sen kaşığı idareli kullan, eşinin ruhuna biraz romantik yollan. Gerisi falan filan...

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder