Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

3 günde 30 kez ilişkiye girdik

Partnerim 48, ben 59 yaşındayım. Cinsel anlamda mutluyuz. Üç günde 30 kez ilişkiye girdik ama doymuyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce bu tempo evlenince de devam eder mi yoksa bu performans düşer mi?

CEVAP

Değerli okurum, ne dedin? Ne yedin? Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki kişi sen miydin? Üçgünde 30 mu? İşte şimdi ayvayı yedin! Sakalı benim elime verdin, nasıl kurtulacaksın bakalım? Amca sen bunadın. Çünkü sayıları karıştırdın. Akşamları yağlı yemekleri fazla atıştırdın. Beyninin düzenini şaşırttın. Bir de “Evlenince bu iş devam eder mi?” diyorsun. Ne yani siz bekar mıydınız? Bir dakika, kapı çaldı biri geldi. Hadi kapat, ben seni sonra ararım.

Haberin Devamı

Şişme kadın iliğimi kuruttu

Bir şişme kadınla edindim. Artık onunla ilişkiye giriyorum ama iliğimi kuruttu. 1.5 ayda 8 kilo verdim. Nasıl bırakabilirim?

CEVAP

Oğlum, önce şişme kadın satılan yeri buldun, içeriye girdin. “Bir şişme kadın istiyorum” dedin. Satıcı da elini senin omuzuna koydu. Arka taraftaki raflarıa götürdü ve sordu, “Nasıl olsun?” Ardından fiyatlarını söyledi. Sen de zaten aylardır biriktirdiğin parayla iki tane bile şişme kadın alabilirdin. Peki eve paketi nasıl soktun? Annene “Arkadaşımın dizüstü bilgisayarı” mı dedin? Nasıl içeri aldın, nereye sakladın? Buraya kadar kolay. Ders bahanesiyle odana kapandın, kadını nefesinle şişirmeye başladın. Sonra işin bitti, havasını boşalttın. O da nesi? Şişme kadın pakete girmiyor. İşte sorunun ilki bu. İkincisi onu nereye sakladın? Günde kaç kere yerinde duruyor mu diye baktın? Kilona gelince; eğer fazla semirmiş biri değilsen, bir süre sonra üzere deri kaplı bir iskelet... Tanrım, biz bunları böyle yetiştirdik, sen de bizi affet.

Organı bağışlasam ya da sıfır kilometre taktırsam

Sevgilimin yoğun seks isteği ve yıllarca yaptığım mastürbasyon yüzünden benim organın eskidiğini düşünüyorum. Bunu bağışlayabilecğim bir yer var mı? Ya da sıfır kilometresi taktırmam mümkün olur mu?

‘Geçti Bor’un pazarı, sür atını Niğde’ye.’ Zamanında atı yemleye yemleye yemi bitirdin. Atının da dizlerinin dermanını yitirdin. Sordum, soruşturdum kimse bağış kabul etmiyor. “Biz o fare ölüsünü ne yapalım, onun gibi göstermelik bizde de var” diyorlar. Sıfır kilometre taktırman için canlı ve genç vericiden nakil gerekiyormuş. Bir milyon dolara kadar çıkmışlar, hiçbir verici kabul etmemiş. Çin’de verici bulmuşlar. Küçük diye onu da alıcılar kabul etmemiş. Bilgilerine saygıyla sunulur.

Haberin Devamı

Genelevdeki kızlar hamile kalır mı?

Haydar Amca, genelevlere gitsem bir sorun olur mu? Oradaki kızlar hamile kalırsa ne yapacağım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Yeğenim, işte bu olmadı. Genelevdeki kadınların gözleri yolda kaldı. Hepsi de senin için hayallere daldı. Çelimsiz olduğunu bilmiyorlar, şanslarının sende açılması için dua ediyorlar. Eğer gitmezsen toplu olarak grev yapacaklarmış. Kapılarına da ‘6 ay kapalı’ pankartı asacaklarmış. Git oğlum git de, kurtar ülkeyi. Oradaki kızlar da kimler ki? Haa! Boş bulundun, kadınları kız niyetine gördün. Olabilir, gençlik hali. Ne kadı dinler ne de vali. Bir de baktın ki 9 ay 10 gün sonra aynı günde aynı saatte 7 çocuk. 4’ü kız, 3’ü erkek. İşte nüfus patladı. Türkiye’de ekonomik açıdan rahatladı.

Haberin Devamı

Benim piton av bulamıyor

İzmir’de yaşıyorum. Benim piton havaların ısınmasıyla acıkıyor ve av bulamıyor. Yazın avlanma yasağı var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, senin pitona yazık oldu. İzmir’in havası sıcak geldi, kızlar sokaklardan çekildi ve sahillere döküldü. Sen ise, sokak çapkınlığına alışmışsın. Cepte para kıt kanaat. Konuşma desen, sana göre zor zanaat. Tek güvencen piton! Bir hayvanat bahçesinde sergilesen, kızlar, kadınlar başından ayrılmaz sanıyorsun. ‘El elden üstündür’ derler, onu da bilmiyorsun. Peki sen neye güveniyorsun da pitonla böbürleniyorsun? Koy önüne kuru mama. Bir tas da su ister yanına. En azından oyuncağı kaybolmuş çocuklar gibi feryat figan etmesin.

Elektrik süpürgesiyle çeksem cinsel organım büyür mü?

18 yaşındayım. Penisim 8 santim. Acaba elektrikli süpürge ile çeksem büyür mü? RUMUZ: UMYU

Aman yavrum!!! Takarsın fişi, basarsın düğmeye elektrik süpürgesi gürültüyle çalışmaya başlar. Sonrası muamma! Sonunu bilmediğin bir olaya hayatın boyunca imza atma. Yavrum, makinelerin reklamlarını görüyorsun. Halıların diplerindeki kirleri bile emiyor. Senin 8’lik makine için çantada keklik oluverirse? Sen acı ve kanlar içindeyken toz torbasından bulunacak, en yakın hastaneye koşulacak. Bir yatak ve uzman bulunacak. Falana filan ekle, yavrum biraz daha büyümeyi bekle. Kilonu da denetle. Geldin 20’li yaşlara. Baktın ki seninki 8’e demir atmış. Bu durumda doğrudan, seçtiğin bir hastaneye. Hanedan çocuğu gibi karşılanırsın, hemen ameliyata da alınırsın. Birkaç santim uzar. Eğer kendiliğinden 10 santimi geçip büyümüşse çöpe atılsın senin süpürge.

Erkek çocuk sahibi olmak için hangi saatte ilişkiye girilmeli?

25 yaşında kadınım. Üç kızım var. Eşim erkek çocuk istiyor. Acaba hangi saatte ilişkiye girersek oğlumuz olur?

CEVAP

Sevgili okurum, sabah saatleri cin saatlerdir. Uykudan uyanmış, enerji bedene depolanmış, spermlere haberler yollanmış. O saatte yapılacak çocuk cin erkek olur. Akşam yatsıyla, gece yarısı arasında kadın yorgun ve nazlı, iş için sazlı, niyazlı beklentiler içinde... O saatte yapılacak ilişkide çocuk kız olur. Yahu, aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Bu işin bir de genetik tarafı var. Onu hiç mi düşünmediniz?

Kadınlar beni neden istemiyor?

20 yaşındayım. Penisim epey büyük. İlişkiye giremiyorum. Genelevdeki kadınlar beni istemiyor. Bunun nedeni penisimin uzun olması mı?

CEVAP

Hayır oğlum, neden istemesin kadınlar seni? Bütün ülkenin erkeklerinin gece-gündüz duaları seninki kadar olması! Kadınlardan bana haber geldi. Kokundan şikayetçiler. Ayaklarınmış dertleri. Biri alerjiden yatmış. Biri astımdan yatağa düşmüş. Görenin yalancıyım, ağzında sigara ve sarımsak kokusu, akıllarına gelince kaçıyormuş uykusu. Genelev bekçisi, ilk geldiğinde sanmış seni bir adak keçisi. O da emekliliğini istemiş, zor ikna olmuş. Seni oraya sokmamaya oy birliğiyle karar alınmış. İşte sana balyoz gibi rapor. İster inan, ister araştır ve sor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİM PENİSİM 2 KATINA ÇIKTI

30 yaşındayım. İki yıl önce trafik kazası geçirdim. Kazadan sonra 3 kez ameliyat oldum. Penisim 17 santimken 2 kat uzunluğa ulaştı. Kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor. İsteyenler de görünce korkup vazgeçiyor. Ne yapacağım? RUMUZ: DEV PENİS

CEVAP

Sen ne şanslı adamsın! O ne kazasıysa söyle, biz de geçirelim. Şakası bir yana, ben, böyle bir şey olabileceğine asla inanmıyorum. Bir penisin ölçüsü, ne kazası geçirirsen geçir, ne ameliyatı olursan ol iki katına çıkamaz. O doktor senin penisinin içinde ameliyat makası falan unutmuş olmasın?! Kızlar korkarlar. Son aklıma gelen şu: Sen hayal görmediğine emin misin? O boyda penis istiyorsundur, kafanda kura kura hayali gerçek yapmışsındır ve baktığında 34 santim görüyorsundur! Aman o penisi iyi koru yaşlılığında baston olarak kullanırsın.

İLİŞKİYE GİRDİK AMA KIZ BİR SÜRE SONRA BAYILDI

18 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle aynı yaşta, penisim 17 santim. İlişkiye girdik, 4 saat sürdü. Kız arkadaşım bir süre sonra bayıldı. Ben de korktum kaçtım.

CEVAP

Ula bir de erkek olacaksın? Türk genci cepheden kaçar mı? Dört saatlik bir oldu bitti savaşı vermişsin. Silah tutukluk yapmamış. Lojistik tam! Kız, meydan savaşı kazanacakmış gibi canını dişine takmış. Sezar’ın azameti Hitler’in hezimetine dönmesin diye açmış bütün kapıları. Sonunda aferin alacak. İyi ama tansiyon yaver gitmemiş. Kan dolaşımı beyne yetmemiş. Mutlu mutlu gözlerini kapatmış, kendinden geçmiş. Ne beklemiş? Gözünü açtığında takdir, teşekkür, öpücük. Oysa kız ayıldı, baktı yatak boş. 20 yıllık evlilikten sonra kendini terk eden kocasından dul kalan Zahire’ye döndü. Kurduğu hayalleri söndü, cinselliği can çekişiyor. Bizim kırık karneli erkek müsveddesi de boyundan büyük işlere hevesleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder