Dr. Haydar Dümen Hayal kırıklığı olmasın
HABERİ PAYLAŞ

Hayal kırıklığı olmasın

Haberin Devamı

Birbirini seven ve uzun süre flört eden çiftler, cinselliği toplum kuralları gereği ilk geceye bırakıyor. Çok istekli, arzulu olan çiftler cinsel ilişkiye girdikten sonra hayal kırıklığına uğruyor. Sonra isteksizlik ve kavgalar evliliğin huzurunu bozuyor. Gençler, anlayış ve sabır şart!

BÖYLE SORU YOK!

Kıza karşı çok çekingenim!

21 yaşındayım, kız arkadaşım çok rahat, bana yakın davranıyor. Ama ben ona karşı çekingenim. Ne yapacağım?

CEVAP

Neyi ne edeceksin? Ben sana önce edeceklerini sıralayayım: Sabah bir güzel kahvaltı edip dişlerini fırçalayacaksın. Pabuçlarının üzerinde kir, pas, çamur mamur olmayacak. Tırnaklar kontrol edilecek, asla ağzın kokmayacak.

Yanında her zaman bir koku giderici bulunduracaksın. Kızla buluştun, el ele tutuşacak, elleri soğuksa ısıtacaksın. Ya kendi cebine koyacak ya da nefesinle üfleyeceksin. Tabii ki bir yere gideceksiniz. Önceliği ona verecek, yüzünden tebessümü eksik etmeyeceksin.

Buraya kadar sorun yok. Bundan sonra şimdilik kafandan o hain duyguyu silecek, zamana bırakacaksın. Bunlar yetmez, sorun çıkarsa bana mail atacaksın.

Kızı tatmin edemedim

27 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama onu tatmin edemedim. Bu beni çok üzdü. Sizce bu yaşta böyle bir sorunla karşılaşmam normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, dediğin ne ki? Çorban ya soğuktu ya da dilini yaktı. Tuzu eksikti veya kız beklediğini bulamadı. Organın damak zevkine uymadı. Çünkü bu zevkin alt yapısı ve güncelleşmesi yerine oturmadı. Üstelik pek çok ilişkide görülen bir sorun olduğu için bu ilkler böyledir deyip geçelim.

Ya sonrası? İşte onu bilemem. Sanırım bir süre öyle devam edecek, kız “Beklediğim bu değildi” diyecek, ilişkiye son verecek. Ya da sen kendini sorumlu tutarak komplekse gireceksin. Her işte ilkler ve ilk denemeler böyledir. Üstelik ilkinde çılgına dönen de hiç görülmemiştir!!! Çünkü hayalle eylemin örtüşmesi zamanın elindedir.

Karımdan çok sıkıldım, ne olacak?

50 yaşında, evli ve 3 çocuk babasıyım. Karımdan çok sıkıldım, artık görmeye tahammülüm yok. Ama boşanmak bana uymuyor. Aldatmaya da içim elvermiyor. Ne yapacağım? Bu yaşta mastürbasyon yapıyor, sonra da utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, anlatacağım gerçektir. Adam yakınıyor “Karnım aç, param yok, canım bir şey istemiyor” diyor. Buna ne yapılabilir? Aynen öyle bir sorunu dile getiriyorsun. Bir de bu evliliğin 30-40 yıl daha süreceğini düşün.

Düşün düşün koftur işin (bana lafları bile değiştirtiyorsunuz). Neyse biz yine dönelim mastürbasyona; bana göre elin mahkum! Organ da eline mahkum. Ruh da evlilik de müebbet hapse mahkum... Haydi Haydar Hoca, şimdi kalk bir Ankara havası oyna, elde kılıç olursa iyi olur. Değerli okurum, sen yola devam, ben de yanıtlamaya devam, ikimize de kolay gelsin.

Kan gelmedi

23 yaşındayım. Penisim 22 santim. 18 yaşında kız arkadaşım var. Birlikte olduk, kan gelmedi. Ben içine boşalmıştım, acaba hamile kalır mı? Bir de penisimin boyu size nasıl?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu çok büyük. İleride bu yüzden sorunlar yaşayabilirsin. Kız arkadaşın gebelik ihtimali var, kızlık zarının esnek olduğunu sanıyorum.

Bazen görünmüyor

16 yaşındayım. Penisim 11.5 santim. Bazen görünmüyor bile. Biraz kiloluyum, ondan mı?

CEVAP

Değerli okurum, kilonu soracaktım. Erit kasık yağlarını, 11.5 santim görüntüde 13.5 santim olacak. Zaten 13.5, 2 santimi yağ yutuyor. Bu yaşta bu kilo neyine gerek. Az ye, çok hareket et. Sağlığını ve cinselliğini koru.

Kocamdan soğudum

26 yaşında kadınım. 5 aylık evliyim. 4 yıllık flört sonrası evlendik. Ama cinsel hayatımız yolunda değil. İlk gece kötüydü. Hiç zevk almıyorum. Şimdi sürekli kavga ediyoruz. Kavga sonrası birlikte olmak istemiyorum. Ona böyle davranmak istemiyorum ama çok soğudum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, üniversite yıllarında kız-erkek arkadaşlıkları başlıyor. Zamanla bu sevgi aşka dönüşüyor. Zaman zaman yüzeysel sevişmeler oluyor. Ama cinsel birleşme ilk geceye saklanıyor. İlk gece gerçek cinselliğe dönüştüğünde beyin daha önceden programlanmadığı için eşler düş kırıklığına uğrayabiliyor. Elimizde sihirli değnek yok, konuşarak çözeceksiniz ama anlayışlı olun.

Sevgilim hiç zevk almıyor

Penisim olmadık zamanlarda ereksiyon halinde. İlişkide 5 kez boşalabiliyorum. Bu rağmen partnerimi memnun edemiyorum, hiç zevk almıyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, her kadın zevk alamaz ki. Bu yaratılış olayı yani bünye. Kadının zamana ihtiyacı var. Bir de senin onu duygusal bakımdan hazırlamana... Olayın mekanik düzeyden romantik ve sevgi düzeyine çıkarmanın da ustalığı sana bağlı.

Mastürbasyon penisi küçültür mü?

25 yaşındayım. Cinsel hayatım yok. Her gün 1 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı? Mastürbasyon penisi küçültüyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon penisi küçültmüyor. Ortalama 10 yıl yapılan mastürbasyon kadınlara karşı başarı oranını küçültüyor. Sonunda acemilik çekebilirsin. Mastürbasyon sayını azaltabilirsin. Kadına transfer olman zamanın gelmiş ve geçiyor.

Pişman oluyor mu?

22 yaşındayım, mastürbasyon yapınca pişman oluyorum. Kızlarda da aynı şey oluyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, kişiden kişiye değişir. Erkeklerde pişmanlık oranı yüksektir. Kızlarda da vardır ama erkeklerdeki kadar değil. Sayıyı dengede tutarsanız sorun yok.

Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

21 yaşındayım. Sevgilimle 20 gün önce ilişkiye girdik ve vajinasına boşaldım. 20 gün sonra tekrar birlikte olduğumuzda canı yanıyordu. Sizce bu gebelik belirtisi midir?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birleşmede gebelik şansı tabii ki vardır. Gebelikten dolayı acıma meydana gelmez. O vajina kaslarının esnekliğini kazanana kadar bir süre direnmesinden kaynaklanır.

Kızlık zarı yırtık mı, değil mi?

18 yaşındayım, kız arkadaşımla 7 aylık bir birlikteliğimiz var. Evliliği düşünüyoruz. Kız arkadaşım beni ilişki için zorluyor. Ben sevgilimin kızlık zarının yırtık olduğundan şüpheleniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik kararı eyleme geçince çok merak ediyorsan kızı incitmeden, onun duygularını yaralamadan her şeyi öğrenirsin. Ama şimdi atacağın her adım yanlış olur.

Neden adetim uzadı?

18 yaşında kızım. 2 haftadır adet görüyorum. İlişkiye de girmedim. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili yavrum, adet düzensizliği çoğu genç kızda görülür. Çok tedirginsen bir kadın doğum uzmanına sorarak ya da giderek ne olduğunu öğrenirsin.

Nişanlımın penisi fazla büyük değil mi?

21 yaşında, nişanlı kızım. İlk geceden tedirginim. Nişanlımın 22 santimlik penisi çok büyük değil mi? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, fazlanın fazlası büyük. Korkmakta haklısın. Ama bir yandan doğa, bir yandan Haydar Hocanız yardımcınız. Hele o günlere varalım. Öteki koşullar yerinde ise evlilik olduktan sonra çaresine bakarız.

Penisim uyuşuyor

17 yaşındayım. 1.79 boyundayım. Pek mastürbasyon yapmıyorum ama penisim uyuşuyor ve eğri. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, yapısal özelliklere benziyor. Ama görmeden teşhis koymak yanlış olur.

GÜNÜN SÖZÜ

Saman alevi aşklarının ateşini ani kararlar yakar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder