Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Fantezi olsun diye

Sevgilimle ilk kez ilişkiye girecektik. Biraz heyecan olsun diye sevişirken kızın vajinasına pul biber döktüm. Gece beni arayıp her yerinin yandığını söyledi. İleride bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, var olan sorunlar üzerine ben neden sorun ekleyeyim ki? Kızcağız yandı, kavruldu. Seni kırmasın diye pul bibere bile razı oldu. Heyecan arayan erkeğim, peki sana ne oldu? Pullu pullu, allı güllü bir ilişki miydi bu? Ek bilgilerini bekliyorum. Allah hepinize akıl fikir versin diyorum.

Ne zaman bir erkek görsem

20 yaşında, çok istekli bir kızım. Ne zaman bir erkek görsem aklım başımdan gidiyor. Anneme “Beni evlendir” diyorum. Bana “Sana nereden koca bulayım?” diyor. Önüme gelen ilk erkeğe saldıracak gibi oluyorum. Ne olur yardım edin. RUMUZ: ÇILGIN BAKİRE

CEVAP

Sevgili kızım, hangi mahalle, hangi sokakta oturuyorsun? Bilsek ve orayı tehlikeli bir bölge ilan etsek, böylece de gençlerimiz korusak diyorum. Ama hemen bu karardan vazgeçiyorum. Böyle bir adresi duyan erkekler başlarında örme bereliler, sarısı, laciverti, kırmızı, sarısı, beyazı, karası, yüzleri boyalısı sokağı dolduruverirler.

Senin sokak maç bileti satan stadyuma benzer. Aman kızım, can kızım, niyetini açığa vurma. Pencere önünde fazla durma. Seks ve evlilik üzerine hayaller kurma. Erirsin çayda şeker gibi, gidersin genç yaşta cartayı çeker gibi.

10 kız arkadaşım var, sabaha kadar hepsini dolaşıyorum

24 yaşındayım. Kendime hakim olamıyorum. On kız arkadaşım var. Akşam işten çıkınca sırayla hepsine gidiyorum. En sonuncuda sabah oluyor ama yine de doymuyorum. Boş gün arıyor, bulamıyorum. Ne olacak benim bu halim? RUMUZ: ESMER ÇOCUK ADANA

CEVAP

Esmerim, ben adamın sözünü, hızını keserim. Aklını başına topla. O kadınlar bizim kızlarımız, bacılarımız. Gelelim hesaba: Akşam saat 20.00, sefere çıkacaksın. İlk ziyaret ya Fatih’e ya Rami’ye. Fatih’te işi bitirdin. Rami’de yiyeceğini yedin. Şişli’ye şişlemeye gideceksin. Kapıdan içeri girdin. Kapıcı “Her gelenin imzasını alıyoruz” dedi. Sana izin verdi.

Oradan Teşvikiye. Kız uyudu, seni bekleye bekleye. Kapıyı çaldın, açmadı. Yöneldin Sarıyer’e. Saate baktın, gecenin 03.00’ü. 4-1 galipsin, daha önünde 5 maç var. Ben seni nereye salayım. Eminönüne mi yoksa Osmanbey’e mi? Onlar sana dersini verecekler. Bu kızlarımızın lafla bile olsa namuslarına dil uzatmanın hesabını sana soracaklar.

Gardıropta cinsel ilişkiye girmek istiyorum

Dar alanlarda ilişkiye girmek en büyük hobim. Özellikle gardırobun içinde olmasını seviyorum. Ama kız arkadaşım bundan hoşlanmıyor. Onu nasıl alıştırabilirim? Yoksa ayrılacağız. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: GARDIROP FUAT

CEVAP

Fuat, doğru dürüst bir yerde yat. Gardırop da nereden çıktı? Kapalı bir kutu. Gardıroba girdiniz. İyi tarafı askılar hazır, soyundunuz. Üzerinizdekiler asıldı. İhtirastan kaslar kasıldı. Derken odaya sizden biri girdi. Bizim genç aşıklar gardıropta basıldı, sizler kaldınız üryan, ananız da feryat figan. Komşular yangın var sandı.

Hepsi birer kovayla odaya daldı. İşin aslını öğrendiklerinde o kovalardaki sular sizin başınızdan aşağı boşaldı. Bizim Fuat da daha yola çıkamadan yarı yolda kaldı. Ortalığı sel aldı. Saçma bir soruya da Haydar Hocanız böyle daldı. Allah size akıl fikir, bana sabır versin. Ben böyle düşünüyorum Fuat, sen ne dersin?

Koparıp atacağım

19 yaşındayım, kızlardan bıktım. Peşimi bırakmıyorlar. İki günde bir farklı kızlarla oluyorum. Sıkıldım artık vallahi koparıp atacağım. RUMUZ: KARAKUŞ

CEVAP

Değerli okurum, sakin ol, sakın ha koparma! Koparırsan da çöpe atma. Koparmak işi zor gelirse operasyon masasına yat. Peşin fiyatına organ nakli için birilerine sat. Eğer koparıp atar ya da ameliyat olursan onun yerine ne koyarsın? Yoksa öyle olmazsa böyle de olur havalarına mı kayarsın, onu da bilemem. İki günde bir kız temposuyla gidersen hiç belli olmaz, bu işi sana bırakmadan yaparlar. Haber vermesi benden, akıl senden.

Organı alçıya alsam düzelir mi?

Organım, kendi üretimim, kişisel mastürbasyon makineme sıkıştı. Sanırım kırıldı. Doktordan utanıyorum. Evde alçıya alsam düzelir mi?

CEVAP

Oğlum, makine tamam da illa ki vida. Sen ölçüyü göz kararı aldın. Organı makineye monte ettin. Çıkmasın diye vidasını da iyice sıktın. Bu sıkılık organa da hoş geldi. Hemen beynine “Kan pompalamaya devam” dedi. Bu defa makine fukaraya dar geldi. Şimdilik önemli bir sorun yok da ya alçıya aldığında çıkaramazsan ve morarıverirse ne yapacaksın seni gibi mastürbasyon mucidi?

Kebap yediğim için penisim 5 yılda 7 santim uzadı

Dört çocuk babasıyım. Yedi yıldır kebapçılık yapıyorum. Kebap yediğim için cinsel organım 7 yılda 5 santim uzadı. Etten kaynaklanıyor olabilir mi?

CEVAP

Kebapçı, seni gidi akıllı geçinen hesapçı. Öyle ya ye kebabı, yat yatağa, çek yorganı, organ karnında büyüyen cenin gibi 7 yılda 5 santim büyüyor. İyi hesap, iyi kar. Ama bu işte bir bit yeniği var. Akıl evvel kebapçı, 10 saf erkeği bile kandırsan, onlara her gün bir porsiyon kebap satsan, yılda 3650 porsiyon eder.

Kebap yiyenlerin de ellerinde cetvel. Ne var ki büyümüyor meret. Sen yine hesaba devam et. Yani bu yolda müşterilerin artsa, okurumuz da kebapçılığı bırakıp zengin olsa, lüks bir restoran açsa. Ah ah!! Nerede o günler? Allah yine koyunları korudu, yoksa sana kebap yolunda soyları kururdu.

Beni kan tutuyor ilk gece ne yapacağım?

22 yaşındayım. Haftaya evleniyorum ama beni kan tutuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, telaşa gerek yok, çareler tükenmez! Yeşil, mavi, sarı camlı gözlükler satılıyor, kıy parana onlardan al. Mavi camlı gözlük, kırmızıyı yeşil gösterebilir. İlk denemende bunu takarsın. Böylece ilk geceyi atlatır, kanın kırmızısından kurtulursun.

Gözlük bulamazsan panik yapma, göz maskeleri var. Ya ondan takarsın ya da vazifeni yaparken gözlerini sımsıkı kaparsın! Yalnız bu işin bir riski var. Güzel karın “Ben yüzüne bakılmayacak kadar çirkin miyim?” derse ne yapacaksın? Vallahi demedi deme, karın seni oracıkta bırakıp çekip gider.

AJDA PEKKAN GİBİ KADINIM AMA KOCAM BENDEN KAÇIYOR

69 yaşında, yaşına göre diri, bakımlı, Ajda Pekkan gibi kadınım. Kocam 74 yaşında ve kalp hastası. Geçen seneye kadar haftada iki kez seks yapıyorduk. Sanki kocamın birden pili zayıflayıverdi. Artık benden kaçıyor. Ben kadınlığımı hissetmediğim için ona kızıyorum. Acaba başka biri mi var? RUMUZ: GÜL KURUSU

CEVAP

Gül kurusu, gül kurusa da bitmez kokusu. Sen dikensiz gülüm, 68 yaşına kadar 73 yaşındaki kocanla haftanın iki gün yatak spor bayramı yapmışsınız. Sen Ajda Pekkan güzeli, torunlarının tatlı ninesi, biraz haksızlık yapar gibisin. Kocacığına da dayanıklı pil istersin.

Olur, pillerden iki tane takarsak olur. İki tane takarsak oynar bile koca filler. Ama o fillere yüz vermez başka dişiler. Çünkü bu konuda kimse işi şansa bırakmaz. Eli boş dönecek yatağa da yatmaz. İştahını da tombala torbasına atmaz. Sen rahat ol, seninkinin kıymetini bil. Ateşinin fazlasını da aklından sil.

ZEYTİNYAĞI İLE MASTÜRBASYON YAPINCA PENİS BÜYÜR MÜ?

23 yaşındayım. Bir arkadaşım zeytinyağıyla mastürbasyon yapmanın penisi büyüteceğini söyledi. Bir aydır sürekli deniyorum ama faydası olmadı. Acaba beni kandırdılar mı? RUMUZ: YAĞLI

CEVAP

Yağlı yağlı, etli, ballı, tatlı, tuzlu. Limonata buzlu. Yakında zeytinyağının fiyatı artacak. Bugünlerdeki yağ kıtlığı bundanmış. Zeytin ağaçları kurumaya başlamış. Araştırmışlar, ağaçlar kahırlanmış. “Bize ne, bize ne” diye şarkı söylemeye başlamışlar. İnanmıyorsun değil mi yağlı? Ama köfte işine gelene inanıyorsun. Zeytinyağıyla organ büyütme hevesine kapılıyorsun.

Bir ay zeytinyağı şişesiyle odana kapanıyorsun, evde salataya bile yağ bırakmıyorsun. Ne olacak? Seninkisi 1 santim büyüyecek. Büyüyünce ne olacak? Ula bu Alaaddin’in sihirli lambası mı? Lambaya püf de, ah deme oh de. Zeytinyağının parasını çıkarmak için birkaç torba mendil sat. Ve ardından bir güzel uykuya yat. Rüyanda beni göreceksin. İnanıyorum ellerimden öpeceksin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder