Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Kilo alsam kısalır mı?

Yeni evlendim, penisim 15 santim. Eşim penisimden rahatsız. Benden ayrılmayı düşünüyor. İdareli kullanmak istiyorum ama bazen olmuyor. 13 santim olmasını istiyorum. Kilo alsam penis kısalır mı? Millet büyük ister, ben küçük olsun, etrafı yağ ile dolsun, mutluluk bozulmasın istiyorum. Ben onsuz neylerim? Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o organ öyledir. Söz dinlemez, “Otur yerine” dersin oturmaz. “Ayağa kalk” diye yalvarsan “Bak önüne lokum gibi yiyecekler koydum” desen de yerinden kıpırdamaz. Hainlikte birincidir. Olmayacak yerde horon teper de olması gereken yerde sanki ölüm uykusuna yatar. Her iki durumda da sahibine kazık atar. Sen ki yeni evli, evin reisi, yüreği aşkla dolu prensi. İki santim için sakalı şimdiden teslim etme karına, biraz aşk, biraz otorite sakla yarınlara. Böyle mutlu olunur, penisin boyu ise ileride eşinin ölçülerine tam oturur.

Haberin Devamı

Soğuktan benim ufaklık harekete geçmiyor

20 yaşındayım. İşim gereği dışarıda çalışıyorum. Benim ufaklık canlanmıyor. Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum. Acaba doğru mu? Bir hafta sonra sevgilimle birlikte olacağım. Ne yapmalıyım? RUMUZ: TALİHSİZ

CEVAP

Yaştan yana talihli, acemilikten yana talihsiz, cinsellikten habersiz, kendini işe vermiş, hayatın sillesini yemiş yavrum. Sorun soğukluksa, sen ona sıcak ortam hazırla. Bunu da önceden ayarla. Ona kendi elinle yaptığın bir palto giydir. “Oh be! dünya varmış” dedirt. Sonra o sıcak odalara alışacak, sıcak yuvayı bulunca da içeriye dalmaya çalışacak. Bu canlıların yasası. Aman dikkat et, Tanrı’nın yoktur sopası.

Bebeğimiz kime benzeyecek?

18 yaşındayım. Sevgilim 20 yaşında. Ben sarışın mavi gözlüyüm. Sevgilim Afrikalı. Acaba doğacak çocuğumuz nasıl olur? Kime benzer? RUMUZ: DERTLİ ASLI

Dertli Aslı, aklı tasalı. Bunda merak edecek ne var? Çocuğun bir gözü mavi, öteki kahverengi. Doğduğunda ailenin değil, dünyanın haberi olacak. Van kedisi türü çocuk, haber bültenlerini dolduracak. Haber dünyaya yayılacak. Çocuk kazanç kapısı olacak. Gelen paraları görünce arkadaşın bu kapıdan ayrılmayacak. Vay be! Ne Afrrikalıymış. Sen gel Afrika’dan, sıyrıl bunca delikanlı arasından. Bul sarışını, çıkar çamaşırını. Sonra çocuk reklamlarından gelen paralarla salla başını, al maaşını. Haytt, var mı bize yan bakan be? Varsa böyle bir şans, bize de bize de biraz avans.

Haberin Devamı

Yalnızım, şişme bebek alayım mı?

25 yaşındayım, çok yalnızım. Yalnızlığımı şişme mankenle gidersem cinsel hayatıma zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, el senin, eldiven sesin. Havası azalınca şişir, işin bitince indir. Sorun şu: Evlendiğinde emrine amade bir eş bulamayacaksın. Şansını kullan, şişme bebek iki tane olsun. Biri inikse, diğer hazır bulunsun. Yeter ki sen yorulma. Evlilikte aradığını bulamayacaksın, bunu da unutma.

Kuşlar da yavruluyor

Bekarım, yalnız yaşıyorum. Evde kuşlar var. Ne zaman mastürbasyon yapsam onlar da çiftleşmeye başlıyor. Evde 10 tane yavru kuş oldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir de şu kuşların cinsini söyleseydin. Mesela benim kargalarım bunu yapmazlar. Arsız değillerdir. Öyleyse işi ticarete dökelim. Senin odayı bir kuş cennetine çevirelim. Sermaye benden, eylem kuşlardan. Kuşları 1000’e çıkaralım, yavruları satalım. Parayı kırışalım. Aman organa iyi bak! İncinmesin, çalışmaya devam etsin. Sermayeyi kediye yüklemeyelim.

Haberin Devamı

Oğlum erken paslanır mı?

Benim başım dertte. Sevgilim perişan oldu. Bir gecede 14 kez boşaldım. Kız arkadaşım yaşadıklarına inanamadı. Nevaleyi har vurup harman savursam, oğlum benden önce mi yaşlanır yoksa erken mi paslanır? RUMUZ: CIXMEN

CEVAP

Bir gecede 14 orgazm! Bunu duyan gençler, tabii ki erkekler. Zıvanadan çıkacaklar, beni mail yağmuruna tutacaklar. “Bize de, bize de” diye nara atacaklar. Seks ihtilali yapan Cixmen sevinsin, göğsündeki 14’lük bir yafta ile övünsün. Bu gibi durumlara biz mani teşhisi koyuyoruz. Böyleleri 14’ü değil, 21’i bile bulabiliyorlar. Şimdi benim sana sorum değerli Cixmen. Adam gibi 1-2 mi yoksa bozuk düzen 22 mi olsun? At senin, avrat senin. Doğru da söylesen ben yine sana ‘Atma Recep atma’ derim.

Beni gören kızlar tanışıp seks yapmak istiyor

18 yaşındayım. 2.03 boyundayım, yakışıklıyım. Kızlar benden çok hoşlanıyor. Beni gören kızlar önce tanışmak ardından da seks yapmak istiyor. Tıp fakültesinde okuyorum. Kızlar yüzünden derslerle ilgilenemiyorum. RUMUZ: BERK

Berk, bana işin zor gibi geliyor. Senin diploman kızların mahrem yerinde gizleniyor. 2 metre 3 santimlik boyuna göre, kanın bir bölümü de görev için aşağı indiğinden beynin kansız kalıyor. Yaş 18. Tıp fakültesine girmişsin, ne oldum delisi olmuşsun. Kızları yatağına değil, gönlündeki boşluğa doldur. Yani bir çölde koşuyorsun. Kızlar senin için yarışıyor. Tümü “Bana gel, bana gel” diye bağrışıyor. Berk, sen serap görüyorsun, kendine bir vaha arıyorsun. Fazla ayakta kalma, beynini kansız koyma, hayallere de çok dalma.

Kadının çamaşırlarını parçalıyorum

45 yaşındayım. Sevgilim ve ben bir seyahat acentasında çalışıyoruz. Benim fantezim sevgilimin iç çamaşılarını parçalamak. Ama kendimi durduramıyorum. İç çamaşır parası vermekten batacağız. Ne olur çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, beterin de beteri vardır. Şansın sana nanik yapmış. Kahredici darbeyi vurmamış. Ya bir de pahalı dış giyimleri, marka ayakkabıları parçalama fantezin olsaydı? İkinci hamlede vallahi kadın seni parçalardı. Çözüm kolay yavrum, sevgiline selam söyle. Finale geçmeden 5 dakika önce eski püskü, yırtık pırtık iç çamaşırlarını giyip koynuna dalıversin.

Kaplan gibi üzerime atlayacak

Yeni evliyim, eşimle birlikte olamadım. Çünkü korkuyorum. Onun kocaman penisini görünce kendimden geçtim. Ama o anlamadı. Yakında kaplan gibi üzerime atlayacak.

Sevgili okurum, korkuya kapılmışsın. Yok kaplan gibiymiş yok neymiş bu nasıl şeymiş... Yani sağ gösterip sol vurarak sanki kocanın propagandasını yapıyor, organına madalya takıyor gibi. Bana kalırsa birkaç güne kalmaz senin kaplan kuzuya döner. O gözünde büyüttüğün görkem de mum gibi erir ve söner. İlk gece başarısızlık sürerse bunun çaresinin nerede olduğunu biliyorsunuz. Hocanız size gerçek nikahınızı kıyar, sizi postalar.

23 SEVGİLİM VAR, AYRILMAK İSTİYORUM

26 yaşındayım. Evliyim, mutluyum bir de çocuğum var. Ankara’da 2, Tokat’ta 3, İzmir’de 2, Kahramanmaraş’ta 2, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 1, Amasya’da 4, Bartın’da 1, İstanbul’da 5, Osmaniye’de 1, Bursa’da 1, Mersin’de 1 sevgilim var. Hepsinden ayrılmak istiyorum. Ama bir türlü ayrılamıyorum. Mesaj çekiyorum hepsi ağlıyor, ben geri dönüyorum. Evli olduğumu nasıl söylerim? Bunlardan nasıl kurtulabilirim? RUMUZ: KÜÇÜK SOSYETE

CEVAP

Hadi canım sende! 26 yaşındaki adamın çocuğu olsa olsa en fazla 4-5 yaşındadır. Orada burada tam 23 sevgilin var. Bir de karın eder 24. Her günün birini bir kadına ayırsan, iş güç yapmasan zamparalık için Tokat’tan Mersin’e özel helikopterle gitsen, ne evine gidebilirsin ne de doğru dürüst yemek yiyebilirsin. Ya paralar? Nereden geliyor bu değirmenin suyu okurum? Ya seni köle gibi ayda bir sıra gelecek diye bekleyen kadınlar? Ya karın? Ya?... Yaaaaa? Yakışıklı oğlum, hadi oradan be, başka kapıya.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder