Dr. Haydar Dümen Hayaliniz kabus olmasın
HABERİ PAYLAŞ

Hayaliniz kabus olmasın

Büyük penis erkeklerin hayali ama kadınlar bununla ilgilenmiyor. Çünkü bırakın mutlu etmeyi, onlara acı çektiriyor, üzüyor. Bu yüzden erkeklerin anlayışlı olması ve yavaş hareket etmesi gerekiyor. Kadının sözünü dinleyin. Yanlış davranırsanız eşinizi hayat boyu cinsellikten soğutabilirsiniz.

Benden çok kan geldi?

20 yaşında kızım. 2 kez ilişkiye girdim, ikisinde de benden çok kan geldi. Acaba kanamanın fazla olmasının nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, belirli bir sebebi yok, korkmayın. Genelde ilk ilişkiden sonra 1-2 gün cinselliği yaşamamak daha iyi oluyor. Sen de 3 gün ilişkiye girme. Partnerinin de bu konuda rolü var. Önlemler alabilir, 5’inci, 10’uncu ilişkilerde de kanama sürerse bir jinekoloğa gitmen gerekir.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

19 yaşındayım, çok erken boşalıyorum. Sevgilim çok rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, önce heyecanlarını gidermen gerekir. Bunlar bu yaşta görülür. Ne var ki alışkanlığa dönüşüyor, bünyeye yerleşiyor. Bu konunun tedavisi var ama evlilik koşulları gerekir. Şimdilik telaş etme ve dikkatini kendin üzerinde yoğunlaştırma.

Eşim de tepki gösterir mi?

20 yaşındayım. Birkaç gün önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama kadın “Penisin çok büyük, seninle birlikte olmam” dedi. Acaba evlendiğimde eşim de bana böyle bir tepki gösterir mi?

CEVAP

Evleneceğin eşe bağlı değerli okurum, bu bir yapı ve bünye sorunudur. Tam tersi de olabilir. “En değerli, en büyük sensin” de diyebilir. Ben şansın açık olsun derim.

Canı yanar mı?

18 yaşında kızım, ilişkiye girmedim. Soracak kimse yok. İlk ilişkide kızların canı yanar mı?

CEVAP

Yanar kızım, hem de nasıl yanar. Çünkü ruhun tam gelişmedi. Başka problemler bile olur. Bu ilk denemeler çok önemli. Zamanı gelmeli, ruh olgunlaşmalı. Sonunda pişman olmayacağın bir ortamda bir ilişki yaşanırsa hayat boyu hem cinselliğini hem kendi bedenini hem de aile şerefini korumuş olursun.

Kızlar beni istemiyor

19 yaşındayım. İki yıl önce penis büyütücü ilaç ve kremler kullandım. Ölçü 23 santime çıktı. Hiçbir kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Acaba neden benden korkuyorlar?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yaşın küçük. Penisin normal boyutlarda bile olsa, Hocan ilişkiyi önermiyor. Bu kızlarla nerede buluşuyorsun ki kızlar görüp kaçıyor? Bu yaşlarda duygusal arkadaşlıklar her iki taraf için de iyidir.

Zedelenmiş, kanar mı?

Bir ay önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, kan geldi. Kızlığım bozuldu diye korktum, ertesi gün de adet gördüm. Adetimin son günü doktora gittim, “Ufak bir zedelenme olmuş” dedi. Evlendiğimde sorun olur mu? Yine kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, bu sorduklarını doktoruna neden sormadın? Zedelenmenin boyutunu bilmiyorum. Ama gel kulağına söyleyeyim: Yeniden kanamasını diliyorum. Ama bir de bunların esneği var, bunu da biliyorum. Kura çekelim, hangisi gelirse ona inanalım.

Ameliyat olsa?

Benim sorunum nişanlımın vajinasıyla ilgili. Çok büyük, iç dudakları dış dudaklardan daha büyük. Ameliyat olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, küçültülür ama bana göre elleşmeyin. Her şeyin doğalı daha iyidir.

Çok büyük

Haberin Devamı

26 yaşındayım. Benim sorunum penisimin 22 santim olması. 2 hafta sonra düğünüm var. Ne yapayım? Ameliyatla küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Kadın için zorluklar yaratacaktır. İlk birleşmeyi bir haftaya yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz ol, eşinin sözünü dinle. Ameliyatla küçültülmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenerek yarısını kullanmak.

Boşalamıyorum

19 yaşındayım. Günde bazen 1 bazen 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde çok zor boşalıyorum. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi mastürbasyona alışmış olman. Senin o kafasız alıştığı yemekten vazgeçmiyor. Başka yemeği en lezzetlisi, en kalitesi bile olsa yemekte nazlanıyor. “Kuru ekmeğe razıyım” diyor.

Ereksiyon olmuyor

30 yaşında, 1.70 boyunda, 85 kilodayım. Ben karşı cinsle ilişki kuramıyorum. Çünkü ereksiyon olmuyor. Bana ne öneririrsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, 15 kilo ver. Bu genel sağlık için gerekli. Kızlardan ilgi gördüğün oranda sen de onlara ilgi duyacaksın. Bu erotik ilgiyi zaman içinde cinselliğe dönüştüreceksin. Şu anda hiçbir şey kaybetmiş değilsin. Yaşın olgunlaşmış. Bu yaşlarda seni idare edecek partnere ihtiyacın var. Yavaş yavaş evlilik koşullarını oluştur. Çocuğun da olsun.

Uzaklaşsam mı?

18 yaşındayım. Cinsellikten çok zevk alıyorum ama son ilişkide midem bulandı. Cinsellikten uzaklaşmak istiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, uzaklaşma. Sadece buzdolabına koy, beklet. Orada bozulmaz. Çöpe atarsan bozulur. Terk eder gidersen, o da kendine başka bir yol arar. Her şeyde olduğu gibi bazı şeylere ara vermek lazım. Hadi bakalım dersini aldın, iyi çalış.

İlişkiye girsem olur mu?

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Mastürbasyon yapmak istiyorum. İlişkiye girsem bana sorun yaratır mı?

CEVAP

Aman yavrum, ne ilişkisi? Kızların anası, babası var. Kimilerinin belalı dayı ve ağabeylerini saymıyorum. İşine bak, dersine çalış. Haftada 3 mastürbasyona alış, sonunda zıpkın gibi erkek ol. Benim dinle, rahat et.

BÖYLE SORU YOK

Artık fayda etmiyor İki kez genelevde ilişkiye girdim, zevk almadım. Eskiden mastürbasyon yapardım, o da fayda etmiyor. Kız arkadaşım yok. Aşırı istekli, çok sinirliyim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arabaya bindim gidiyorum ama bir yol haritam yok. Aynen böyle oldu. Konuyu genel olarak derleyip toparlayacak, belki de radikal yanıtlar verecektim. Yine de olabildiğince düşüncelerimi aktarayım. Değerli okurum, kesinlikle senin mastürbasyona bağımlı olduğuna inanıyorum yoksa neden sinirli olasın ki? Çocuğun oyuncağını alırsan sinirlenir. Gencin topuna tekme vurursan kızar... Temeline inelim, şu cinselliğine biraz daha şekil, estetik, duygu ve de gelecek için temel kurallar koyalım, seni uçuralım.

GÜNÜN SORULARI

Eşim çok isteksiz

10 yıldır evliyim. Ama cinsellik sorunumuzu çözemedik. Eşim cinselliğe karşı daima soğuk. Ne kadar istese de olmuyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, çok rastladığımız, hep görülen bir olay. Kadınların genelinde doku hassasiyeti yeterli olmuyor. Ama var olanı da çocukluk ve gençlik yıllarından başlayarak toplum ve aileler bastırıyor. Onun filiz vermesini engelliyoruz. Bu aşamadan sonra çözüm, alınacak profesyonel yardım şimdilik yok. Yani ilaçlık değil. Ama galiba böyle bir ilaç birkaç yıla kadar çıkacak. Size gelince; psikiyatri uzmanında yardım alırsanız ne kazanırsak o kar derseniz belki olayın yolunu açarsınız.

Nasıl aşarım?

30 yaşındayım, ilişki sorunu yaşıyorum. Ayda 2-3 defa ilişkiye girebiliyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim veya tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşta bu sayısal değerlerden söz ederken tabii başka değerlere de göz atmak gerekir. Bu durum çok konuşulur, kalite mi, kantite mi diye sorulur. İkisi birden olumlu, verimli ve çekici bir kadında aranan özelliktir. Bunlar olumluysa ‘Yeme de yanında yat’ okurum. Çok gençsin, hayatını doğru değerlendir demek istiyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Romantizim su gibidir. İçmeden olmaz ama karın doyurmaz. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder