Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Boşalınca kahkahayı basıyorum

18 yaşındayım. Çok kızla ilişkiye girdim. Her boşaldığımda kahkaha atıyorum, ortalık ayağa kalkıyor. İlişkiye girdiğim kız benden rahatsız oluyor. Sizce sebebi ne olabilir?

CEVAP

18 yaşında bir genç, kutup ayısı yavrusu gibi. Ana, babasının kucağında büyümüş. Seks yapmak için ya yer ya oda ister. Sizin ev 2 katlı, 7 odalı. Biri zaten sana ait. Ailen kapısını tıklatmadan içeri girmiyor. “Aman oğlumuz ders çalışıyor, konsantrasyonu bozulmasın” diyorlar. Senin dolaba sakladığın dergileri bilmiyorlar. Hesap soran yok. Sen gülmeyeceksin de ben mi güleceğim? Gülmesine gül ama kızlara ağlatma!

Sevgilim sarımsağı çok seviyor

Kız arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz. Kız arkadaşım sarımsağı çok seviyor. Sürekli yediği için ilişkiye girdiğimizde sarımsak kokuyor. Artık içim bayıldı, bana bir çare bulun.

CEVAP

Halkımız sarımsaktan bile aşk mesajı çıkarıp ‘Sarımsak sarım sarım sarılsak, bir çarşafa dolansak...’ diye nağmeler üretmişler. Hor görme sarımsağı, bin derde devadır. Daha 999’u keşfedilmemiştir. Ancak altın kaplama, içinde de inci olsa olmaz ki sarımsak kokusuyla da yatılmaz ki!

Çıplak yatıyordum eve hırsız girmiş

18 yaşındayım. Hava çok sıcaktı. Çıplak yatıyordum. O gece bizim eve hırsız girmiş. Sabah vajinamda kan gördüm. Acaba hırsız bana bir şey yapsa hisseder miyim? Yoksa beni bayıltmış olabilir mi? Adetim gecikti. Hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Şu sersem hırsıza kaç kere söyledim. Genç kızı olanların evine girme diye! Zaten pimpirikliler, kazara odada sivrisinek görseler iç çamaşırlarına bakıyorlar. Bak kızın uykusu da kaçtı, adeti de geçti. Bir de bu ilişkiden hırsız oğlu hırsız doğacak, en yakınlarını bile soyup soğana çevirecek.

Aslında hırsız sana dokunmadı. İşin doğrusu bu. Ama kızımız “Ya beni bayılttıysa” kuşkusunu yenemiyor. Ula hırsız, bak ne yaptın? Sen çalışma, ye paraları, tak ardına polisi, jandarmaları kovalamaca oyna. Yakalanırsan kodesi boyla. Sonrası kızları hayali korkulardan hayali gebeliğe zorla. Vallahi seni affetmiyorum, ülkenin her türlü hırsızları rahat bırakın bizim kızları.

Balkondan başka yerde olmuyor

Sadece balkonda ilişkiye girebiliyorum. Bu sevdamı mahalledeki herkes duydu. Hatta izleniyoruz. Bugüne kadar 3 kez mahalle değiştirdik. Eşim de şikayetçi. Ancak ben balkon dışı hiçbir yerde ereksiyon sağlayamıyorum. Bu gidişle eşim beni terk edecek. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Okurum, psikolojinin derinliklerine iniyorum. Daha 13 yaşındaydın, karşı balkonda öpüşen çifti gördün. Yıllarca bir daha görür müyüm diye balkonda bekledin. Bu tutkunu bilinç altına gömdün. Ve evlendin. Bilinç altın “Balkon, balkon” diye tutturuyor.

Eşinin aklı bu işe yatmadı. Seni kıramadı, balkon sefası başladı. Ama ilk methaplı gecede komşuları kimse hesaba katmadı. Şimdilik 3 ev değişti. Çare: Odanın içine bir balkon koy, eşini orada soy. Gözden uzak balkonunda her türlü zevkine doy, işte sana çıkar yol.

Kobra dövmesi yaptırsam

38 yaşındayım. Penisime kobra dövmesi yaptırmak istiyorum. Ama kızlar yılandan çok korkuyor. Böyle bir dövme yaptırsam acaba nasıl tepki gösterirler? Korkarlar mı? Hareketli cinsel yaşamım sona erer mi?

CEVAP

Değerli okurum, 38 yaş, hiperaktif ve kobra. İşte ben buldum adamımı, konuşalım dobra dobra. Her şey açık açık bilinsin, ‘Vur kobra vur, kızlar inlesin’. Ne o kobra, yetmedi mi? Peki doğrusunu söyleyelim. ‘Vur kobra vur, yer gök inlesin.’ Zaten hiperaktifliğine başka bir hayvan benzetmesi yapamazdın.

Örneğin, dağ sincabı diyemezdin. Dövmeli kobra, çakma kobradır. Bu da kız ve kadınlarda güven yaratmaz. Senin abartan ve göz boyayan biri olduğuna karar verirler, daha ‘Merhaba’ derken kaçıverirler. Mutlaka dövme yaptıracaksan, penisinin altına yaptır, çünkü orada rahat eder.

Bakire kızdan süt emen ölümsüz olurmuş

Bir abim bana “Kadından emilen süt mide yanmasına iyi gelir. Hatta bakireden olursa bu süt ölümsüzlük iksiridir” dedi. Acaba doğru mu?

CEVAP

Yavrum, sen şöyle doya doya 1 yıl ana sütü içmedin mi? Bu bir. İkincisi: Sen kadınları buzağılı inek mi sanıyorsun, her zaman süt versin. Peki tedavi ücretini sen mi ne ödeyeceksin? Üçüncüsü; kızların sütü gelmez. Memelerini vakuma bağlasan bile 1 damla süt vermez. Ölümsüzlük iksiri arıyorsun.

Öyle süt olsa hiç ölmeyecekmiş gibi düşünüyorsun. Adam boşanıyor. 7 çocuğu var ve yoksul. Hakim “Madem yoksulsun neden bu kadar çok çocuk yaptın?” diye soruyor. Adam “Hakim bey, o işi yaparken insan dünyayı doyuracağını sanıyor” diye cevap veriyor. Senin ölümsüzlük hayalin de böyle. Önüne konulan faturayı öde yavrum öde.

Ya fantezilerimi yerine getiremezlerse?

21 yaşında, güzel kızım. Birçok sevgilim var ama hiçbiriyle ilişkiye girmek istemiyorum. Fantezilerimi yerine getiremezler, zevk alamam diye korkuyorum. Onlarla öpüşüyorum ama ilişki konusunda kararsızım. RUMUZ: DİPDİP

CEVAP

Hanimiş benim güzel kızım. Otur bakayım şuraya. Şu fantezilerini anlat, utanma. Neymiş onlar ki yerine getiremeyeceklermiş. Sen bir gökdelenin terasından denizi seyrederek, uçaklara el sallayarak, orada zengin sofra yani yatak odası mı yaratmak istiyorsun?

Yemeklerin çokluğundan mide fesadına uğrarsın! Kıyma bu güzelliğe. Nereden bileyim senin hayallerini. Yanlış ve doğruyu gösteren trafik memuru gibiyim. Şimdi düdüğümü öttürdüm, arabanı durdurdum. Biraz sonra karşında birkaç yol açılacak. En doğrusunu bul, ona gir.

Düzenli seks spermleri güçlendirirmiş

Nişanlım ve ben 32 yaşındayız. Yakında evleneceğiz. Bir dergide düzenli seks hayatının spermleri güçlendirdiğini, ileride çocuk sahibi olmak isteyenlerin düzenli seks yapmalarını, yapamıyorsa mastürbasyonla destekleyerek düzenli hale getirmeleri tavsiye ediliyordu. Bizim ilişkimiz düzensiz. Böyle bir seks hayatının sperm üretimine, sayısın ya da kalitesine bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ne yani sperm bankası mı açacaksın? Yoksa bir düzine çocuk mu yapacaksın? Spermden kastın meni mi yoksa spermin kendisi mi? Herkes bulduğu bir köşede yazı yazıyor. Ağzı olan konuşuyor, internet sayfası olan coşuyor, vatandaş da bir yerlere koşuyor.

Koştuğu yerde bilimin dışına çıkınca ayakları dolaşıyor. Cinsel eğitim ve bilgiler böylesine ayağa düşerse yabancı ülkelerin yazarı, çizeri, sapkını, çapkını kendi ülkelerindeki gazetelerden bizim beynimize işlerse.. Hemen sipariş verelim, tam 250 Dr. Haydar Dümen kopyalayıp bilim cephesine sürelim. İyi yoldasın, sana selam ederim.

BEN TAM AŞKA GELİYORUM KOCAMINKİ SİVRİSİNEĞE DÖNÜYOR

30 yaşında, 11 yıllık evli, 2 çocuk sahibi kadınım. Eşimde 6 yıldır sertleşme ve erken boşalma sorunu var. Doktora gitmiyor. Artık bu işin içinden çıkamaz oldum. Benim de bir sabrım var. Kocam, hemen boşalıveriyor. İkincisi için 45 dakika uğraşıyorum, olmuyor. Ben aşka geliyorum, bakıyorum ki bizimki sivri sineğe dönmüş. Şu azgın dünyada bir sünepe ile yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? RUMUZ: CİNSELLİK DOLU GÜNLER

CEVAP

Ne olacak kız? Ne yani kesecek misin yoksa ezecek misin? Organın ne suçu var? Senin sünepe iyi bir adam. Sakın dokunma. Kusuru doktora gitmemesi, senin niyetini bilmemesi. Senin için fıkır fıkır kaynıyor. Suda balıklar oynuyor. Bir kısmına ne kadar yem versen doymuyor. Sivrisinek balığı doyurmuyor. Balığa yem atacak adam ceplerini yokluyor. O günlük sermaye bitmiş. Sana göre organ suçlu. Adamın da sana borçlu.

Ona bir fatura kesmeyi düşünüyorsun, onayını da benden istiyorsun. Hayalindeki azgın adam, iyiymiş, kötüymüş ne gam. Vurdu mu topuzu inletsin, yedi mahalleye dinletsin. Öyle istiyorsun değil mi iki kızın annesi? Onların nur tanesi annesi, yukarıda sözler ciddi ya da şaka. Tamam ama ben o iki yavruya kıyamam. Çıkar yol: Kocana elini doktor uzatsın. Sünepeden azgın bir canavar yaratsın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder